Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
Milatović trenutno na 60,5%
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:

Nirton je napisao/la: ↑
29 jan 2023, 11:40
Tsitsipas se vraca u ovom mecu, zapisite sta sam rekao :kafa:
29 jan 2023, 11:40
Tsitsipas se vraca u ovom mecu, zapisite sta sam rekao :kafa:
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Golemo mada je to i očekivano, čovjek duže vlada od Lukašenka i Putina jbt..
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Evo jos jedan, morat ce Lovci dizati kredite da ih spase

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Čini mi se da su se malo zaletili sa ovim formatom.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Gospodjica Benjamina sutra da objavi dan zalosti. 

Jbg izgubio je podršku velikog dijela etničkih crnogoraca. Poslije ovoga mu je izgledna jedino penzija i da stranku prepusti nekom drugom ne bi li vratio stare glasače jer se ovi PES, DF, URA i Demokrate svakako neće slagati što je vidljivo i u zadnje tri godine skoro
Ocekivao sam neku pobijedu 53-47 al 60-40 bas i ne …
Ok sto je Bakir uradio u BiH ti je Mile u CG. Jednostavno nisu ljudi shvatili da Bosnjaci a ni Crnogorci nisu radikali kao srbi da ce uvijek glasat za svog Pa makar i bio gladan.
Ok sto je Bakir uradio u BiH ti je Mile u CG. Jednostavno nisu ljudi shvatili da Bosnjaci a ni Crnogorci nisu radikali kao srbi da ce uvijek glasat za svog Pa makar i bio gladan.
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
To bi moglo i sjeb*** citav Balkan, pogledaj sad susjede i njihove predsjednike. Svi imaju neke pretenzije za raspad BiH
Milatovic je stipendista britanske, americke i austrijske vlade, skolovao se na Oxfordu, radio u EBRD-u i Deutsche Bank i glasao za nezavisnost CG 2006. Ne znam o kakvim se srpskim svetovima gusla kad je on u pitanju, nije Andrija Mandic il neko od DF-ovih neocetnika. Milo je 30 godina na vlasti, red je bio konacno da i on ode.
-
- Kontakt:
Pa ovaj ti nije nista drugo nego prosrpski igrac kao Mandic. Zar mislis da ga slucajno podrzavaju Srbi u CG? Lik hoce da uvede dvojna drzavljanstva sa Srbijom, sto bi znacilo promjenu demografske strukture stanovnistva i vjerovatno kraj europske Crne GoreEpidaurus je napisao/la: ↑02 apr 2023, 21:26Milatovic je stipendista britanske, americke i austrijske vlade, skolovao se na Oxfordu, radio u EBRD-u i Deutsche Bank i glasao za nezavisnost CG 2006. Ne znam o kakvim se srpskim svetovima gusla kad je on u pitanju, nije Andrija Mandic il neko od DF-ovih neocetnika. Milo je 30 godina na vlasti, red je bio konacno da i on ode.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Pa da ga podrzavaju iskljucivo Srbi u CG ne bi ovako rutinski dobio Mila jer vecinsko stanovnistvo CG sigurno nije za to da budu podguzna muha Beograda. Vidjet cemo, ne vjerujem da je u pitanju neki cetnik kao ovi bolesnici iz DF-a, a i ako se pokaze takvim sumnjam da ce se predugo zadrzati na vlasti.19vendetta87 je napisao/la: ↑02 apr 2023, 21:30Pa ovaj ti nije nista drugo nego prosrpski igrac kao Mandic. Zar mislis da ga slucajno podrzavaju Srbi u CG? Lik hoce da uvede dvojna drzavljanstva sa Srbijom, sto bi znacilo promjenu demografske strukture stanovnistva i vjerovatno kraj europske Crne GoreEpidaurus je napisao/la: ↑02 apr 2023, 21:26Milatovic je stipendista britanske, americke i austrijske vlade, skolovao se na Oxfordu, radio u EBRD-u i Deutsche Bank i glasao za nezavisnost CG 2006. Ne znam o kakvim se srpskim svetovima gusla kad je on u pitanju, nije Andrija Mandic il neko od DF-ovih neocetnika. Milo je 30 godina na vlasti, red je bio konacno da i on ode.
I Dodik je bio prozapadni igrac nekadaEpidaurus je napisao/la: ↑02 apr 2023, 21:26Milatovic je stipendista britanske, americke i austrijske vlade, skolovao se na Oxfordu, radio u EBRD-u i Deutsche Bank i glasao za nezavisnost CG 2006. Ne znam o kakvim se srpskim svetovima gusla kad je on u pitanju, nije Andrija Mandic il neko od DF-ovih neocetnika. Milo je 30 godina na vlasti, red je bio konacno da i on ode.

