FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

thenaturalone
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la thenaturalone » 26 feb 2011, 16:16

Ma ovo je nazalost zijan, sve je ovo sa rezultatom kod nas vec 100 puta vidjeno. Povedes i onda lagano zijanis.

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 26 feb 2011, 16:27

pisam se i na pripreme i na taktiku i na pojacanja, nemozemo ustarnom celiku boda uzeti...ko je falio...Lede...Pixsi...ma sve tarabe do tarabe....losi smo...kad budemo imali ekipu da trpamo na strani po 2-3 komada recu cu da smo veliku klub, do tada nema sekiracije jer smo prosjecan BH premijerligas...ha ja...sta se zavaramo da smo nesto....mozemo biti....al nismo ;)

DaRtAnJaN
Kontakt:

Post Postao/la DaRtAnJaN » 26 feb 2011, 16:29

ado-hz je napisao/la:pisam se i na pripreme i na taktiku i na pojacanja, nemozemo ustarnom celiku boda uzeti...ko je falio...Lede...Pixsi...ma sve tarabe do tarabe....losi smo...kad budemo imali ekipu da trpamo na strani po 2-3 komada recu cu da smo veliku klub, do tada nema sekiracije jer smo prosjecan BH premijerligas...ha ja...sta se zavaramo da smo nesto....mozemo biti....al nismo ;)
sta je vama :lol: praćenje bh lige i bh klubova je ponizavanje samog sebe i vrijeđanje svoje inteligencije ;)
we love United, we do!

CR 7 + Beckham 7 = Chicharito 14

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 26 feb 2011, 16:32

ma ovo je ba vise sega postalo...mazu nam oci godinama....u 17 godina od 94god 2 puta smo bili sampioni....smijesnoooo....dok nas neko ne kupi neki hadzija nista od nas, pa dovede prave igrace...ovako cemo pisati svaki put...loziti se pa dobiti po usima... :D

rusina_jr
Kontakt:

Post Postao/la rusina_jr » 26 feb 2011, 16:33

Steta komsije, mogli ste uz malo srece, i vise znanja naravno i do pobijede. 8-)
Željezničar za život cijeli !

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 26 feb 2011, 16:35

DaRtAnJaN je napisao/la:
ado-hz je napisao/la:pisam se i na pripreme i na taktiku i na pojacanja, nemozemo ustarnom celiku boda uzeti...ko je falio...Lede...Pixsi...ma sve tarabe do tarabe....losi smo...kad budemo imali ekipu da trpamo na strani po 2-3 komada recu cu da smo veliku klub, do tada nema sekiracije jer smo prosjecan BH premijerligas...ha ja...sta se zavaramo da smo nesto....mozemo biti....al nismo ;)
sta je vama :lol: praćenje bh lige i bh klubova je ponizavanje samog sebe i vrijeđanje svoje inteligencije ;)
Pracenje klubova ciji stadion nisi uzivo vidio niti prisustvovao na utakmici je superdebilizam i samo superdeb.ili to rade ! Haj sad pozdrav!

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 26 feb 2011, 16:37

Samo F.K.S !! je napisao/la:
DaRtAnJaN je napisao/la:
Pracenje klubova ciji stadion nisi uzivo vidio niti prisustvovao na utakmici je superdebilizam i samo superdeb.ili to rade ! Haj sad pozdrav!
mozes ti sada pasa moj do ujutru pricati ali smo kite samo takve...jedino sto valja od nas su HORDE ZLA....ostalo kita musanova....

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 26 feb 2011, 16:38

**** jarane ali nece on mene uciti sta je debilizam dosao ovdje da provocira

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 26 feb 2011, 16:41

Samo F.K.S !! je napisao/la:**** jarane ali nece on mene uciti sta je debilizam dosao ovdje da provocira
pusti njega ne obaziri se...ja jos nemogu da se smirim koliko sam ogorcen majke mi...bruka...sramota...2 titule u 17 godina jel to sramota haj ti meni reci....reci mi jednog igraca od ovih nasih 22 koji moze igrati u Belgijskoj ligi a kamo li bolje...jedini sto je valjao je Hame i taj nam je otisao....jesi li ti svjestan i svi mi da ovo nisi igraci da budu u 2 timu Sarajeva a kamo li prvom....sramota kume

DaRtAnJaN
Kontakt:

Post Postao/la DaRtAnJaN » 26 feb 2011, 16:41

Samo F.K.S !! je napisao/la:
DaRtAnJaN je napisao/la:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: sto hoces da te malo babo samara, gdje si bio kad je bilo najteze covjece...nemoj mi glumit nekog navijaca...ja sam od malih nogu navijac sarajeva, znam kako je bilo prije...ovo je sad bijedno i cemerno, sine dragi idi u bht arhivu nek' ti daju neke arhive starijih derbija sto se tice (SA-Željo)...i shvati zasto ti ovo govorim...pa jacina sarajeva i zelje se moze mjeriti sa jacinom cibalia i varteksa ;) kad se vrate 80te tada cemo pricat o fudbalu ;) selam sine 8-)
we love United, we do!

