FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koga želite za trenera FK Sarajevo?

Husref Musemić
77
35%
Darko Milanič
34
16%
Miodrag Božović
3
1%
Fedja Dudić
31
14%
Neki drugi trener iz BiH ili regiona
19
9%
Samo stranac
54
25%

Ukupno glasova: 218

bordobijelisampion
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la bordobijelisampion » 02 apr 2023, 22:29

harixs je napisao/la:
02 apr 2023, 22:28
Mulalic brat, jak prodoran, hoće uči u duel, ne boji se ali zato centaršutevi na nivou petneastogodisnjaka.

Ostaneš poslije treninga svaki dan po 15 minuta i vježbaš to, garantujem da bi za godinu bio bolji bek od Ćorluke…
Protiv Veleza su centarsutevi solidni bili

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 02 apr 2023, 22:34

Balta jos jednom da se izvinem.Pojeo ih je covjek danas.
Koliko sutra otkupiti ugovor ako je moguce

Dizdarevic-Mogao je bolje kod prvog gola,kod drugog nemocan
Mulalic-lose danas ali treba ga istrpiti
Serbecic-njegov prvi gol ali nema veze
Martinovic-izvadio nas je kod 2:2 onim blokom
Radovic-dosta dobar
Balta-doktorski,preorao teren,odbijali se od njega
Vrancic-sjajan pas za 3.gol
Guliashvili-odlican prvo poluvrijeme
Ziljkic-doktor igre,prekucao
Catakovic-on kad zabije mora biti majstorija,drugacije ne moze
Renan-masno si placen pocni trcati,igraj fudbal

Drago mi je zbog Avrama,koliko mu je samo znacilo.Sve u svemu izuzev prvi 20 minuta ostatak utakmice igra i zalaganje na nivou.Samo se mora poraditi na presingu,pogotovo kad vidis da im je odbrana sklona kiksevima.Bravo momci,bravo Horde :salut:
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

harixs
Kontakt:

Post Postao/la harixs » 02 apr 2023, 22:38

bordobijelisampion je napisao/la:
02 apr 2023, 22:29
harixs je napisao/la:
02 apr 2023, 22:28
Mulalic brat, jak prodoran, hoće uči u duel, ne boji se ali zato centaršutevi na nivou petneastogodisnjaka.

Ostaneš poslije treninga svaki dan po 15 minuta i vježbaš to, garantujem da bi za godinu bio bolji bek od Ćorluke…
Protiv Veleza su centarsutevi solidni bili
Ubode on ponekad al većinom ode u ’kuruze.

Odlika dobrih bekova je dobar centaršut pogotovo u naletu. Strašan je talenat šteta bi bilo da to ne popravi.

TrofejiSuTu
Kontakt:

Post Postao/la TrofejiSuTu » 02 apr 2023, 22:38

Ja ne znam koliko ce se ove spekulacije pokazati osnovanim i da li su uopste spekulacije,ali ako se ovo desi onda ce to biti zacerivanje do balcaka konama.
Naime navodno postoji dogovor(sve dogovoreno usmeno) na kraju sezonu za transfer kod nas.

Imate pravo jednom pogadjati o kome se radi,mada licno ne vidim smisao toga,ali eto ko zna,s nama izgleda sve moguce
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 02 apr 2023, 22:39

Psuju čovjeku dijete, trebao im je bombu baciti a ne flašu.

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 02 apr 2023, 22:45

Tuzla je selo, tuzlaci su seljaci, a TK je najseljackiji kanton.

Tuzlu za Pale :bih:

xfarex
Kontakt:

Post Postao/la xfarex » 02 apr 2023, 22:49

slika

Slika koja govori vise od 1000 rijeci...

ZipSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la ZipSarajevo » 02 apr 2023, 22:50

Balta da se samo ranije oslobodi lopte, bio bi jos bolji

bordobijelisampion
Kontakt:

Post Postao/la bordobijelisampion » 02 apr 2023, 22:50

TrofejiSuTu je napisao/la:
02 apr 2023, 22:38
Ja ne znam koliko ce se ove spekulacije pokazati osnovanim i da li su uopste spekulacije,ali ako se ovo desi onda ce to biti zacerivanje do balcaka konama.
Naime navodno postoji dogovor(sve dogovoreno usmeno) na kraju sezonu za transfer kod nas.

Imate pravo jednom pogadjati o kome se radi,mada licno ne vidim smisao toga,ali eto ko zna,s nama izgleda sve moguce
Clerismario Jr. :bih:

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 02 apr 2023, 22:54

xfarex je napisao/la:
02 apr 2023, 22:49
slika

Slika koja govori vise od 1000 rijeci...
Ovo ne mora značiti da Emir pokušava mijenjati kompletan način i sistem igre Vrančića... Jednostavno u igri postoje neke stvari koje igrači u tom trenutku ne vide a mi sa tribina ili treneri sa klupe vide pa im se ukaže na to i to je sasvim normalno.
Ybg nemoj sad da crnjak pravimo od svega... :roll:

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 02 apr 2023, 22:55

Kao sto rekoh,volim igrace kao Rahman,Balta,Martinovic,Stanojevic,90 minita psuju,udaraju,ginu na terenu. Baltu su ovdje lincovali,pljuvali a lik sve i jednu odigrao na max. Igraci tipa Tomasevic,Dzafic i slicne ublehe,bez emocije,zara daleko im kuca. Ovaj iz melje nam nije potreban,mozda za klupe da zamjeni Gulasa ili Ziljkica,jer Gulas je paklen igrac. Sve ove sto smo pljuvali su se pokazali kao pravi igraci.