Ma valja im ponovo biti srpska gubernija nemoj @epi biti naivan.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Pa ako se pokaze tako sumnjam da ce se predugo zadrzati na vlasti. Ne vjerujem da je vecinsko glasacko tijelo u CG zeljno srbovanja i rusofilije kao u RS. Uostalom vidjet cemo sve, meni ne djeluje kao neocetnik.L-Train je napisao/la: ↑02 apr 2023, 21:40I Dodik je bio prozapadni igrac nekadaEpidaurus je napisao/la: ↑02 apr 2023, 21:26Milatovic je stipendista britanske, americke i austrijske vlade, skolovao se na Oxfordu, radio u EBRD-u i Deutsche Bank i glasao za nezavisnost CG 2006. Ne znam o kakvim se srpskim svetovima gusla kad je on u pitanju, nije Andrija Mandic il neko od DF-ovih neocetnika. Milo je 30 godina na vlasti, red je bio konacno da i on ode.![]()
Ma valja im ponovo biti srpska gubernija nemoj @epi biti naivan.
-
- Kontakt:
To da je glasao za nezavisnost u isto vrijeme dok mu je otac bio funkcioner u partiji koja je izrazito prosrpska i koja je bila perjanica u kampanji za zajedničku državu? Prica za malu djecu i takticka izjava.
Uglavnom, pobjedom Mialtovica nema vise nikakve sanse da se SPC protjera iz CG, jer je i sam Milatovic ponosno istakao da je u istoj kršten i da je njen član. SPC se učvrstila kao najjača i najpopularnija institucija u CG.
Naravno da nece CG izaci iz NATO i sl. Ali da ce sada srpski faktor biti izuzetno jak u CG, hoće.
Uglavnom, pobjedom Mialtovica nema vise nikakve sanse da se SPC protjera iz CG, jer je i sam Milatovic ponosno istakao da je u istoj kršten i da je njen član. SPC se učvrstila kao najjača i najpopularnija institucija u CG.
Naravno da nece CG izaci iz NATO i sl. Ali da ce sada srpski faktor biti izuzetno jak u CG, hoće.
Zadnja izmjena: BIHpatriota, dana/u 02 apr 2023, 21:54, ukupno mijenjano 2 puta.
kao sto sam i pisao, razbice Milatovic Mila ko zvecku i to se i desilo
20% razlike i to je ocekivano
kraj epohe jednog velikog kriminalca, red bi bio da mu se jos neki iz regiona pridruze
samo se nadam da Becirovic i Benjamina nisu tuzni, mesaju se u izbore druge drzave, ne ide to, nije lepo, a kako ces Jakova docekati kad dodje u Seher
20% razlike i to je ocekivano
kraj epohe jednog velikog kriminalca, red bi bio da mu se jos neki iz regiona pridruze
samo se nadam da Becirovic i Benjamina nisu tuzni, mesaju se u izbore druge drzave, ne ide to, nije lepo, a kako ces Jakova docekati kad dodje u Seher
Trenutno korisnika/ca: alemsa, bhfanatic14, L-Train i 9 gostiju.