FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Nadam se da ce dobiti novcanu ili neku drugu kaznu, ako dobije kaznu ne igranja, bit cemo bas u belaju.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Uvijek sa vama problemi a nikad vi niste krivi, nemoj majke ti. Znači nemoj... najogavnija ste publika, toliku mržnju prema Sarajevu kao klubu i sve što ima veze sa nama, nigdje nisam vidio.fukara87 je napisao/la: ↑03 apr 2023, 00:32Moze se vadit na tu foru koliko hoce, al ja sam bio tu i vidio sve, delegat je upisao da je udario zastitara i slijedi mu zestoka kazna i plus prijava za ono sto je uradiobenko21 je napisao/la: ↑03 apr 2023, 00:27fukara87 je napisao/la: ↑03 apr 2023, 00:24Kao prvo cestitam na pobjedi, bili ste bolji na lopti imali jaci presing i to je presudilo, a kao drugo zelio bi da kazem par stvari vidjenih iz mog ugla, po zavrsetku utakmice bilo je dobacivanja od strane navijaca koji su bili na Zapadu prema Ziljkicu i to se desava na skoro svim terenima, ali Ziljkic reaguje na te provokacije i baca flasu prema tribini i pogadja momka koji ni kriv ni duzan popi flasu u glavu, i jos uz pokusava da uleti na tribine da se obracunava sa nacijacima, pritom ga zastitar udaljava od tribine i on nasirce na zastitara i desi se to sto se desi da zastitar reaguje, same scene je izazvao Ziljkic kojem ne prilici onakvo ponase jednom fudbaleru, toliko![]()
Prošle sezone kad smo vas dobili 0:2, mali Ramić zabio gol... Bio sam na zapadu, i vaša raja hoće da udara dijete od 17/18 godina jer su skontali da mu je grb Sarajeva na telefonu. Momak nit je slavio golove nit je komentarisao, sjedio mirno izvadio mob slikao semafor i raja skontala grb na telefonu. Njih 10 mu psuju sve živo i pokušava doći do njega, srećom bio je kraj tekme pa momak odmah napustio tribinu. Svugdje u ligi ima pacijenata ali vi u tome definitivno prednjačite.
Mora samo popustit nekad brzo trcanje,da se izrazim ko igrac sokeraChony533 je napisao/la: ↑03 apr 2023, 00:18Ne znam jel se ikad spomenulo slucajno ovdje na formu, al me zanima ko je pronasao ovog Gulishu, ko ga je kome preporucio. Mislim naravno kolko god blatimo, necu nikog ni da branim od ovih iz uprave logicno al treba fakat istac i pohvalit na kraju krajeva, ono je strasno dobar igrac i imam osjecaja da bi se za njega mogle dobre pare uzet jos pogotovo kad bi poceo resetat golove, tesko bi ga zadrzali.

Zuji zuji zuji,i u tom silnom trku nekako nema osjecaj za zavrsnicu jel je uvijek u full sprintu pa kao da sutne sve snage loptu,treba nekad samo malo usporit u tom zadnjem dodiru i opustit nogu sto se kaze.
Al to su vec stvari na kojim se moze poraditi i treba raditi,malo tehnika u zavrsnici mimo fizike i bit ce top.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
moguce i da si upravu, moj izvor nije bas toliko blizak subjektupitartz je napisao/la: ↑02 apr 2023, 23:28Nema od toga nista, barem za sada.JVVVST je napisao/la: ↑02 apr 2023, 23:12Ja sam davno pisao da je dogovorio s nama za ljeto. Jos prvi put kad im je odbio potpisati produzenje. I dalje mi nema logike, jer pored Ziljkica se nece naigrati, ali eto, ne bi bilo lose uzeti ga. Ko Bayern, kupovati igrace iz lige koji nam ne trebaju samo da bi oslabili protivnike![]()
Od njega licno informacija.

Ja volim volim volim samo tebe...
