A koliko bodova imaju i koliko su Juventus pobijedili? Svakom se desi ovakva utakmica ali uopšteno govorim,ljudi igraju najbolji fudbal u Italiji ove sezone uvjerljivo.
Juventus FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus FC
Hoćeš iskreno, meni ovo smrdi na puštanje Milanu da se na sve načine pokusa Juventus izbaciti iz Lp
- BuffonGigi
- Kontakt:
Kako bih volio da se Conte vrati iduce sezone i svima im se nayebe majke ciganske. Ovim higijenofobima podno vezuva, slucajnim prvacima, crno plavim kozoyebima... Dovesti Contea i dati mu odrijesene ruke, da potjera sve beskicmenjake, a da dovede ratnike, makar i iz trece lige.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
Tuzno je....nije smijesno....placamo lika kao 3. Ili 4. Najplacenijeg na svijeti a verona, monza i salernitana te raznose na tvom stadionu....i tako dvije pune godine skoro...

Masa facebook navijaca koja percepciju fudbala vidi u nekim instant i za oko atraktivnim stvarima. Nazalost, kriticna masa i ovog dijela foruma je ista takva. Kakva je to blokada u mozgu da kritikujes (OVAKO i OVOLIKO) covjeka koji uz sve navedene probleme iznosi sezonu sa uskoro dvocifrenom prednoscu u odnosu na milanske klubove, koji objektivno imaju odlicne uslove, ulazne transfere i temelje od prije 2-3 godine.
Botovi spominju Monzu i Salernitanu kao neku referencu protiv Allegrija, a da ih upitas za Kloppa koji godisnje skrsi po 200-300 miliona u nove igrace i koji je trenutno blize zoni ispadanja nego li plasmanu u LP, ma heeej, to je klasa, to je trenercina, to se ne moze porediti. E to je taj level razmisljanja.
Shvatam ja i kritiku i nezadovoljstvo nekim aspektima koje licno i ja imam. Ali ovakav odnos prema covjeku koji ce nakon svog penzionisanja stajati vjerovatno na samom vrhu historije, vrijednosti i bitnosti Juventusa mi je ono frapantno

„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
- Juventinisimo
- Kontakt:
Od ovih 5,182, velika vecina, cirka 4,7-4,8k..da ne racunam u bobu...imaju mozak razvijen k'o kod kokoske...kanite se FIFA23 i ostalih managerskih igrica na netu...
Uostalom, posto je ovo starije od godinu dana, zaposlili su "pravog" u elite team
...nakon 500-600m potrosenih, odradio je odlican posao...i dobio metlu..igrali su prelijepo...
Ovome debilu zvani Raj Chohan, neko treba spucati samarcinu da se okrene oko planete...on je predvodnik ovih debila sto su 91% glasali...
Po izgledu "vuce" na Indijca...zamisli, nacija oko 1.4 biliona stanovnika ima ravnih 0(NULA) igraca a da ih neko van Indije zna...i takvi rade u bbc sport...WTF!!!
Zipa ovo...
Chohanu, ako te ikada sretnem, radi ovoga cu ti zveknuti samarcinu da ce ti se zemljina ravna ploca zamantati u glavi..
Boze sacuvaj sta ljudi sebi dopustaju...zamisli da ja budem cricket tactical analysis...nikad u zivotu nisam imao susret sa tim smecem..
Uostalom, posto je ovo starije od godinu dana, zaposlili su "pravog" u elite team

Ovome debilu zvani Raj Chohan, neko treba spucati samarcinu da se okrene oko planete...on je predvodnik ovih debila sto su 91% glasali...
Po izgledu "vuce" na Indijca...zamisli, nacija oko 1.4 biliona stanovnika ima ravnih 0(NULA) igraca a da ih neko van Indije zna...i takvi rade u bbc sport...WTF!!!
Zipa ovo...

Zemljo otvori se...Premier League Panel
@PremLeaguePanel
Tactical analysis of the Premier League and European football | Est. 2016. Founder @rajsinghchohan

Chohanu, ako te ikada sretnem, radi ovoga cu ti zveknuti samarcinu da ce ti se zemljina ravna ploca zamantati u glavi..

Boze sacuvaj sta ljudi sebi dopustaju...zamisli da ja budem cricket tactical analysis...nikad u zivotu nisam imao susret sa tim smecem..

