AC Milan
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Pročepilo ga napokon. 3-0 60-i minut 

- Romagnoli13
- Kontakt:
Svaka čast Pioliju za večerašnje izdanje. Kapa do poda.
Ako ovo ne digne ekipu. Onda neće ništa.
Ako ovo ne digne ekipu. Onda neće ništa.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- muha milanez
- Kontakt:
Salemandereee hahahahhahahah
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Tooooooooooooooooooooooooooooooo idemoooooooooooooooooooo
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
- Romagnoli13
- Kontakt:
Aleeeexiiiiiiiss

'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Sve ti yebem šta je ovo, kakav je ovo gol

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Bravo momci, bravo Pioli na partiji večeras. 

VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
Hahahahah.... Puče koka
E jesu nas i pregazli alal ti vjera, nemoj vise prognozirat boga tiRomagnoli13 je napisao/la: ↑01 apr 2023, 23:04Kad bi samo u upravi imali muškosti da već sutra šutnu Piolija kad ga Spaletti pregazi. Jer ako on ostane, šanse za LPa nisu veće od 20%.

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Kad bi svaki put ovako promašio. Ne bih se ljutio niti na tren.milanist je napisao/la: ↑02 apr 2023, 22:18E jesu nas i pregazli alal ti vjera, nemoj vise prognozirat boga tiRomagnoli13 je napisao/la: ↑01 apr 2023, 23:04Kad bi samo u upravi imali muškosti da već sutra šutnu Piolija kad ga Spaletti pregazi. Jer ako on ostane, šanse za LPa nisu veće od 20%.tamam da kazes da ce sutra ponedeljak, ne bi osvanulo
![]()

Ne bi nikoRomagnoli13 je napisao/la: ↑02 apr 2023, 22:19Kad bi svaki put ovako promašio. Ne bih se ljutio niti na tren.milanist je napisao/la: ↑02 apr 2023, 22:18E jesu nas i pregazli alal ti vjera, nemoj vise prognozirat boga tiRomagnoli13 je napisao/la: ↑01 apr 2023, 23:04Kad bi samo u upravi imali muškosti da već sutra šutnu Piolija kad ga Spaletti pregazi. Jer ako on ostane, šanse za LPa nisu veće od 20%.tamam da kazes da ce sutra ponedeljak, ne bi osvanulo
![]()
![]()

Kao što najavih druže Rome, tek 60 i neka a Salemaradona im ogadio fudbal. Ovo da je dao Kviča bili bi hvalospjevi.
Čestitke svima ,a pogotovo doc.dr. Kruniću!
Kvaramakers, šta mu je večeras 

FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
E evo novog Kake da zacini nocas krasoticu Milana....
Zašto Bakayoko opet, nije ni ušao, odmah kreira zicer Napoliju. 
Idealna prilika da se Vrancxu dala šansa...

Idealna prilika da se Vrancxu dala šansa...
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
Treba gledati protiv ovako mali protivnika da nastimaju kako gol i CDKu, red je jbg.
Haj neću da ga kritikujem poslije ovakve utakmice, ali... yebo te Bakayoko. Gdje iz naftalina izvuče ove igrače, frajer sa prvim kontaktom stvori gol šansu protivniku.
Kvaramakers ispucao godišnju kvotu dobrih utakmica večeras, to bi bilo to od njega.
Haj još jedan za raju kad te krenulo.
Kvaramakers ispucao godišnju kvotu dobrih utakmica večeras, to bi bilo to od njega.

FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- Romagnoli13
- Kontakt:
Jel moguće da ubacuje Bakayoka mrtvog pored Vrancxa. Pa lik je bivši igrač i karijera mu je gotova.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.