English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Al navijači Čelskog su dosad uvijek dobijali trenera oko kojeg se slagalo 90 posto forumaša s teme i na kraju mole Boga da ga otpuste.Stručnjaci ko i uprave chelsea 

- Pensioner26
- Kontakt:
Bilo kako bilo, nije nikome drago što je otišao Potter
Ide Wade sa postom o savrsenoj odluci I da zavrsi I on ovu sezonu sa savrsenom predikcijom ko ce biti sljedeci savrseni izbor za trenera
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
12,5 mil godisnje, pomnozi sa 5 i eto ga

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Nevjerovatno sta ljudi rade 

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
-
- Kontakt:
Nije baš 5. Nekih 4.25.
Svakako preko 50 mil

Btw Conte je slobodan

Wow, Chelsea really paid £50m just for six months of Graham Potter's time? Truly an elite manager.

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
- Pensioner26
- Kontakt:
Koja bi sapunica bila sad da Nagelsmann preuzme, i da Chelsea i Bayern igraju 1/2 finale. 

Beton ispalo za Pottera, 50 milki sigurnih, neće živjeti svaki dan pod pritiskom i stresom, a uvijek može naći neki klub ala Brighton. Predviđam mu Palace sljedeći.
Leicester
Ko ce sad u Tottenham

- Pensioner26
- Kontakt:
Bliži se vrijeme lagano i Kloppu
. Mogao bi on uskoro Tottenham preuzeti.

Enrique bi im bio najbolji izbor od ovog sto je slobodno.Pensioner26 je napisao/la: ↑02 apr 2023, 21:41Bliži se vrijeme lagano i Kloppu. Mogao bi on uskoro Tottenham preuzeti.
-
- Kontakt:
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Enrique, najbolji izbor za njih,ako nista ljepse bi igrali od ove zabarstine pod Conteom
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Velika greska. Izvlacio je max iz limitirane ekipe. Sreca pa su osigurali opstanak, ali sad Real nece proci.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Ne razumijem sta su uopste ocekivali, doveli su 10 a mozda cak i vise novih igraca sa trenerom koji definitivno treba predsezonu da nametne neke svoje takticke ideje. Ono sto je u svemu tome najgore nisam uopste siguran da li je on imao ikakvu rijec pri izboru tih igraca koji su dovedeni a istovremeno nekoliko dokazanih nosilaca tima razmislja o odlasku zbog isteka ugovora. Totalno ludilo.
Ma eto Nagelsmana 100%, zato i jesu Pottera šutnuli čim se ovaj oslobodio, garant već i postoji kontakt i dogovaraju se uslovi
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Enrique je mačak u vreći 

-
- Kontakt:
Stevie brate, tko može igrat na posjed od naših? Kane, Kuluševski, Romero, Bentancur, Porro mogu, Son u formi može, možda Sarr, i to je to. Trebalo je stat uz Contea jer na tržištu nema baš trenera sa sličnim stilom kojem bi odgovarali ovi igrači. Možda samo Amorim...
A evo sad vidim da i Romano piše, to je to nema šta, ne bi me čudilo da već sutra objave Juliana ko novog trenera
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Trenutno korisnika/ca: JayCatwright i 16 gostiju.