Drago mi je da britanska, a posljedicno i americka zastava i dalje smetaju. Po uzoru na voljenog predsjednika entiteta i jos voljenijeg velikog vodju u Kremlju.

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Oprostite što se ubacujem u raspravualan_kardec je napisao/la: ↑03 apr 2023, 16:02Ne počinje istorija 24.2.2022. nešto se dešavalo po svijetu i prije toga datuma. Ali ti to očito ne znaš, ili se praviš lud![]()
Nisu imali problema poslje rata da imaju danas, meni u komsiluku bilo 4 kuce sto su ostali, niko im rijec nije rekao niti pokucao na vrata. Gorani unuk dolazio iz Beograda, preko raspusta igro s nama lopte, bio nam zanimljiv kako prica i ono Zvezda-Partizan, ako je lik ziv (a vjerovatno da jeste, jer je mojih godina nek kaze istinu). Nisu ostali oni sto nisu htjeli zivjeti u federaciji i oni sto su ruke okrvavili, ali to je kako si posio tako ti niklo.
Panić... onaj što voza orange lambu po Bg? Sin krimosa, Vučkovog kuma, navodno. A ko je dotična, ne bih znao, ne pratim toliko, nemam tiktok, nego vidim kod kolege, on ga prati, pokazuje mi nekidan neki klip, ovaj sjedi negdje u separeu, oko njega jedno 15 komada, sve ko da ih je pokupio sa revije Victoria Secreta
Ma ja, to je taj. Yebo njega, da mi je njeno ime, prelistao tonu komentara i ne mogu da vjerujem da nemaalan_kardec je napisao/la: ↑03 apr 2023, 16:30
Panić... onaj što voza orange lambu po Bg? Sin krimosa, Vučkovog kuma, navodno. A ko je dotična, ne bih znao, ne pratim toliko, nemam tiktok, nego vidim kod kolege, on ga prati, pokazuje mi nekidan neki klip, ovaj sjedi negdje u separeu, oko njega jedno 15 komada, sve ko da ih je pokupio sa revije Victoria Secreta![]()
Trenutno korisnika/ca: delko, VivaLaStella i 5 gostiju.