38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
Klopp je digao klempu (igrao tri finala), donio Liverpoolu prvenstvo nakon 20-ak godina, plus realno, njegov Liverpool, kada je u top formi, je milina gledati i za neutralce, tako da svaka rasprava tu prestaje. Allegri da je donio samo jednog ušatog, vjeruj, da mnogih kritičara ne bi bilo, ali šta je, tu je.Italia je napisao/la: ↑04 apr 2023, 00:12
Botovi spominju Monzu i Salernitanu kao neku referencu protiv Allegrija, a da ih upitas za Kloppa koji godisnje skrsi po 200-300 miliona u nove igrace i koji je trenutno blize zoni ispadanja nego li plasmanu u LP, ma heeej, to je klasa, to je trenercina, to se ne moze porediti. E to je taj level razmisljanja.
Eh da smo mi na totenhem u finalu naletili a ne na najbolje dvije ekipe u historiji fudbala mozda bi imali klempu.Voland je napisao/la: ↑04 apr 2023, 09:45Klopp je digao klempu (igrao tri finala), donio Liverpoolu prvenstvo nakon 20-ak godina, plus realno, njegov Liverpool, kada je u top formi, je milina gledati i za neutralce, tako da svaka rasprava tu prestaje. Allegri da je donio samo jednog ušatog, vjeruj, da mnogih kritičara ne bi bilo, ali šta je, tu je.Italia je napisao/la: ↑04 apr 2023, 00:12
Max Allegri
Jesam li ja rekao da je Klopp los ili mislim da je los trener ? Ja samo pravim paralelu, kako jedan opce-prihvaceno najbolji trener kada se nalazi na 13. poziciji na tabeli u aprilu je i dalje trenerska klasa (uz sve benefite koje uziva u Liverpoolu), u poredjenju sa ovim nasim trenerom.Voland je napisao/la: ↑04 apr 2023, 09:45Klopp je digao klempu (igrao tri finala), donio Liverpoolu prvenstvo nakon 20-ak godina, plus realno, njegov Liverpool, kada je u top formi, je milina gledati i za neutralce, tako da svaka rasprava tu prestaje. Allegri da je donio samo jednog ušatog, vjeruj, da mnogih kritičara ne bi bilo, ali šta je, tu je.Italia je napisao/la: ↑04 apr 2023, 00:12
Osvojio je Max i rekordan broj titula, procenat pobjeda, oborio brojne rekorde, a ljudi ga trpaju u kos Zakeronija i Ranierija. Cak u zadnje vrijeme i onu slincugu od Contea stavljaju iznad njega

- Juventinisimo
- Kontakt:
Klopp je odlican trener, nema tu sta...Medjutim, Kloppu je dovedeno sta god da je pozelio, i to se mora reci...ove sezone mu otisao Mane, i poceli se raspadati...odbrana mu ove sezone gotovo i ne postoji, zar ne?Voland je napisao/la: ↑04 apr 2023, 09:45Klopp je digao klempu (igrao tri finala), donio Liverpoolu prvenstvo nakon 20-ak godina, plus realno, njegov Liverpool, kada je u top formi, je milina gledati i za neutralce, tako da svaka rasprava tu prestaje. Allegri da je donio samo jednog ušatog, vjeruj, da mnogih kritičara ne bi bilo, ali šta je, tu je.Italia je napisao/la: ↑04 apr 2023, 00:12
Zasto je nije popravio tokom sezone?
Allegri je recimo jako dobro popravio odbranu ako gledamo pocetak sezone i zadnjih 2-3 mjeseca...uradio je nesto..
Spletom nesretnih okolnosti(povrede, dosta novih igraca, kradja bodova, raznorazne spletke FIGCa i ostalih klubova, svega necega sto se desava u klubu i oko kluba) Juventus je, ako izuzmemo CL kiks, jako dobro stojeci...da se ne lazemo..
SIGURAN sam da ne bi onako "lose" odigrali dvije sedmice u januaru, da nije bilo ciljano vrijeme og FIGCa i oduzimanje bodova, bas pred utakmicu protiv Napolija..do tada smo primili 7 golova u prvenstvu, 8 utakmica u nizu bez gola, itd...
Nakon toga Allegri je "opet" morao nesto praviti, vratiti tim nazad, i uradio je posao..
Ni protiv Rome nismo trebali izgubiti, treba realno reci...stvarno je bio nesretan, nezasluzen poraz...desava se..
Ne znam koliko pratis ovaj podforum i koliko duga...Barem ja nikoga svim silama ne branim, niti igraca/e niti trenera..
Popljujem ja i Allegrija i Dybalu, itd.. zna brat Italija..

Ali nakon nekog vremena se MORA doci do fer price...kada se treba pljuvati, onda se pljuje, ali isto tako kada treba hvaliti, onda se pohvali..
Ne moze se imati vjecno isto misljenje, ponekad se mora i promjeniti..jer i okolnosti se mjenjaju svakodnevno u zivotu..nije to nedostatak nicega, jednostavno je tako u zivotu...
Na pocetku sezone je bilo materijala, ali opet da ponovim, novi igraci trebaju vremena da se uigraju, povrede su na krsile, krse nas i dan danas, itd.
Zamjerki je bilo...sporo se kretali, sporo loptu prebacivali gore, presing bio taraba, i najvise odbrana nam je bila na nivou serie C...
Medjutim, danas je druga prica...iako nemamo neke igre, opet momci pokazuju bolje nego prije...to je Max popravio..
Ako si gledao Inter, Romu, Freiburg, itd...zujali su, meda mogli nisu...Intera smo unistili u svim segmentima, osim u "lijepoj" igri..Roma se nesretno desila, itd..
Presing protiv Intera bio jako dobar, izlazilo se na igrace bez dopustanja da "pletu" okolo, odbrana odlicna, itd...da ne duzim vise..teletext Juventini svejedno nece citati..

