Dobro je, nije strasno.
U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- marlostanf1eld
- Kontakt:
Re: U-21, U-19, U-17
jel valja?Imajednabrigada je napisao/la: ↑03 apr 2023, 12:15Uskoro jos jedan mladi reprezentativac, procedura pri kraju.
Samed BazdarImajednabrigada je napisao/la: ↑03 apr 2023, 12:15Uskoro jos jedan mladi reprezentativac, procedura pri kraju.

- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Vijest da nam Bazdar dolazi bi me jako obradovalo.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
-
- Kontakt:
Ma kakav Baždar.
omic ili huskovic (?)
-
- Kontakt:
Igra momaak u Italiji... eto dovoljno sam rekao.
Bazdar stagnira odavno, ali rijesiti ce se s njim ako napreduje
"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz
-
- Kontakt:
Znaci Hasic. Nemam ja bas toliko optimizma po pitanju Hasiceve buducnosti, sa 20 godina nije poceo igrati seniorski fudbal.
Bazdar je puno ozbiljniji potencijal.
Bazdar je puno ozbiljniji potencijal.
-
- Kontakt:
Zovko?Imajednabrigada je napisao/la: ↑03 apr 2023, 18:42Igra momaak u Italiji... eto dovoljno sam rekao.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
- DevilsAdvocate
- Kontakt:
Nezirevic?Imajednabrigada je napisao/la: ↑03 apr 2023, 18:42Igra momaak u Italiji... eto dovoljno sam rekao.
'I was young, I was survivin' the times. Waitin' for my moment, I was destined to shine..'
-
- Kontakt:
Ma za Zovku ne trebaju papiri nikakvi rodjen ovdje.
Rang Cetkovica i Sahinovica
Rang Cetkovica i Sahinovica
"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz
Dosta je dobra ova u21 generacija..Jasic je planiran da prvo igra za mladu repku a tu je vjerovatno i Nezirovic i desna strana je odlucno pokrivena..jos kad bi Jankovic izostavio s spiska Cavica Racica Tahrica to bi bilo to
-
- Kontakt:
Ne mozes praviti te kombinacije na beku a da izostavis doktora bekovske igre malog ENEDINA MULALICA, najboljeg i fudbalski najinteligentnijeg beka lige.
Sa tek 19 god profinjeni tehnicar, smiren, postavljanje i sigurnost na terenu, zna podvalit, centrirat kao da ima 300 utakmica u nogama.
Dobro, otpast ce ti neki igraci dolaskom novih jos je seelekcija.
sta je sa nezirevicem?
ismail ibisevic, obratiti paznju na momka..
Bolji je Valentino Omersoftić, on će bit igračina.
“Dugotrajno robovanje i rđava uprava, mogu toliko unakaziti shvatanje jednog naroda, da mu se zdrav razum i sud potpuno izvitopere. Takav poremećen narod ne može da razlikuje, ne samo dobro od zla, nego i sopstvenu korist od očigledne štete.” - Pisac
Vec sam pisao da bi Mulalic trebao biti na spisku,realno Jasic bi trebao biti prva opcija na desnom beku a Mulalic i Nezirevic su 2004g i mogu igrati i naredni ciklus za mladu repku a tu je i Hasanov maliImajednabrigada je napisao/la: ↑03 apr 2023, 20:42Ne mozes praviti te kombinacije na beku a da izostavis doktora bekovske igre malog ENEDINA MULALICA, najboljeg i fudbalski najinteligentnijeg beka lige.
Sa tek 19 god profinjeni tehnicar, smiren, postavljanje i sigurnost na terenu, zna podvalit, centrirat kao da ima 300 utakmica u nogama.
Dobro, otpast ce ti neki igraci dolaskom novih jos je seelekcija.

-
- Kontakt:
Hasanov mali je sigurno najlosiji igrac tu.
Mada cekamo i da se Nezirevic izbori za minutazu, pa da ga ocjenjujemo.
Mada cekamo i da se Nezirevic izbori za minutazu, pa da ga ocjenjujemo.
-
- Kontakt:
A zašto ste uvjereni da će Hasić postati igrač? Prošle sezone je Roma bila Primavera prvak Italije, evo gdje su danas ti stoperi:
https://www.transfermarkt.com/maissa-nd ... aison=2021
https://www.transfermarkt.com/raul-mori ... aison=2021
https://www.transfermarkt.com/javier-vi ... aison=2021
https://www.transfermarkt.com/nicolo-ev ... aison=2021
Dalo bi se reći da jedini Amir Feratović može napraviti nešto već u karijeri, a gledaj minutaže u Romi:
https://www.transfermarkt.com/amir-fera ... aison=2021
Ne shvatam fakat potrebu da se uzdižu igrači koji igraju omladinski fudbal, kada ne postoje garancije da će igrati profesionalni fudbal uopšte već naredne sezone.
Dakle, gdje će Emin Hasić igrati naredne sezone, hoće li u Seriju C kao većina ovih gore i zašto bi nam u tom slučaju trebao biti zanimljiv?
Trenutno korisnika/ca: Coolpanda24, Google Adsense [Bot], Sveti i 28 gostiju.