BŽKŠ
BŽKŠ
-
- Kontakt:
Ma frajer kao navijen cijelu tekmu,cim nam prekinu napad trci sprint nazad,pogledas ublehe koje smo imali u timu,samo pogledom isprate igraca tipa Suljica kosturamiky_hz je napisao/la: ↑03 apr 2023, 00:56Mora samo popustit nekad brzo trcanje,da se izrazim ko igrac sokeraChony533 je napisao/la: ↑03 apr 2023, 00:18Ne znam jel se ikad spomenulo slucajno ovdje na formu, al me zanima ko je pronasao ovog Gulishu, ko ga je kome preporucio. Mislim naravno kolko god blatimo, necu nikog ni da branim od ovih iz uprave logicno al treba fakat istac i pohvalit na kraju krajeva, ono je strasno dobar igrac i imam osjecaja da bi se za njega mogle dobre pare uzet jos pogotovo kad bi poceo resetat golove, tesko bi ga zadrzali.![]()
Zuji zuji zuji,i u tom silnom trku nekako nema osjecaj za zavrsnicu jel je uvijek u full sprintu pa kao da sutne sve snage loptu,treba nekad samo malo usporit u tom zadnjem dodiru i opustit nogu sto se kaze.
Al to su vec stvari na kojim se moze poraditi i treba raditi,malo tehnika u zavrsnici mimo fizike i bit ce top.
- AvannGardaa46
Svaka cast nama, koji smo danas prekucali u Tuzli.
Nastavljamo dalje istim tempom, svi u Trebinje.
SARAJ'VO TO SMO MI, mirza SMRADU (ajla KRAVO) ODLAZI !!!
Nastavljamo dalje istim tempom, svi u Trebinje.
SARAJ'VO TO SMO MI, mirza SMRADU (ajla KRAVO) ODLAZI !!!
Kući il' u gostima
poraz ili pobjeda
uz tebe smo
SARAJEVO!
poraz ili pobjeda
uz tebe smo
SARAJEVO!
-
- Kontakt:
Ja sam bio jednu utakmicu na zapadu tušnja ljudi donijeli grah za mezu i piju

Mali update za bivse igrace koji su otisli od proslog ljeta.
Suljic
sa tobolom u Kazahstanu 2 na tabeli borba za prvo mjesto jest tek je pocela sezona 1 start 3 ulazenja sa klupa 0 g/a
Rashid
igra u loznici 2 liga srbija starter uveliko
6 utakmica 2 poraza 4 remija i 3 žuta.
Ikic falis nam
2 turska liga:1zuti i 1 autogol
4 utakmice 3 pocetnih 11 i jedna sa klube 0g/a
Rating 7.2 7.0 6.5 6.1
Andrej
Turska 1 liga
5 utakmice 4 odigrao i jedna klupa cijela tekma
Sve je sa klupe ulazio 20tak min igra 0a/g
Rating:6.8 6.7 6.6 6.5
Kenan loan
Federacijska
5 golova u 3 utakmice
Legenda Ahmetović
1 g/a protiv kona
1 gol prijateljska
4 utakmice sa klupe i jednu nije igrao
Nardin
Mislim da je 2 ruska ili ti ga 1 nacionalna liga sad kuda ces ga znat mrsko mi trazit.
5 utakmica
1 zuti 1 starter i 4 sa klupe 0g/a
Drobarov
1g
1cs
2 utakmice
1 starter i 1 sa klupe
Rijad kobiljar wtf
Amerika
1mec 7.4 rating
Usa open cup za klub
Jacksonville armada pogodio penal u penal seriji
Kapic se preporodio u ukrajni 4 gola i asistencija starter uveliko u timu otisao je free a igra ko scholes tamo dominira lik sredinom svaka cast
Šećerovic
Indija klupa tjt jedan mec
Dino Islamović 1 tekma klupa igman konjic
Nihad svi znamo kako i šta.
