ne znam jesi li primjetio sa wande su presli na ramazanske teme , svaki dan pet tekstova koji je sportista prekinuo post il se omrsio

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
ne znam jesi li primjetio sa wande su presli na ramazanske teme , svaki dan pet tekstova koji je sportista prekinuo post il se omrsio
Bilo je to i 2010 jos, tipa Ronaldo podsjetio Ozila da prouci bismilu prije ulaska na teren, pa onda on zbog Ozila prelazi na islam i tako to. Jbtt zivot nama vijest kakve je koji igrac vjere
Neka navija za koga hoce, odakle tebi pravo ikome nametati za koga ce ko navijati?RacioEmocionalan je napisao/la: ↑04 apr 2023, 08:46Samim tim sto si navijac Crvene Zvezde, dovoljno je da te diskvalificira iz ucesca na ovom forumu i da bilo kakve rasprave o politici s tobom izgube svaki smisao.
Radio sam na Ilidži godinama, a za taj spomenik prvi put čuo sinoć kad sam procitao na klixu.
Ne znam, meni je portal prije deset godina djelovao dosta ozbiljnije. Ovo je sprdacina sad, gledaj ti naslova samo, ono sto je uradio otac je bruka i sramotanumanumaye22 je napisao/la: ↑04 apr 2023, 16:33Bilo je to i 2010 jos, tipa Ronaldo podsjetio Ozila da prouci bismilu prije ulaska na teren, pa onda on zbog Ozila prelazi na islam i tako to. Jbtt zivot nama vijest kakve je koji igrac vjere![]()
Ko su debili koji klikcu na vijesti o toj Knoll tuci da ovoliko smaraju sa istom?
Moje divljenje za oba ova naslova.
Gledam imena sudija, mogli bi ic na to glatko
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 49 gostiju.