Sve mogu shvatit, ali da sjednes maksuz i gledas kako igra tim koji ne volis i 90 minuta trazis nesto za sta ces ih kasnije ismijavat...Cipiripiblicblic je napisao/la: ↑04 apr 2023, 15:09Kad reče BiH pripizdini isključio sam opciju da se radi o meni jer ne živim tamo, al evo
Svako ismijavanje institucija kao što su engleski klubovi koji godišnje zarađuju stotine milijuna funti dok ti sjediš ispod nekog brda na Balkanu s prosječnom plaćom je za izučavanja ako si potpuno ozbiljan u tom trenutku, da se razumijemo. Neovisno o tome navijaš li za Arsenal, Kamen Ingrad ili Bocu Juniors.
English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
I found freedom. Losing all hope was freedom.
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
Imamo 4 poraza prošle i ove sezone zaredom kad Iniestin retardirani engleski blizanac sudi. Porazi:
Chelsea 0-2,
Palace 0-3,
Spurs 0-3,
United 1-3
+ FA Kup
Man C 0-1.
Zadnja pobjeda Arsenala sa Tierneyem kao sudijom je bila 28.2.2021.godine kod Leicestera (3-1).
Ma Arsenal uzima ligu sigurno, al meni je opet jači onaj Arsenal koji je završavao 4. pod Wengerom, do konkurencije je. Užitak su bili derbiji Chelsea-Arsenal i majstorije Drogbe, RVP-a i ostalih..
Niko kao Radnički Soda!!!!!!
- baboedindzeko09
- Kontakt:
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Morao sam se prisjetiti jednog genijalnog posta koji mi je i tad zaparao uši:
Mitroviceva najbolja sezone je ova (sva takmicenja Engleske) - 12 golova i 4 asistencije.
S obzirom na danasnju izrecenu kaznu za telecu glavu:
... njemu fali jos samo 14 golova i 12 asistencija u 2 utakmice da obori Dzekine rekorde.

Dzekina najbolja sezona u Engleskoj (sva takmicenja Engleske) 13/14 - 26 golova i 16 asistencija.marconato je napisao/la: ↑31 dec 2022, 18:26Ne, naravno, nego da ce Mitar biti najbolji strijalac ikada u PL za jednu sezonu od igraca s ovih prostora.
Ide to na 20+. Kazem zbog ovog Gastona, da se ne sekira sto je covjek promasio penal...![]()
Mitroviceva najbolja sezone je ova (sva takmicenja Engleske) - 12 golova i 4 asistencije.
... njemu fali jos samo 14 golova i 12 asistencija u 2 utakmice da obori Dzekine rekorde.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Blaga kazna za idiota.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Pa dobro i sada uzivas u majstorijama Sake,Martinelija,Jesusa samo sto slabije mozes uzivati u partijama vasih igrace u zadnje vrijeme vam Arsenal bas ne sjeda
Dok su nas do skora klali Drogba,Costa,Hazard i ostali
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Kad već pomenu Drogbu, baš neki dan razmišljam kako je u očima fanova bio kao neka uber klasa a ustvari tek 2x prebacio 20 golova u ligi.
Jednom 29 a drugi put stao na 20.
Prosjecan napadac.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
A jesi razmisljao o tome kako je liga nikad slabija?
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Zar je to bilo poređanja između Mitrovića i Džeke? Mitrović prosjek napadač i nije nivo Džeke.forgempp je napisao/la: ↑04 apr 2023, 18:33Morao sam se prisjetiti jednog genijalnog posta koji mi je i tad zaparao uši:
Dzekina najbolja sezona u Engleskoj (sva takmicenja Engleske) 13/14 - 26 golova i 16 asistencija.
... njemu fali jos samo 14 golova i 12 asistencija u 2 utakmice da obori Dzekine rekorde.![]()
![]()
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Po cemu je to liga nikad slabija?Brokula je napisao/la: ↑04 apr 2023, 18:53
A jesi razmisljao o tome kako je liga nikad slabija?
Zasto ti je zaparalo usi?!forgempp je napisao/la: ↑04 apr 2023, 18:33Morao sam se prisjetiti jednog genijalnog posta koji mi je i tad zaparao uši:
Dzekina najbolja sezona u Engleskoj (sva takmicenja Engleske) 13/14 - 26 golova i 16 asistencija.
... njemu fali jos samo 14 golova i 12 asistencija u 2 utakmice da obori Dzekine rekorde.![]()
![]()
1. Momak je u momentu pisanja moga postao bio na koliko, 7-8 komada u 10+ kola?!
2. Posle toga je dozivio povredu s reprezentacijom zbog koje je propustio 7-8 kola.
3. Ko je mogao pretpostaviti da ce se desiti ovakva kazna? Da se zove Bruno Fernandes i da igra za M.U. qrac bi dobio mec suzpenzije kao sto ni ovaj nije dobio za ono vs Liverpoola.
4. Mislio sam samo na ligu kad su u pitanju golovi.
P.S. Drogba je bio VRHUNSKI napadac jer je bio ubica i najbolji kad je trebalo
Drogbu su cuvali najbolji stoperi PL ikada - Vidić, Rio, Kompany, Kolo Toure...a ne ova boranija kao sada!
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Po tome što je Arsenal šampion.
Lijepo je što se Arsenal i Srbi kontinuirano prate na ovoj temi.
Lijepo je što se Arsenal i Srbi kontinuirano prate na ovoj temi.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Arsenal prvi na tabeli, a Liverpul petnaesti. Ocigledno znak slabosti lige
Naravno da nije, kad je Džeko za klasu bolji igrac.Unofficialpage je napisao/la: ↑04 apr 2023, 18:54Zar je to bilo poređanja između Mitrovića i Džeke? Mitrović prosjek napadač i nije nivo Džeke.
Moje pisanje je islo u smijeru odgovora na osporavanje Mitrovića od strane pojedinih forumasa ovde. Prvo da je igrac samo za CL, pa onda non stop kad postigne gol, neki ironicni komentari itd.
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Ma podjebavaju tebe jer si naporan sa Srbima generalno.marconato je napisao/la: ↑04 apr 2023, 19:15Naravno da nije, kad je Džeko za klasu bolji igrac.Unofficialpage je napisao/la: ↑04 apr 2023, 18:54Zar je to bilo poređanja između Mitrovića i Džeke? Mitrović prosjek napadač i nije nivo Džeke.
Moje pisanje je islo u smijeru odgovora na osporavanje Mitrovića od strane pojedinih forumasa ovde. Prvo da je igrac samo za CL, pa onda non stop kad postigne gol, neki ironicni komentari itd.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 6 gostiju.