Super liga Srbije

Crna Gora, Makedonija, Slovenija, Srbija

Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger

Novi sampion Srbije ce da bude

Partizan
63
48%
Crvena zvezda
67
52%

Ukupno glasova: 130

MunjirkaPFC
Kontakt:

Re: Super liga Srbije

Post Postao/la MunjirkaPFC » 01 apr 2023, 22:16

Izgubismo i u Novom Sadu :roll:

Sreca pa nam iduce kolo dolazi raspali Vozdovac.
Nirton je napisao/la: ↑
29 jan 2023, 11:40
Tsitsipas se vraca u ovom mecu, zapisite sta sam rekao :kafa:

deantinho
Kontakt:

Post Postao/la deantinho » 01 apr 2023, 22:30

Objektivno govoreći loš derbi u Novom Sadu.
Što se Partizana tiče, djeluje da je u toku bušenje Uprave. Na kraju krajeva, u tom klubu je sve trulo već duže, pa možda i bolje da igrači buše... kvalitetniji su sigurno i od ove Vojvodine i od TSC-a i od posljednje Mladosti... Previše da bi bilo slučajno.

MunjirkaPFC
Kontakt:

Post Postao/la MunjirkaPFC » 01 apr 2023, 23:15

deantinho je napisao/la:
01 apr 2023, 22:30
Objektivno govoreći loš derbi u Novom Sadu.
Što se Partizana tiče, djeluje da je u toku bušenje Uprave. Na kraju krajeva, u tom klubu je sve trulo već duže, pa možda i bolje da igrači buše... kvalitetniji su sigurno i od ove Vojvodine i od TSC-a i od posljednje Mladosti... Previše da bi bilo slučajno.
Zivkovic, Jovic i slicni od nekog kvalitetniji?
Golman nam kratak. Svlacionica je pukla, Dijabate pobjegao, ostali stranci ku*cu ne vrijede, Natho star, bivsi dobar igrac, uziva u Beogradu, ali realno lik za trece lige po pretrcanom. Fejsa jos jedan invalid penzos, mali Bazdar umislio da je Rolando, ni u Pazaru ne bi mogao da igra ovakav :kafa:
I da dodje druga upava problemi su isti. Osnovni problem je sto nam nedostaju golmani, onda odbrambeni igraci, vezni igraci, ali i napadaci, a nemamo ni trenera. Ostalo ce se srediti vec nekako.

Veceras su nam golove dali bivsi Partizanovi igraci, a i mali Cumic je grobar. Svi u dresu Vojvodine.

Ovo moze samo DRZAVA da spasi. Iskesirala nam je neki dan za evropsku licencu, sad jos samo da sune nekoliko miliona kao kosarkasima, pa da Partizan i lici na nesto. Omladinske skole nema, i ona se razbila, ne proizvode se igraci, ovo malo mladih sto i valja, ode zbog nekih ispodprosjecnih crncuga koji se u ko zna kakvim menadzerskim dilovima dovode u klub. Sportski direktor kluba Ivica Kralj - smijurija.
Problem je sto se u fudbal mora sunuti deset puta vise para nego u kosarku da bi to na nesto i licilo. KK Partizan ako uzme evroligu uzima i milion i po evra. TSC iz Backe Topole ako udje samo u Ligu Evrope, jer ce u Ligu Sampiona tesko, uzima pet puta vecu kintu. Najmanje. Bez dodatnih premija u zavisnosti od pozitivnih rezultata, a svaki nosi dobru lovu. A kompaktna su ekipa, bice oni i u LE sasvim pristojni. I to ekipa bez crnaca, sa jedanaest domacih proizvoda.

Evo neka se vrati golman Kljajic, koji je do juce branio u Novom Pazaru. Neka se iz Backe Topole dovede Zarka Lazetica za trenera. Ima jos kandidata samo iz nase lige. Ko ce htjeti doci u Partizan? Vrlo malo njih :kafa:
A remont je neophodan, na svim poljima. Moze ga sprovesti samo - DRZAVA. Lovom, sa mnogo love. A protiv drzave se vodi hajka. I ko da da onda pare? Milivoje vatrogasac?

Shadows
Kontakt:

Post Postao/la Shadows » 01 apr 2023, 23:24

Ciganstina izbija iz tebe. Svaki red je toksican.
Steta sto je baba bila neprecizna.

MunjirkaPFC
Kontakt:

Post Postao/la MunjirkaPFC » 01 apr 2023, 23:26

Shadows je napisao/la:
01 apr 2023, 23:24
Ciganstina izbija iz tebe. Svaki red je toksican.
Steta sto je baba bila neprecizna.
Izbija srpstina pizda ti materna ustaska :kafa:

Kako da se spasi klub dzukelo huliganska? Od cijih para? Da neces nam ti skupiti desetine miliona evra?
Drzava je iz bule izvadila KK, samo ona moze spasiti i FK. Partizan je drzavni klub, od svog postanka. Ili vjerujes u bajke da ce neki stranci pokupovati vjecite? Zar su toliko ludi?

