FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Okej .. kavez i sve to stoji, ali da je pristupačan, donekle .. ali evo Manijaci? Gdje god da su bili nisu pravili neke veće probleme, barem se ja ne sjećam? Drugo je kad neki ulijeću, gađaju stolicama druge, itd .. itd .. ovo je žalosno, navijači se tretiraju kao životinje, fuj.
Da su pametni dali bi centralnu tribinu dio kao na tusnju sa tampon zonom i cao...a ovo je bruka kao da dolaze zivotinje jbt,bas su me negativano iznenadili
-
- Kontakt:
Nista i mi njima kao što je neko napisao 30 KM karta kad oni onaj kavez naplaćuju 10 km možemo i mi 30 našu tribinu koja je uslovna za razliku od njihove
otprilike trecina terena se uopste ne vidi od ovih platformi za kamere, klupa za igrace itd. katastrofa sta su ljudi stavili, a mi u isto vrijeme nudimo najbolju gostujucu tribinu u drzavi
FKŽ !
Ovdje o gostovanjima najvise pisu oni koji su Bilino Polje samo na TV-u vidjeli. Sram da vas bude
-
- Kontakt:
Ordagic pregovarao sa nama, i htio doci i klub nije dozvolio .. i sad ga klub sjebao nakon mjesec dana, eto sta danasnji klubovi rade ..
-
- Kontakt:
ne znaci finale nista. ako je osvajac kupa kroz ligu obezjedio europu ( prva 3 mjesta ), onda ide i 4 iz lige. Tipa mi uzmemo kup i zavrsimo 3 u ligi, a sa nama u finalu bude Tuzla city, Tuzla city, ne ide nigdje. Nego ide onaj ko bude 4-ti u ligi. U svakom drugom scenariju finalista kupa i 4 na tabeli ne idu nigdjeNapoleon1921 je napisao/la: ↑03 apr 2023, 15:47A to sro je vjerovatno Zrinski drugi finalista pa onda i samo finale znaci Evropu to nista![]()
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
Mi realno jedini nudimo gostujućim navijačima tribinu koja je natkrivena.
Ništa, ostaviti 10 KM ali ih strpati na onu drugu zdenku prema zapadu, i to gore na vrh da 2/3 terena ne vide.
Ništa, ostaviti 10 KM ali ih strpati na onu drugu zdenku prema zapadu, i to gore na vrh da 2/3 terena ne vide.
63. minut, Švicarska vodi Italiju 2:0, a ono
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
Željezničar za život cijeli!💙
Velid Spaho
Ove skele sa kavezom što je nazovi gostujuća tribina u Mostaru je odvratna zaista. Razumijem da ljudi u Veležu žele zaštiti teren od eventualnih oštećenja u smisli bacanja baklji gostujućih navijača ali ovo je pretjerano.
Sa druge strane, oni su domaćini, ako savez kaže da je ovo uslovna "tribina" onda je to to, imaju svako pravo na to, druga je stvar šta ko misli o tome.
Podržavam odluku Manijaka kakva god bude i niko ovdje nema pravo srati po njima šta god da odluče.
Sa druge strane, oni su domaćini, ako savez kaže da je ovo uslovna "tribina" onda je to to, imaju svako pravo na to, druga je stvar šta ko misli o tome.
Podržavam odluku Manijaka kakva god bude i niko ovdje nema pravo srati po njima šta god da odluče.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
-
- Kontakt:
Krkani
Kakva je to odluka ako se gostovanje najavljuje i planira već danima,čak je grupa dobila i termin par dana prije nego što je objavljeno kad se igra, sve je organizovano i onda 2 dana prije se neko sjetio da je tribina neuslovna? Pa šta se očekivalo, šta niko nije znao za kavez dole, nego se jutros saznaloRaonffa je napisao/la: ↑03 apr 2023, 16:37Ove skele sa kavezom što je nazovi gostujuća tribina u Mostaru je odvratna zaista. Razumijem da ljudi u Veležu žele zaštiti teren od eventualnih oštećenja u smisli bacanja baklji gostujućih navijača ali ovo je pretjerano.