Mnoge stvari je Allegri popravio, krpao tim kako je mogao...takticki ih vodi dobro, moze bolje, ali ni ovo nije lose..
Volio bi vidjeti vezni Rabiot-Pogba-Fagioli...gore Chiesa-Vlahovic-Di Maria...i to da su svi zdravi i u formi...to bi bilo jako tesko pobjediti..
Kloppu je trebalo 4-5 godina da napravi tim i osvoji prvenstvo...
Ne podcjenjujem ja Kloppa, niti bilo kojeg trenera, dobrog trenera...ali brate dragi, previse se sere na Allegrija...
Neki strucnjaci bi ga poredili sa Harry Potterom...Boze svasta..sto je previse, previse je..

Danas je Klopp osmi na tabeli sa 42 boda..dok je nasa amajlija drugi sa 59..

Necu ni dodavati pokradene bodove protiv Salernitane, Rome...cudne sudijske odluke proizvedene zbog konstantnog pritiska javnosti, itd..
Protiv Intera sam se radovao slobodnom udarcu kao da je gol..
Godinu koju je Klopp uzeo klempu je za pricati..njih je trebao Napoli izbaciti jos u grupama...(ne)sretne okolnosti, Napoli promasi zicer u zadnjim sekundama..neshvatljiv pad Barce 3:0/0:4 i finale protiv Tottenhama...
Dok smo se mi prosetali u grupi, nas dragi Ronaldo, ljubimac brata Italije

Ovo je moglo da ode i na druge strane...za osvojiti CL ti treba i srece, mi je barem nikada nismo imali..
Danas kad pogledamo zdrijeb, klub iz Italije ima otvoren put u finale...bolje nije moglo...
Allegri je igrao dva finala protiv najjacih timova svijeta...necu reci protiv najjaceg Reala/Barce u historiji...mozda ce biti previse i o tome bi se moglo raspravljati...ali ako kazem jedan od najjacih timova Reala/Barce u historiji, sigurno necu pogrijesiti...
Na kraju price treba i podvuci paralelu financijske moci Engleskih klubova, Bayerna, Reala, Barce, PSGa sa nama...razlika je ogromna..COVID njih kao i da nije pogodio, dok je nas rastavio na proste faktore..pomoci od FIGCa nikada nismo imali, niti cemo.. naprotiv..

2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
Aferim Juventinisimo
Prepao sam se kada je otisao Agenelli, ali povratkom Alexa onom lopovu od trenera ce i dalje vrata biti zatvorena.

Prepao sam se kada je otisao Agenelli, ali povratkom Alexa onom lopovu od trenera ce i dalje vrata biti zatvorena.
Dolazak Alexa u upravu bi vratio malo mirnoce u klub nakon turbulencija i otkaza cijele uprave.
Pitanje je koji su njegovi motivi, ipak mu je u Americi extra, njegova akademija, uziva, radi bez stresa.
Ali ako je i u njegovoj glavi sazrilo....onda je to to...to smo cekali od onog dana i mahanja na posljednjoj utakmici.
Veceras bi bilo dobro ove dobiti, revans je daleko, ali da ih se dotuce, 3 put u sezoni...mislim da imamo sve sto treba, momentum, volju, motive...
Samo krenuti jako i odlucno na pobjedu, a ne na neku kalkulaciju da ce ovo trajati 180 minuta i slicno
Pitanje je koji su njegovi motivi, ipak mu je u Americi extra, njegova akademija, uziva, radi bez stresa.
Ali ako je i u njegovoj glavi sazrilo....onda je to to...to smo cekali od onog dana i mahanja na posljednjoj utakmici.
Veceras bi bilo dobro ove dobiti, revans je daleko, ali da ih se dotuce, 3 put u sezoni...mislim da imamo sve sto treba, momentum, volju, motive...
Samo krenuti jako i odlucno na pobjedu, a ne na neku kalkulaciju da ce ovo trajati 180 minuta i slicno
- Juventinisimo
- Kontakt:
Brate GIBRA cekam te da se oglasis i popljujes Allegrija...hajde brate, oglasi se, trebace nam pobjeda veceras a bez tebe ne ide... 
PS. ne gledajte tekmu, pozlice vam...fino to propratite na teletextu i mirna Bosna...

PS. ne gledajte tekmu, pozlice vam...fino to propratite na teletextu i mirna Bosna...

2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
Sta je teletext?
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
- Juventinisimo
- Kontakt:
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.