FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

ado-hz
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la ado-hz » 26 feb 2011, 16:58

Plummer je napisao/la:Evo mene sad sa utakmice.Prvo da ćestitam Hordama,ekstra su bili,nema sta.Sto se tiče navijanja već drugi put ste nas nadmašili.Svaka čast! A sto se utakmice tiče,mozda je 2-2 bio najrealniji rezultat ali malo nas je sudija spasio pred kraj utakmice.

Bolje da su citali novine i sjedili a da cu ovi nasi debili odigrali kako Bog zapovjeda pa pobijedili....nemam ja sta od navijanja...znam ja da HORDE su najbolje, al sad znam da smo i mi kite musanove

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 26 feb 2011, 16:59

Ovaj gospodin nama fali:
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 26 feb 2011, 17:00

Zagor je napisao/la:Ovaj gospodin nama fali:

i jos 12 novih igraca (fudbalera) ;)

ekii
Kontakt:

Post Postao/la ekii » 26 feb 2011, 17:06

Plummer je napisao/la:Evo mene sad sa utakmice.Prvo da ćestitam Hordama,ekstra su bili,nema sta.Sto se tiče navijanja već drugi put ste nas nadmašili.Svaka čast! A sto se utakmice tiče,mozda je 2-2 bio najrealniji rezultat ali malo nas je sudija spasio pred kraj utakmice.

Nisi nam nista novo rekao,a sto ne zna cijela BiH :idea:

tareizo
Kontakt:

Post Postao/la tareizo » 26 feb 2011, 17:07

jesi negativan lazesch
Sa juga pjesma cuje se
sve se trese ori se
CELIK sampion CELIK sampion
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
crno crvena boja najdraza
svih zenicana

SAMO CELIK

thenaturalone
Kontakt:

Post Postao/la thenaturalone » 26 feb 2011, 17:08

Da nisam naviknut na ovakve preokrete u korist protivnika jos bi se i nervirao, ovako cestitke Celiku na pobjedi.
Jbg sta je tu je.

mirza_9
Kontakt:

Post Postao/la mirza_9 » 26 feb 2011, 17:11

Varešanović napustio presicu

Mirza Varešanović, trener Sarajeva nije bio raspoložen na presici, koju je napustio nakon što je „novinare interesovalo zašto je prvu izmjenu izvršio u 81. minuti“.

"S novinarima ne mogu pričati o takvim stvarima", rekao je Varešanović i napustio pres konferenciju, a prije toga kritikovao je i sudije današnje utakmice:

"Sudije su uticale na igru. Igrači Čelika previše su se valjali po terenu. Ovo ne vodi nigdje..."

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 26 feb 2011, 17:12

Nisam jos vidio ekipu koja je veci peh od nas da povede pa zijani....nisam vidio ekipu na svijetu koja vise prima golove od 1-5min na strani....pa onda u 45min....i na kraju 90min pa na dalje....jel nam neko sihre bacio sta je ovo????

bilino polje
Kontakt:

Post Postao/la bilino polje » 26 feb 2011, 17:13

thenaturalone je napisao/la:Da nisam naviknut na ovakve preokrete u korist protivnika jos bi se i nervirao, ovako cestitke Celiku na pobjedi.
Jbg sta je tu je.
ma jarane da se niste prepali vodstava bar je tako izgledalo pobjedili bi kad ste poveli avdic je jedno 10minuta valjao se a onda je doso taj gol i ako je trebo adilovic izjednaciti prije cvjek sam sa golman i golman lego frajer sa 3 metra preko gola sisic kad je usao ja mislim onaj gol moze se okarakterisatri kao najljepsi do sada u ovoj sezoni .....vasi navijaci hz fasovali dobro poslije tekme od policije ne svi al pojedinci nece svunoc zaspati krenuli na zapad da se obracunaju fol nesto specijalci ih dobro dobro namlatili .........................................................................pozdrav iz uzavrelog grada zenice
samo celik ale samo celik ale

bilino polje
Kontakt:

Post Postao/la bilino polje » 26 feb 2011, 17:15

mirza_9 je napisao/la:Varešanović napustio presicu

Mirza Varešanović, trener Sarajeva nije bio raspoložen na presici, koju je napustio nakon što je „novinare interesovalo zašto je prvu izmjenu izvršio u 81. minuti“.