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 02 apr 2023, 23:00

Nece Santos kod nas

Zeko87
Kontakt:

Post Postao/la Zeko87 » 02 apr 2023, 23:03

mosarajvosa83 je napisao/la:
02 apr 2023, 22:55
Kao sto rekoh,volim igrace kao Rahman,Balta,Martinovic,Stanojevic,90 minita psuju,udaraju,ginu na terenu. Baltu su ovdje lincovali,pljuvali a lik sve i jednu odigrao na max. Igraci tipa Tomasevic,Dzafic i slicne ublehe,bez emocije,zara daleko im kuca. Ovaj iz melje nam nije potreban,mozda za klupe da zamjeni Gulasa ili Ziljkica,jer Gulas je paklen igrac. Sve ove sto smo pljuvali su se pokazali kao pravi igraci.
Koji, Santos? Teško da ćemo mi ovakvog Ziljkića dugo zadržati , prva ponuda i ode on. Lupetam da je Santos u pitanju, ako jeste, za naše lige dobar. Malo lošiji od Fanima, al ne bi imao ništa protiv. Čisto da kone rasplačemo. :D
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 02 apr 2023, 23:05

Problem leži u tome da je neko plasirao takvu vijest među navijače a niko nam ne može potvrditi da li u tome ima istine ili nema. Ako ne bude ništa od toga ispast će odbio nas zbog ljubavi prema Želji, samo će se oni naslađivati bezveze, a u stvarnosti lika boli qrac za Željom, došao je u BiH igrati za pare.

A to da nam ne treba ili da je smiješan igrač, glupo je i komentarisati.
Momak ima kvalitet i ne znam što je teško to priznati pojedinima ovdje, polupismenu ekipu Želje vuče evo cijelu sezonu, bukvalno. Jedini kod njih koji vrijedi a plus 21 godinu ima. Sve u svemu ne treba praviti euforiju od njega, ako dođe okej neka ga, smatram da može dati doprinos a i ako ne dođe nije tragedija.

bordobijelisampion
Kontakt:

Post Postao/la bordobijelisampion » 02 apr 2023, 23:07

ajdohordas je napisao/la:
02 apr 2023, 23:05
Problem leži u tome da je neko plasirao takvu vijest među navijače a niko nam ne može potvrditi da li u tome ima istine ili nema. Ako ne bude ništa od toga ispast će odbio nas zbog ljubavi prema Želji, samo će se oni naslađivati bezveze, a u stvarnosti lika boli qrac za Željom, došao je u BiH igrati za pare.

A to da nam ne treba ili da je smiješan igrač, glupo je i komentarisati.
Momak ima kvalitet i ne znam što je teško to priznati pojedinima ovdje, polupismenu ekipu Želje vuče evo cijelu sezonu, bukvalno. Jedini kod njih koji vrijedi a plus 21 godinu ima. Sve u svemu ne treba praviti euforiju od njega, ako dođe okej neka ga, smatram da može dati doprinos a i ako ne dođe nije tragedija.
:thumbup:

JVVVST
Kontakt:

Post Postao/la JVVVST » 02 apr 2023, 23:12

Ja sam davno pisao da je dogovorio s nama za ljeto. Jos prvi put kad im je odbio potpisati produzenje. I dalje mi nema logike, jer pored Ziljkica se nece naigrati, ali eto, ne bi bilo lose uzeti ga. Ko Bayern, kupovati igrace iz lige koji nam ne trebaju samo da bi oslabili protivnike :D
Ja volim volim volim samo tebe...

BŽKŠ

Zeko87
Kontakt:

Post Postao/la Zeko87 » 02 apr 2023, 23:14

Bude li derbi odlučivao putnika u evropu moglo bi biti preko 20 milja na Koševu. Naravno ako se završi hibrid do tad. To bi mi bila najslađa eventualna pobjeda iza rata i adekvatan revanš za '98. i Zubandan. :D
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 02 apr 2023, 23:20

Vidim priziva se neki starohan golman,mi nista iz proslosti nismo naucili. Kovacrvica su nakon jednog ili dva kiksa pljuvali,govorili da nema nista da postane dobar golman,sada to isto radimo sa Sahinovicem koji je veliki potencijal. Golmani koji su mladi su skloni greskama,svako zna sto su stariji uglavnom budu bolji. Bitna stvar je i ta da moramo imati dva mlada igraca,ako dovedes starijeg golmana treba ti jedan mladji jos igrac na terenu.Sahinovica i Mulalica treba istrpiti,ne samo njih vec sve i jednog mladog igraca.

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 02 apr 2023, 23:21

Mojne samo nas i pobjede sto odlucivaju o nečemu.
Da igramo utakmicu protiv prvacica za izlazak u Evropu/titulu/kup mi bi popusili.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

Cora1946
Kontakt:

Post Postao/la Cora1946 » 02 apr 2023, 23:27

Sad je jos zalivija ona retardirano izgubljena utakmica protiv Veleza. Da je bar ostalo 0:0 bili bi na 3 boda iza kona i 5ti na tabeli
90!

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: benko21, HyperOS, laznokrilo i 38 gostiju.