63. minut, Švicarska vodi Italiju 2:0, a ono
Velid Spaho
Velid Spaho
Pa dobro i šta sad? Taman da su pred polazak na okupljanju odlučili da neće ići, ne vidim zašto je njihova odluka tema forumskih rasprava širokih narodnih masa.Azzuri je napisao/la: ↑03 apr 2023, 16:47Kakva je to odluka ako se gostovanje najavljuje i planira već danima,čak je grupa dobila i termin par dana prije nego što je objavljeno kad se igra, sve je organizovano i onda 2 dana prije se neko sjetio da je tribina neuslovna? Pa šta se očekivalo, šta niko nije znao za kavez dole, nego se jutros saznaloRaonffa je napisao/la: ↑03 apr 2023, 16:37Ove skele sa kavezom što je nazovi gostujuća tribina u Mostaru je odvratna zaista. Razumijem da ljudi u Veležu žele zaštiti teren od eventualnih oštećenja u smisli bacanja baklji gostujućih navijača ali ovo je pretjerano.
Podržavam odluku Manijaka kakva god bude i niko ovdje nema pravo srati po njima šta god da odluče.Šta prije 10 dana može kavez, danas ne može? Totalno nelogično, da li je to odluka svih ili....
Odluke vjerovatno donosi vrh grupe, ne znam stvarno hijerarhiju i kako to funkcioniše ali neće sigurno postaviti anketu na Facebooku pa na osnovu nje donijeti odluku. I opet ću ponoviti, ne vidim smisao da se ispisuju stranice i stranice o odluci Manijaka, i to od strane ljudi koji vjerovatno nemaju nikakvih dodirnih tačaka sa grupom.
Nama je puno veći problem taktika i pripremanje utakmice nego to hoće li ili neće biti 100-200 duša nabijenih u ovom kavezu odakle ne vidiš pola terena.
Što se tiče tribine, ja koliko znam Velež je tokom reprezentativne pauze trebao srediti tu gostujuću tribinu jer prvobitno nije bila uslovna odnosno od saveza nisu dobili dozvolu za nju.
Jedino što su oni uradili, a na osnovu slika koje je postavio na prošloj stranici ovaj momak iz Mostara, jeste to da je tribina pomaknuta koji metar naprijed i to je to. Ne znam da li su uopšte i sada dobili dozvolu od saveza?
Lafo ih yebu ne daju im dozvolu, pomaknu ljudi pet metara ovu skalameriju i eto sad je uslovna, to valjda samo u BiH ima

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- manijacikonjic87
- Kontakt:
pa do prije 10 dana nije ni bilo zavrseno dole sve.. vjerov je grupa dobila inf da ce bit zavrseno do tekme.. i 2 dana pred tekmu ti ponude je*eni kavez iz pionirske !Azzuri je napisao/la: ↑03 apr 2023, 16:47Kakva je to odluka ako se gostovanje najavljuje i planira već danima,čak je grupa dobila i termin par dana prije nego što je objavljeno kad se igra, sve je organizovano i onda 2 dana prije se neko sjetio da je tribina neuslovna? Pa šta se očekivalo, šta niko nije znao za kavez dole, nego se jutros saznaloRaonffa je napisao/la: ↑03 apr 2023, 16:37Ove skele sa kavezom što je nazovi gostujuća tribina u Mostaru je odvratna zaista. Razumijem da ljudi u Veležu žele zaštiti teren od eventualnih oštećenja u smisli bacanja baklji gostujućih navijača ali ovo je pretjerano.
Podržavam odluku Manijaka kakva god bude i niko ovdje nema pravo srati po njima šta god da odluče.Šta prije 10 dana može kavez, danas ne može? Totalno nelogično, da li je to odluka svih ili....
nema potrebe da osuđujete grupu na bilo koji način sve i jednom momku se treba skinut kapa kad ih sretnete na ulici.
ovdje su čast i ponos grupe u pitanju jer te tamo neki pijačar hoće zatvorit u kavez ko zivotinju u zoloskom gdje nemas ni mjesto da sjednes a jos bi ti minimalno cenera to naplatio.
MANIJACI SU PONOS SVIH NAS !
Mi smo Željini, Željo je naš !
- manijacikonjic87
- Kontakt:
druze dođete ko gospoda imate krov stolice wc sve moguce uslove na Grbavici i cudite se sto grupa koja je trenutno broj 1 u drzavi ne zeli da dođe u onaj vas ćumez od kaveza ? ima veze i uvijek ce imat veze ! ne znam samo kako vaših nije bilo stid ponudit ono momcima..
ali ja sve imam osjecaj da je to smisljen plan do sitnih detalja jer sad imate izgovor sto ce tribina iza gola bit puna a bojkotovali ste ustase i cetnike jer boze sad nije do vas vi ste ispunili sve uslove.. a cinjenica je da vam je ovo najveca utakmica svake sezone i da zivite za utakmice sa FKŽ umjesto da to bude tekma za zrinjom al jok.. uostalom sta ti imam pricat ginuli ste protiv nas da zrinja titulu osvoji. sportski pozdrav

-
- Kontakt:
Livada ostaje livada
- manijacikonjic87
- Kontakt:
Zgazit partizane u srijedu , sve im komunisticko
SAMO JE JEDAN GRIJEHA JE VRIJEDAN!
Trenutno korisnika/ca: F1921B, NazorUso, WeekendOffender i 19 gostiju.