FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- thenaturalone
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ma ovo je nazalost zijan, sve je ovo sa rezultatom kod nas vec 100 puta vidjeno. Povedes i onda lagano zijanis.
pisam se i na pripreme i na taktiku i na pojacanja, nemozemo ustarnom celiku boda uzeti...ko je falio...Lede...Pixsi...ma sve tarabe do tarabe....losi smo...kad budemo imali ekipu da trpamo na strani po 2-3 komada recu cu da smo veliku klub, do tada nema sekiracije jer smo prosjecan BH premijerligas...ha ja...sta se zavaramo da smo nesto....mozemo biti....al nismo 

sta je vamaado-hz je napisao/la:pisam se i na pripreme i na taktiku i na pojacanja, nemozemo ustarnom celiku boda uzeti...ko je falio...Lede...Pixsi...ma sve tarabe do tarabe....losi smo...kad budemo imali ekipu da trpamo na strani po 2-3 komada recu cu da smo veliku klub, do tada nema sekiracije jer smo prosjecan BH premijerligas...ha ja...sta se zavaramo da smo nesto....mozemo biti....al nismo

we love United, we do!
CR 7 + Beckham 7 = Chicharito 14
ma ovo je ba vise sega postalo...mazu nam oci godinama....u 17 godina od 94god 2 puta smo bili sampioni....smijesnoooo....dok nas neko ne kupi neki hadzija nista od nas, pa dovede prave igrace...ovako cemo pisati svaki put...loziti se pa dobiti po usima... 

Steta komsije, mogli ste uz malo srece, i vise znanja naravno i do pobijede. 

Željezničar za život cijeli !
-
- Kontakt:
Pracenje klubova ciji stadion nisi uzivo vidio niti prisustvovao na utakmici je superdebilizam i samo superdeb.ili to rade ! Haj sad pozdrav!DaRtAnJaN je napisao/la:sta je vamaado-hz je napisao/la:pisam se i na pripreme i na taktiku i na pojacanja, nemozemo ustarnom celiku boda uzeti...ko je falio...Lede...Pixsi...ma sve tarabe do tarabe....losi smo...kad budemo imali ekipu da trpamo na strani po 2-3 komada recu cu da smo veliku klub, do tada nema sekiracije jer smo prosjecan BH premijerligas...ha ja...sta se zavaramo da smo nesto....mozemo biti....al nismopraćenje bh lige i bh klubova je ponizavanje samog sebe i vrijeđanje svoje inteligencije
mozes ti sada pasa moj do ujutru pricati ali smo kite samo takve...jedino sto valja od nas su HORDE ZLA....ostalo kita musanova....Samo F.K.S !! je napisao/la:Pracenje klubova ciji stadion nisi uzivo vidio niti prisustvovao na utakmici je superdebilizam i samo superdeb.ili to rade ! Haj sad pozdrav!DaRtAnJaN je napisao/la:sta je vamaado-hz je napisao/la:pisam se i na pripreme i na taktiku i na pojacanja, nemozemo ustarnom celiku boda uzeti...ko je falio...Lede...Pixsi...ma sve tarabe do tarabe....losi smo...kad budemo imali ekipu da trpamo na strani po 2-3 komada recu cu da smo veliku klub, do tada nema sekiracije jer smo prosjecan BH premijerligas...ha ja...sta se zavaramo da smo nesto....mozemo biti....al nismopraćenje bh lige i bh klubova je ponizavanje samog sebe i vrijeđanje svoje inteligencije
-
- Kontakt:
**** jarane ali nece on mene uciti sta je debilizam dosao ovdje da provocira
pusti njega ne obaziri se...ja jos nemogu da se smirim koliko sam ogorcen majke mi...bruka...sramota...2 titule u 17 godina jel to sramota haj ti meni reci....reci mi jednog igraca od ovih nasih 22 koji moze igrati u Belgijskoj ligi a kamo li bolje...jedini sto je valjao je Hame i taj nam je otisao....jesi li ti svjestan i svi mi da ovo nisi igraci da budu u 2 timu Sarajeva a kamo li prvom....sramota kumeSamo F.K.S !! je napisao/la:**** jarane ali nece on mene uciti sta je debilizam dosao ovdje da provocira
Samo F.K.S !! je napisao/la:Pracenje klubova ciji stadion nisi uzivo vidio niti prisustvovao na utakmici je superdebilizam i samo superdeb.ili to rade ! Haj sad pozdrav!DaRtAnJaN je napisao/la:sta je vamaado-hz je napisao/la:pisam se i na pripreme i na taktiku i na pojacanja, nemozemo ustarnom celiku boda uzeti...ko je falio...Lede...Pixsi...ma sve tarabe do tarabe....losi smo...kad budemo imali ekipu da trpamo na strani po 2-3 komada recu cu da smo veliku klub, do tada nema sekiracije jer smo prosjecan BH premijerligas...ha ja...sta se zavaramo da smo nesto....mozemo biti....al nismopraćenje bh lige i bh klubova je ponizavanje samog sebe i vrijeđanje svoje inteligencije

we love United, we do!
- Alen Škoro
- Kontakt:
Do sad sam MV-a branio,od sada pa na dalje i ubuduce necu, cuj prva izmjena u 83. min susreta...
Pa on je na poluvremenu morao unijeti neko osvjezenje u ekipi,MORAO JE.Da bi se zadrazlo eventualno 1:1 ili da bi se pobijedilo.Dobro neko rece,pa ne moze me niko ubijedit da Ihtijarevic moze izdrzat citavu tekmu na terenu.
Pa on je na poluvremenu morao unijeti neko osvjezenje u ekipi,MORAO JE.Da bi se zadrazlo eventualno 1:1 ili da bi se pobijedilo.Dobro neko rece,pa ne moze me niko ubijedit da Ihtijarevic moze izdrzat citavu tekmu na terenu.
NON MOLLARE MAI
-
- Kontakt:
Dje si oldschool nisam te prepozno 

