Juventus FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus FC
Igrati rukom u 92:45 minuti utakmice. Nevjerovatno, ali ako je na nekoj utakmici trebala da se ispuca sreca to je onda ova. Lagano ce ovo biti rutiniranje u revansu.
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
Sudije su ove sezone jasno dobile upute sta da rade juventusu...pregledas ono i ne vidis faul na kosticu?
Smijesno
Smijesno
Kakav faul..
Da smo pametni bili pa isli na 2-0 umjesto da smo visili dole na koljenima perinu
Realan rezultat nema sta
Da smo pametni bili pa isli na 2-0 umjesto da smo visili dole na koljenima perinu
Realan rezultat nema sta
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
-
- Kontakt:
nevjerovatno koliko pogana ekipa ovaj inter
- Burberry46
- Kontakt:
Steta ovo na kraju, bezveze penal u zadnjim sekundama ali hajde ima revans.
Inter kao neki klub odavde, samo nesto traze i gledaju sudiju
Inter kao neki klub odavde, samo nesto traze i gledaju sudiju

Zadnja izmjena: Burberry46, dana/u 04 apr 2023, 23:04, ukupno mijenjano 1 put.
1946
Idealano odigrano, zadnjih 15m dominacije dovoljno za pobjedu i na kraju ova glupost.
Max Allegri
-
- Kontakt:
Ma uopste vise nije bitno sto smo potlaceni kuci i kad igramo i sa zadnjim i sa drugim i petim....taj voz je prosao, da je sad uzet kakvog trofeja, izbacit koga iz kolosijeka, vratit se u ls....samo gledam rezultat.
A da cemo mi napasti za 2-0? Pa ne bi cekalo 82.minut da predjemo centar za 1-0 ako smo mislili pobijediti 2-0.
Steta, mislim da ih ne mozemo dva put dobit u milanu u 2 mjeseca,tako da je kup zavrsena prica....eventualno neka luda sreca, penali i slicno....
Bacit se na ligu, pokusat uvezat jos koju pobjedu, pokusat doc do ls....jer u ovakvom finansijskom sranju ne igrat ls je suicid
A da cemo mi napasti za 2-0? Pa ne bi cekalo 82.minut da predjemo centar za 1-0 ako smo mislili pobijediti 2-0.
Steta, mislim da ih ne mozemo dva put dobit u milanu u 2 mjeseca,tako da je kup zavrsena prica....eventualno neka luda sreca, penali i slicno....
Bacit se na ligu, pokusat uvezat jos koju pobjedu, pokusat doc do ls....jer u ovakvom finansijskom sranju ne igrat ls je suicid
- BuffonGigi
- Kontakt:
Mene bi bilo stid da kao navijac Juventusa kazem da je ovo veceras dobro odigrano, bez obzira na sve nepravde, stvorene su dvije sanse za 90 minuta, 2 yebene sanse. Ovaj Inter je jedna nula, ispod nule, ima bar 6 7 jacih ekipa u ligi, skidaju gace pred svakim zivim, a mi se povlacimo.
Zali Boze talenta u ovom timu, sve dok je ovaj na klupi nema nama hljeba.
Zali Boze talenta u ovom timu, sve dok je ovaj na klupi nema nama hljeba.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
- Juventinisimo
- Kontakt:
Utakmica nije bila dobra...bila je rovovska bitka, takticka...nesretno/nespretno prusuta pobjeda...idemo dalje..
Gigi, nema te cega biti stid, pogledaj interiste, njih nicega nije stid...vise su dizali ruke trazeci nesto, nego pasova sto su uputili...i zapamti, oni su UVIJEK napaljeni na Juventus..
Od prve do zadnje minute je pritisak na sudije...dao bi glavu da smo mi njima dali ovakav gol da bi ga VAR ponistio...to sto nam nije sudio ociglednih 5-6 faulova, na to smo vec navikli...
Gigi, nema te cega biti stid, pogledaj interiste, njih nicega nije stid...vise su dizali ruke trazeci nesto, nego pasova sto su uputili...i zapamti, oni su UVIJEK napaljeni na Juventus..
Od prve do zadnje minute je pritisak na sudije...dao bi glavu da smo mi njima dali ovakav gol da bi ga VAR ponistio...to sto nam nije sudio ociglednih 5-6 faulova, na to smo vec navikli...
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
-
- Kontakt:
sve dok su dobri rezultati (u zadnje vrijeme izvrsni) ne treba biti negativan i toliko kritikovati igru. Jednostavno dobijamo utakmice na defanzivu i kompaktnost i sve dok je tako ne treba zamjerati. Sinoc bayern ispade od freiburga jos kod kuce, a mi smo ga rutinski prosli iako su mnogi ocekivali da ce nas isti taj freiburg deklasirati.
Zadnji poraz jos od rome od koje smo taj mec daleko bili bolji uz 3 stative i dosta sansi, pogotova ona rabiota glavom kad mu je golman skinuo sa linije. I taj mec smo mogli pobjediti al sta je tu je.
Sve u svemu Juventus biljezi odlicne rezultate i to je jedino bitno. Fino alla fine
Zadnji poraz jos od rome od koje smo taj mec daleko bili bolji uz 3 stative i dosta sansi, pogotova ona rabiota glavom kad mu je golman skinuo sa linije. I taj mec smo mogli pobjediti al sta je tu je.
Sve u svemu Juventus biljezi odlicne rezultate i to je jedino bitno. Fino alla fine
Treba notirati da je Miretti strasno involuirao. Ovakav sljedece sezone ne treba u Torinu, posudba.
Bremer glupan, nema drugog objašnjenja. Dobar je igrac, ali je kostao hladno 5-6 direktnih golova.
Bremer glupan, nema drugog objašnjenja. Dobar je igrac, ali je kostao hladno 5-6 direktnih golova.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Mireti apsolutno ništa nije odigrao čitavu sezonu, naprotiv, upropastio dosta dobrih prilika...a nije da nije imao prilike za igru. Definitivno posudba da se dozove
Mireti od ulaska pojeo sredinu intera, ostar,jak u duelu, bukvalno je sam podigao tempo ekipe.
Protiv Verone pas kakav nismo vidjeli od ere Pirla i Vidala itd. Zasluzuje definitivno vise minuta, da uhvati potpuni kontinuitet.

Max Allegri
Na čemu gradiš taj optimizam? Vi u najboljoj formi od početka sezone a mi u najgoroj i opet ste na svom terenu izgledali kao nivo Verone, posjed lopte vam bio 35%. Za očekivat je da mi ne možemo gore od ovoga i da možemo samo bit bolji.
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Jel' se šališ da je Juventus u najboljoj formi?? Reci mi da se šališ
Prevarile ga Ove pobjede u zadnje vrijemelol89 je napisao/la: ↑05 apr 2023, 12:38Jel' se šališ da je Juventus u najboljoj formi?? Reci mi da se šališ

Odvadi malo

1992-1995 nikad zaboraviti...
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Mireti od ulaska pojeo sredinu intera, ostar,jak u duelu, bukvalno je sam podigao tempo ekipe.

Max Allegri
Lik čekao zadnjih 15 minuta da napadne i onda intelektualac kaze bice rutiniranje u revansu a kao da ne znamo da ce biti trostruki bus i cekanje penala
Koga bolan pravis glupim
#aljegriOUT
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.