Bodul starter u Igmanu glavni kreativac
Palic malo klupa vecinom starter 1liga Uzbekistan
Krste
5 utakmice 7 golova svaki mec min 1 gol eto jbt fks kada su ga pustili
Bagaric 3 gola u finskoj sada u srbiji prva liga bez gola kolubara tim
Heba igman starter klupa
Sevelj igra 1 assist prva liga Slovenije starter
Oremus igman igra
Pidro ne igra ali st Louis dere prvi na tabeli
Šabanović igra sa klupe 20tak min i ne igra
Lazic borac ne znaju ga koristiti uhljupi
Dupovac igman
Suljic
sa tobolom u Kazahstanu 2 na tabeli borba za prvo mjesto jest tek je pocela sezona 1 start 3 ulazenja sa klupa 0 g/a
Rashid
Ikic falis nam
Rating 7.2 7.0 6.5 6.1
Andrej
Turska 1 liga
Kenan loan
Federacijska
5 golova u 3 utakmice
Legenda Ahmetović
1 g/a protiv kona
1 gol prijateljska
Nardin
Mislim da je 2 ruska ili ti ga 1 nacionalna liga sad kuda ces ga znat mrsko mi trazit.
5 utakmica
Drobarov
1g
1cs
2 utakmice
1 starter i 1 sa klupe
Rijad kobiljar wtf
Amerika
1mec 7.4 rating
Usa open cup za klub
Kapic se preporodio u ukrajni 4 gola i asistencija starter uveliko u timu otisao je free a igra ko scholes tamo dominira lik sredinom svaka cast
Šećerovic
Krste
Heba igman starter klupa
Oremus igman igra
Dupovac igman
Hz i navijac Sarajeva vi i mi tjt .ajdohordas je napisao/la: ↑03 apr 2023, 00:50Uvijek sa vama problemi a nikad vi niste krivi, nemoj majke ti. Znači nemoj... najogavnija ste publika, toliku mržnju prema Sarajevu kao klubu i sve što ima veze sa nama, nigdje nisam vidio.
Prošle sezone kad smo vas dobili 0:2, mali Ramić zabio gol... Bio sam na zapadu, i vaša raja hoće da udara dijete od 17/18 godina jer su skontali da mu je grb Sarajeva na telefonu. Momak nit je slavio golove nit je komentarisao, sjedio mirno izvadio mob slikao semafor i raja skontala grb na telefonu. Njih 10 mu psuju sve živo i pokušava doći do njega, srećom bio je kraj tekme pa momak odmah napustio tribinu. Svugdje u ligi ima pacijenata ali vi u tome definitivno prednjačite.
Sada nas dijelite
aj ba pusti se suplje
Zadnja izmjena: Alii, dana/u 03 apr 2023, 01:42, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Šta si ti majstore pokušao da kažeš sada ?Alii je napisao/la: ↑03 apr 2023, 01:24Hz i navijac Sarajeva vi i mi tjt .ajdohordas je napisao/la: ↑03 apr 2023, 00:50Uvijek sa vama problemi a nikad vi niste krivi, nemoj majke ti. Znači nemoj... najogavnija ste publika, toliku mržnju prema Sarajevu kao klubu i sve što ima veze sa nama, nigdje nisam vidio.
Sada nas dijelite a kada treba pjevati na kosevu i ici na tekme tada smo braca prijatelji.
aj ba pusti se suplje
Dijelis kolega pratitelje fks horde i obične.ajdohordas je napisao/la: ↑03 apr 2023, 01:34Šta si ti majstore pokušao da kažeš sada ?Alii je napisao/la: ↑03 apr 2023, 01:24Hz i navijac Sarajeva vi i mi tjt .ajdohordas je napisao/la: ↑03 apr 2023, 00:50
Uvijek sa vama problemi a nikad vi niste krivi, nemoj majke ti. Znači nemoj... najogavnija ste publika, toliku mržnju prema Sarajevu kao klubu i sve što ima veze sa nama, nigdje nisam vidio.
Sto nas dijelite
aj ba pusti se suplje
Koji k dijelis svi smo isti vala
Zadnja izmjena: Alii, dana/u 03 apr 2023, 01:49, ukupno mijenjano 1 put.
Nazalost sigurno ce biti suspendovan. Cak sto vise, poznavajuci savez, plasim se neke rigoroznije kazne. Suvisno je i pricati koliki bi ti hendikep bio.JavierBosnia je napisao/la: ↑03 apr 2023, 00:19Da Ziljkic ne dobije kakvu suspenziju od saveza za incident? Ne bih se cudio...