Brate kad ti Pixsi, Torlak, Lede, Arsinijevic budu na klupi ili u drugom timu, a dovedes prave profesionalce za koje mi nemam para al ako se to jednog dana desi a ja dozivim da imamo te pare, da nas kupi neki gazda koji ima para onda cemo biti najjaci klub u zemlji i nesto veliko napraviti u Evropi. Eh onda te ce ovaj pisljivi Celik kad mu dodjes u goste moliti da im ne zabijes cvrku nego 1-2 gola kosto mole Partizan i Dinamo u njihovim ligama ostali mali seljacki klubovi....kad budes imao u ekipi 3 Skora i 2 Zeka onda je to ekipa...do tada smo kitaaaa....joj bacicu se kroz prozor koji se **** nerviramAlen Škoro je napisao/la:Do sad sam MV-a branio,od sada pa na dalje i ubuduce necu, cuj prva izmjena u 83. min susreta...

pitaj malo svog babuku...kako se to navijalo...kako su se postovali zelji i sarajevo. nema veze porast' ces pa ces shvatiti neke stvariSamo F.K.S !! je napisao/la:Dje si oldschool nisam te prepozno

we love United, we do!
Odlazi MV više !
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
saburaado-hz je napisao/la:Brate kad ti Pixsi, Torlak, Lede, Arsinijevic budu na klupi ili u drugom timu, a dovedes prave profesionalce za koje mi nemam para al ako se to jednog dana desi a ja dozivim da imamo te pare, da nas kupi neki gazda koji ima para onda cemo biti najjaci klub u zemlji i nesto veliko napraviti u Evropi. Eh onda te ce ovaj pisljivi Celik kad mu dodjes u goste moliti da im ne zabijes cvrku nego 1-2 gola kosto mole Partizan i Dinamo u njihovim ligama ostali mali seljacki klubovi....kad budes imao u ekipi 3 Skora i 2 Zeka onda je to ekipa...do tada smo kitaaaa....joj bacicu se kroz prozor koji se **** nerviramAlen Škoro je napisao/la:Do sad sam MV-a branio,od sada pa na dalje i ubuduce necu, cuj prva izmjena u 83. min susreta...
Pa on je na poluvremenu morao unijeti neko osvjezenje u ekipi,MORAO JE.Da bi se zadrazlo eventualno 1:1 ili da bi se pobijedilo.Dobro neko rece,pa ne moze me niko ubijedit da Ihtijarevic moze izdrzat citavu tekmu na terenu.![]()

we love United, we do!
- mrzim_ulizice
- Kontakt:
sta se nerviras nije valjda da si se nado bodovima iz ZENICEado-hz je napisao/la:Brate kad ti Pixsi, Torlak, Lede, Arsinijevic budu na klupi ili u drugom timu, a dovedes prave profesionalce za koje mi nemam para al ako se to jednog dana desi a ja dozivim da imamo te pare, da nas kupi neki gazda koji ima para onda cemo biti najjaci klub u zemlji i nesto veliko napraviti u Evropi. Eh onda te ce ovaj pisljivi Celik kad mu dodjes u goste moliti da im ne zabijes cvrku nego 1-2 gola kosto mole Partizan i Dinamo u njihovim ligama ostali mali seljacki klubovi....kad budes imao u ekipi 3 Skora i 2 Zeka onda je to ekipa...do tada smo kitaaaa....joj bacicu se kroz prozor koji se **** nerviramAlen Škoro je napisao/la:Do sad sam MV-a branio,od sada pa na dalje i ubuduce necu, cuj prva izmjena u 83. min susreta...
Pa on je na poluvremenu morao unijeti neko osvjezenje u ekipi,MORAO JE.Da bi se zadrazlo eventualno 1:1 ili da bi se pobijedilo.Dobro neko rece,pa ne moze me niko ubijedit da Ihtijarevic moze izdrzat citavu tekmu na terenu.![]()

Čuj MV .. obraćate mu se inicijalima ko da je rahmetli MJ 

neka mu je laka zemljaboom.dll je napisao/la:Čuj MV .. obraćate mu se inicijalima ko da je rahmetli MJ

we love United, we do!
Evo mene sad sa utakmice.Prvo da ćestitam Hordama,ekstra su bili,nema sta.Sto se tiče navijanja već drugi put ste nas nadmašili.Svaka čast! A sto se utakmice tiče,mozda je 2-2 bio najrealniji rezultat ali malo nas je sudija spasio pred kraj utakmice.