NK Čelik Zenica
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Čelik Zenica
Za rođendansku prijateljsku utakmicu bi trebalo pozvati GAK
Šta zna hrđa kako se kalio Čelik.
Realno turnir Jasmin Hajduk je najveci nogometni turnir u drzavi bio i da se opet organizuje bit će opet. Ne znam ni kako ide organizacija ni koliko kosta ali iduce godine bi se tradicija mogla nastaviti ako uslovi dozvoljavaju.
Samo jel ima neko od starijih da nam napise ukratko ja se sjećam kroz maglu jer sam bio dijete jel bilo nereda i problema, sjecam se da su i Grobari bili i Kohorta na stadionu..3-4 skupine u gradu a 6-7-8 godina poslije rata..to je sada nemoguce da se desi..
Šta znam volio bi naprimjer vidjeti turnir: Čelik Zenica, Vojvodina, Graz Gak, Željezničar.
Samo jel ima neko od starijih da nam napise ukratko ja se sjećam kroz maglu jer sam bio dijete jel bilo nereda i problema, sjecam se da su i Grobari bili i Kohorta na stadionu..3-4 skupine u gradu a 6-7-8 godina poslije rata..to je sada nemoguce da se desi..
Šta znam volio bi naprimjer vidjeti turnir: Čelik Zenica, Vojvodina, Graz Gak, Željezničar.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Tek sada vidim ovaj link, hvala ti.redbull93 je napisao/la: ↑05 apr 2023, 10:40https://www.google.com/url?sa=t&****=we ... VMR3kdKfAr
Kad stanemo na noge, treba vratiti ovaj turnir definitivno.
Barem za juniore turnir napravit
- limvolikce1945
- Kontakt:
Bio sam na tom turniru. Grobara došlo oko 500, bili na sjeveru i kako znam i sjećam se nije bilo niti jednog incidenta. A Kohorta normala, bili na svim tribinama, na njima šalovi Čelika, na našim šalovi Osijeka.avenija je napisao/la: ↑05 apr 2023, 13:33Realno turnir Jasmin Hajduk je najveci nogometni turnir u drzavi bio i da se opet organizuje bit će opet. Ne znam ni kako ide organizacija ni koliko kosta ali iduce godine bi se tradicija mogla nastaviti ako uslovi dozvoljavaju.
I veliki broj iz Kohorte nosili Rijekine dresove sa prezimenima Brkić i Hasančić
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
Kakvu smo mi startnu poziciju poslije rata imali, a kako smo je protratili, to je za izučavanje.
Da smo je iskoristili, Zrinjski bi bio goli k za nas po organizaciji i uspjesima.
Da smo je iskoristili, Zrinjski bi bio goli k za nas po organizaciji i uspjesima.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Šta je sa onim Mašićem, što je bio najbolji napadač lige u juniorskoj selekciji, prije par godina. Jel barem još aktivan
Ako misliš na Adnana Mašića, on je u Bosni iz Visokog
Znaci prenos je spao na isključivo 1-2 čovjekaKlub na ovoj utakmici, zbog nastupajućeg kršćanskog praznika i privatnih obaveza volontera zaduženih za multimediju, neće raditi Live prenos utakmice.
-
- Kontakt:
Smart Televizija bi trebala raditi prijenos u subotu
I mislio sam na Armadu

Bili su na jugu sa Robijašima ja ih vidio...
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
Nije spao, uvijek je i bio. Koliko para toliko i muzike. Ne moze se u ovom trenutku ocekivati vise. Hvala im sto se trude i izdvajaju svoje vrijeme. Trebamo se potruditi da nas ima bar 100njak sa placenom clanarinom na youtube kanalu kluba (mislim da je 5-6 eura mjesecno) pa da bar imaju konstantan prihod od kojeg bi mogli dnevnice ljudima da isplate pa da i mi onda mozemo i ocekivati veci nivo usluge.
Nema šta se tu raspravljat. Praznik je i to je to. Klub se trudio do sad da bude ogromna večina tekmi s gostovanja tako da sad se nema šta reči momcima u klubu! Ko ima vremena,želje i sredstava pravac Jelah. Nadam se samo dobroj igri i bilo kakvoj pobjedi,jer na kraju samo se bodovi računaju!
::::SAMO ČELIK::::
Sad će prva federalna liga i više nema prijenosa
Trenutno korisnika/ca: Doktorinho i 11 gostiju.