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Gledaj tabele 5 bodova nas dijeli od mjesta za Evropu a onda skontaš koliko smo bodova prosuli i kako.. Derbi 2-2, protiv Slobode penal promašen za pobjedu, Velež glup gol primili u DK, Široki 1:1 i još more primjera.. Dovedeš se u situaciju da ti gori pod nogama bez potrebe 

Zamisli krste ti u ovom timu i Ahmetović garant bi mogli pomoći za europu.Eto nažalost nisu tu.Alii je napisao/la: ↑03 apr 2023, 01:21Mali update za bivse igrace koji su otisli od proslog ljeta.
Suljic
Rashid
Ikic falis nam
Rating 7.2 7.0 6.5 6.1
Andrej
Turska 1 liga
Kenan loan
Federacijska
5 golova u 3 utakmice
Legenda Ahmetović
1 g/a protiv kona
1 gol prijateljska
Nardin
5 utakmica
Drobarov
1g
1cs
2 utakmice
1 starter i 1 sa klupe
Rijad kobiljar wtf
Amerika
1mec 7.4 rating
Usa open cup za klub
Šećerovic
Krste
Heba igman starter klupa
Oremus igman igra
Dupovac igman
Koga ocekujemo da prodamo na ljeto sada besim ?
Zabrinjavajuca stvar posle pobjede je ta sto Ismir nije nista objavio na instagramu
za aylu necu nista komentarisat jer ce odmah ici napad 

Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
-
- Kontakt:
Zbunila me slika, mislio sam da je objavio prije utakmice
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
jel fkt ti govoris mladom reprezentativcu i jednom od najboljih igraca Sarajeva da previse brzo trci,da mora usporiti kao da bi bio konkretniji u zavrsnicimiky_hz je napisao/la: ↑03 apr 2023, 00:56Mora samo popustit nekad brzo trcanje,da se izrazim ko igrac sokeraChony533 je napisao/la: ↑03 apr 2023, 00:18Ne znam jel se ikad spomenulo slucajno ovdje na formu, al me zanima ko je pronasao ovog Gulishu, ko ga je kome preporucio. Mislim naravno kolko god blatimo, necu nikog ni da branim od ovih iz uprave logicno al treba fakat istac i pohvalit na kraju krajeva, ono je strasno dobar igrac i imam osjecaja da bi se za njega mogle dobre pare uzet jos pogotovo kad bi poceo resetat golove, tesko bi ga zadrzali.![]()

Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
donDondon je napisao/la: ↑03 apr 2023, 09:13jel fkt ti govoris mladom reprezentativcu i jednom od najboljih igraca Sarajeva da previse brzo trci,da mora usporiti kao da bi bio konkretniji u zavrsnicimiky_hz je napisao/la: ↑03 apr 2023, 00:56Mora samo popustit nekad brzo trcanje,da se izrazim ko igrac sokeraChony533 je napisao/la: ↑03 apr 2023, 00:18Ne znam jel se ikad spomenulo slucajno ovdje na formu, al me zanima ko je pronasao ovog Gulishu, ko ga je kome preporucio. Mislim naravno kolko god blatimo, necu nikog ni da branim od ovih iz uprave logicno al treba fakat istac i pohvalit na kraju krajeva, ono je strasno dobar igrac i imam osjecaja da bi se za njega mogle dobre pare uzet jos pogotovo kad bi poceo resetat golove, tesko bi ga zadrzali.![]()
Al to su vec stvari na kojim se moze poraditi i treba raditi,malo tehnika u zavrsnici mimo fizike i bit ce top.![]()
![]()
Eh et hahahaha
Pa danas se sve u punom trku radi, mislim uvijek se, al danas posebno.
Momku samo treba utakmica u nogama, a ne igra tekmu, pa tribine, nema od tog ništa, bit će oscilacija u momka, al da umije sa fudbalom, itekako.
Kad on igra isto u oba pravca meni je to top, to je danasnji fudbal.
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.