"S novinarima ne mogu pričati o takvim stvarima", rekao je Varešanović i napustio pres konferenciju, a prije toga kritikovao je i sudije današnje utakmice:

"Sudije su uticale na igru. Igrači Čelika previše su se valjali po terenu. Ovo ne vodi nigdje..."
mirza je upravu al negovori kad ste imali vodstvo sta je bilo al eto za poraz je uvijek neko kriv

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 26 feb 2011, 17:18

bilino polje je napisao/la:

mirza je upravu al negovori kad ste imali vodstvo sta je bilo al eto za poraz je uvijek neko kriv
ma cestitam ja tebi na pobjedi al mi govorimo o nasim nehljebovicima i nasem velikom strucnjaku...a reci nam kakve su bile HORDE?

bilino polje
Kontakt:

Post Postao/la bilino polje » 26 feb 2011, 17:21

ado-hz je napisao/la:
bilino polje je napisao/la:

ma cestitam ja tebi na pobjedi al mi govorimo o nasim nehljebovicima i nasem velikom strucnjaku...a reci nam kakve su bile HORDE?
ma realno kad bi se pricalo ili pisalo znali ste biti i bolji u zenici ma da ovo nije lose otpilike oo 400 500 vas je bilo koliko sam ja vidio 3 autobusa a ostalo je kombi auta itd ......jedini incident se desio poslije tekme kada njih oko 15 hoce da se obracuna sa pola zapada ....ali kad su ih skuzili specialci dar mar ....ipak sve u svemu dobri ste al moze i bolje

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 26 feb 2011, 17:29

Ma gdje ce se tuci sa specijalcima oni imaju palice i stitnike....jesi li ti to dobro vidio?? 8-)

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 26 feb 2011, 17:34

Bili ste u nekim trenutcima glasniji od nas,. al vecinu vremena smo mi bili glasniji..
Dobri ste bili pogotovo krila, al smo zasluzeno pobijedili i nema se sta prriigovorit sudijama..

vejza_
Kontakt:

Post Postao/la vejza_ » 26 feb 2011, 17:40

od pocetka drugog poluvremena pa do jedno 75min ste nas rasnjeli..zadnjih 15 min nista ni vi ni mi vec su se njudi koji su bili sa autima poceli osipati i to vam se osjetilo na tribini..a prvo pol je nama pripalo..pozz

bilino polje
Kontakt:

Post Postao/la bilino polje » 26 feb 2011, 17:43

ado-hz je napisao/la:Ma gdje ce se tuci sa specijalcima oni imaju palice i stitnike....jesi li ti to dobro vidio?? 8-)
ja sam vidio da su fasovali kako koji ulazi u onaj kavez na sjevreu ta ko fasi po ledzima ma ori citav stadion koliko se cuje palica eto ja na zapadu odjekuje ko da je pored mene ...zna ce se koji su fasovali trazit ce turabija

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 26 feb 2011, 17:47

Kazu na radiu oko 1000 hordi zla...isto tako i na izvjestaju FKSINFa a njima vjerujem najvise...cekamo slike :D
Sto se tice tekme,rezultatom naravno da nisam zadovoljan,ocekivao sam bod ali nije nam ni prvi ni zadnji poraz i jos 14 kola je u igri. Trebamo se borit za to trece mjest,Siroki nam je glavni konkurent u tome. Moze i cetvrto mjesto ali pod uslovom da Siroki ili Zeljo osvoje kup a vjerovatno ce tako i biti :)

Nemojte crnjacit previse,ko se nado pobjedi budala je bio. Zato svi na Kosevo da navijamo,jer uz podrsku Hordi Zla mozemo u Europu ! ! !

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 26 feb 2011, 18:10

Ev sad iz nicazee..
Bilo nas je kao i prosli put oko 700 mozda ...
KAO STO SAM I REKAO 3 BUSAAA GDJE JE DIRK SADA HEHHEHEHE....
aa nas danas najgori igrac je bio keno hadzic ....jadan borio se al lose katastrofaa a mirza smecar pravi on nije znao ni protv koga igramo...
takodzer sudio dosta siljile na stranu celika jbg... mora se priznatt ugl loshee skroz kod nas vucina je dobro igrao kao i obuca sve ostalo tankoo...
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 26 feb 2011, 18:13

Ko vam je br. 88

hordeezla
Kontakt:

Post Postao/la hordeezla » 26 feb 2011, 18:16

L_blancos je napisao/la:Ko vam je br. 88
Kenan Handzic

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: jurisicduska i 30 gostiju.