Ode vlast, ode Osmica, ode Telekom, diplome nikad nije ni bilo pa da može otići, crne liste, zatvorske kazne...
A tek je april

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Naravno da hoće, Perić im je dao vjetar u leđa sa ovim izdvojenim mišljenjem, a i gdje bi Vasvija propustila da uveća račun.bombaysaphire je napisao/la: ↑05 apr 2023, 11:28Mašala , lijepe vijesti .
E da vidimo hoće li se žaliti na presudu , jer za žalbom postoji mogućnost i povećanja kazne![]()
![]()
![]()
Ti su im protesti itekako bili smisleni, samo ispolitizirani.
Ne baca ljagu , samo SDA treba kažnjavati
Ma nema izuzetaka, pogotovo ovi iz Hercegovine što su zaštićeni ko polarni medvjedi, sve u prdekanu i ona je potpisala to, znači bila je u talu.
Ne može se povećati kazna po tvojoj žalbi, po je tzv. zabrana reformatio in peius.bombaysaphire je napisao/la: ↑05 apr 2023, 11:28Mašala , lijepe vijesti .
E da vidimo hoće li se žaliti na presudu , jer za žalbom postoji mogućnost i povećanja kazne![]()
![]()
![]()
To vrijedi ako se ulozi zalba samo u tvoju korist tj. kada bi se sad odbrana zalila, a Tuzilastvo ne.MoodyHank je napisao/la: ↑05 apr 2023, 12:30Ne može se povećati kazna po tvojoj žalbi, po je tzv. zabrana reformatio in peius.bombaysaphire je napisao/la: ↑05 apr 2023, 11:28Mašala , lijepe vijesti .
![]()
![]()
Upravo ovo, mi sad kao nešto likujemo, drago nam, pokrenulo se nešto a ono nema ništa od toga. Ovo je sklanjanje ljudi koji ti smetaju ili kažnjavanje jer im se može. Ovo nije pravda, pravda bi bila da su svi osuđeni a ne ovako.AlanSmith14 je napisao/la: ↑05 apr 2023, 10:24Da me neko jučer pitao kako će biti, sve bih pogodio osim visine kazni.
Jasno je da je ovo politička prvostepena presuda. Jelka nije osuđena?Ili svi ili niko.
Ovo je prvostepena koja ima za cilj da se napravi alibi za intervenciju Schmita kako bi se formirala Federalna vlada. HDZ-ov kadar igrom slučaja nije osuđen. How yes no.
Sada će se desiti intervencija, Vlada FBiH će se formirati. Na drugostepenoj će biti oslobođeni ili će kazna biti uslovna.
Inače, cijeli proces oko respiratora je farsa. OSUĐEN mora biti samo i isključivo onaj (vjerovatno neko iz zdravstva) ko je rekao da kupljeni respiratori odgovaraju svrsi. Svi ostali su kolateralna šteta.
I ja da sam bio premijer dao bih pare i odobrenje da se nešto kupi u takvoj situaciji ako mi neko ''stručan'' kaže da je traženi uređaj adekvatan.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 70 gostiju.