Alen Škoro
Kontakt:

Post Postao/la Alen Škoro » 26 feb 2011, 16:42

Do sad sam MV-a branio,od sada pa na dalje i ubuduce necu, cuj prva izmjena u 83. min susreta...
Pa on je na poluvremenu morao unijeti neko osvjezenje u ekipi,MORAO JE.Da bi se zadrazlo eventualno 1:1 ili da bi se pobijedilo.Dobro neko rece,pa ne moze me niko ubijedit da Ihtijarevic moze izdrzat citavu tekmu na terenu.
NON MOLLARE MAI

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 26 feb 2011, 16:43

Dje si oldschool nisam te prepozno ;)

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 26 feb 2011, 16:46

Alen Škoro je napisao/la:Do sad sam MV-a branio,od sada pa na dalje i ubuduce necu, cuj prva izmjena u 83. min susreta...
Pa on je na poluvremenu morao unijeti neko osvjezenje u ekipi,MORAO JE.Da bi se zadrazlo eventualno 1:1 ili da bi se pobijedilo.Dobro neko rece,pa ne moze me niko ubijedit da Ihtijarevic moze izdrzat citavu tekmu na terenu.
Brate kad ti Pixsi, Torlak, Lede, Arsinijevic budu na klupi ili u drugom timu, a dovedes prave profesionalce za koje mi nemam para al ako se to jednog dana desi a ja dozivim da imamo te pare, da nas kupi neki gazda koji ima para onda cemo biti najjaci klub u zemlji i nesto veliko napraviti u Evropi. Eh onda te ce ovaj pisljivi Celik kad mu dodjes u goste moliti da im ne zabijes cvrku nego 1-2 gola kosto mole Partizan i Dinamo u njihovim ligama ostali mali seljacki klubovi....kad budes imao u ekipi 3 Skora i 2 Zeka onda je to ekipa...do tada smo kitaaaa....joj bacicu se kroz prozor koji se **** nerviram :? :?

DaRtAnJaN
Kontakt:

Post Postao/la DaRtAnJaN » 26 feb 2011, 16:47

Samo F.K.S !! je napisao/la:Dje si oldschool nisam te prepozno ;)
pitaj malo svog babuku...kako se to navijalo...kako su se postovali zelji i sarajevo. nema veze porast' ces pa ces shvatiti neke stvari ;) drz' se ti huliganskih fora i sanjaj o tome da budes veliki sarajevski jalijaš ;)
we love United, we do!

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 26 feb 2011, 16:49

Odlazi MV više !
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

DaRtAnJaN
Kontakt:

Post Postao/la DaRtAnJaN » 26 feb 2011, 16:49

ado-hz je napisao/la:
Alen Škoro je napisao/la:Do sad sam MV-a branio,od sada pa na dalje i ubuduce necu, cuj prva izmjena u 83. min susreta...
Brate kad ti Pixsi, Torlak, Lede, Arsinijevic budu na klupi ili u drugom timu, a dovedes prave profesionalce za koje mi nemam para al ako se to jednog dana desi a ja dozivim da imamo te pare, da nas kupi neki gazda koji ima para onda cemo biti najjaci klub u zemlji i nesto veliko napraviti u Evropi. Eh onda te ce ovaj pisljivi Celik kad mu dodjes u goste moliti da im ne zabijes cvrku nego 1-2 gola kosto mole Partizan i Dinamo u njihovim ligama ostali mali seljacki klubovi....kad budes imao u ekipi 3 Skora i 2 Zeka onda je to ekipa...do tada smo kitaaaa....joj bacicu se kroz prozor koji se **** nerviram :? :?
sabura :) doci ce bolja vremena... samo se moraju rijesiti neke stvari... djeca nemaju gdje trenirat, nema ih niko trenirat... ne moze biti bolje dokle se te stvari ne rijese. Pa vidi samo koliko igra igraca iz premijer lige za reprezentaciju ili koji su ponikli u istoj :)
we love United, we do!

mrzim_ulizice
Kontakt:

Post Postao/la mrzim_ulizice » 26 feb 2011, 16:50

ado-hz je napisao/la:
sta se nerviras nije valjda da si se nado bodovima iz ZENICE :lol: :lol:

boom.dll
Kontakt:

Post Postao/la boom.dll » 26 feb 2011, 16:50

Čuj MV .. obraćate mu se inicijalima ko da je rahmetli MJ :roll:

DaRtAnJaN
Kontakt:

Post Postao/la DaRtAnJaN » 26 feb 2011, 16:54

boom.dll je napisao/la:Čuj MV .. obraćate mu se inicijalima ko da je rahmetli MJ :roll:
neka mu je laka zemlja :lol: mirza nikad nije bio ni igrac, a pogane je naravi...decko pamtim iz srednje skole, uvijek je bio jalijaš ;)
we love United, we do!

Plummer
Kontakt:

Post Postao/la Plummer » 26 feb 2011, 16:54

Evo mene sad sa utakmice.Prvo da ćestitam Hordama,ekstra su bili,nema sta.Sto se tiče navijanja već drugi put ste nas nadmašili.Svaka čast! A sto se utakmice tiče,mozda je 2-2 bio najrealniji rezultat ali malo nas je sudija spasio pred kraj utakmice.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Tatamata1946 i 51 gost.