Shadows
Kontakt:

Post Postao/la Shadows » 01 apr 2023, 23:36

Ja sam ustasa koliki si ti grobar. Steta sto je baba bila neprecizna sns botu. Svi su te odavno provalili. Smiju ti se i marconato i alan. Smjesan si i bolestan.

MunjirkaPFC
Kontakt:

Post Postao/la MunjirkaPFC » 02 apr 2023, 00:06

Shadows je napisao/la:
01 apr 2023, 23:36
Ja sam ustasa koliki si ti grobar. Steta sto je baba bila neprecizna sns botu. Svi su te odavno provalili. Smiju ti se i marconato i alan. Smjesan si i bolestan.
Vazi, prepricaj to prekosutra vrsnjacima na velikom odmoru ako te vec djevojcice izbjegavaju :kafa:

rare
Kontakt:

Post Postao/la rare » 02 apr 2023, 14:45

Pa predednik im je obećao i stadion samo da bi bili mirni .
Zadnja izmjena: rare, dana/u 02 apr 2023, 14:51, ukupno mijenjano 1 put.

rare
Kontakt:

Post Postao/la rare » 02 apr 2023, 14:50

Shadows je napisao/la:
Da kao da je ova uprava sama došla tu .
Kao da ih tu nije vaspšostavio prvi trener Srbije .
Samo u SNS matematici je isto 60 I 10 miliona .
Nije njegov lični advokat sam zalutao u Partizan .

MunjirkaPFC
Kontakt:

Post Postao/la MunjirkaPFC » 02 apr 2023, 15:35

rare je napisao/la:
02 apr 2023, 14:45
Pa predednik im je obećao i stadion samo da bi bili mirni .
Graditi stadione blizancima je samoubistvo u najavi i to svaka budala u Srbiji zna. To ce se desit nikad.
Naime i oba stadiona koje danas ti klubovi koriste gradili su se u kontekstu opsteg drustvenog znacaja. Partizanov je sagradjen da bi se imao ikakav stadion, reprezentativan tih s kraja cetrdesetih, pa kada je postao mali kapacitetom, sagradjen je i zvezdin. Stadioni su bili krcati, i reprezentacija je okupljala radnicku klasu, trebalo je graditi i spomenike drugu Titi za njegove Dane mladosti i slicne manifestacije indoktrinacije konformisticke naivne omladine. Samo zbog toga su gradjeni stadioni, a ne zbog Partizana i Zvezde.
Tako da se nece ni sada graditi. Za koga? Za tri utakmice u Ligi sampiona svake pete godine? Posto ni za derbi ne mogu napuniti tribine. Barem ne u Beogradu.
Stoga ce se sada i graditi samo Nacionalni stadion. Nov, moderan, komotan, sa sadrzajima. A ova dva ce se ostaviti da trunu, da ih nagriza zub vremena.
Derbije neka igraju na Nacionalnom, evropske utakmice takodje, neka se presele oba kluba na Nacionalni kad pozele, plate troskove odrzavanja, nikakav problem. Ko bi da lomi stolice, nek se snimi i goni sudski, posto ne unistavas vise imovinu omrazenog ti rivala, vec drzavnu. Mada i ovo je do sada bila drzavna, ali bez svijesti u mozgu huliganske rulje. Sustinski Beogradu je dovoljan jedan veliki monumentalni stadion, modernog standarda. Dva mu ne trebaju. Ako mogu Inter i Milan, Roma i Lacio da dijele stadion, ne vidim sto to ne bi mogli Partizan i Zvezda :kafa:

MunjirkaPFC
Kontakt:

Post Postao/la MunjirkaPFC » 02 apr 2023, 15:42

rare je napisao/la:
02 apr 2023, 14:50
Shadows je napisao/la:
Da kao da je ova uprava sama došla tu .
Kao da ih tu nije vaspšostavio prvi trener Srbije .
Samo u SNS matematici je isto 60 I 10 miliona .
Nije njegov lični advokat sam zalutao u Partizan .
Zato je kod Bote za deceniju vladavine sagradjen po koji poljski WC u Banatu, da se putnici ne upisaju u autu, a ruzno je da pisaju po njivama. Za deset godina veliki doprinos od drzavnih prihoda.
Dinkic multimilioner postao, pa Djelic, mali Pozderac isto, Bubalo, Ceda postade od studenta-svorca ozbiljan privatnik i preduzetnik o cas posla, Miskovic i kompanija milijarderi, podugacak je spisak. Gradise se putevi po Parizu i argentinskoj pampi :kafa:

MunjirkaPFC
Kontakt:

Post Postao/la MunjirkaPFC » 02 apr 2023, 21:01

I TSC i Cukaricki nose bodove s juga Srbije :kafa:
Teoretski moguc je isti par i u 30. i u 31. kolu: Cukaricki - Partizan :crazy:
Shadows je napisao/la:
19 avg 2022, 15:28
Ajde Mostarci plasirajte se u grupi pa da se ponovo srecemo :cool:
Dudlaj ga porazeni depeesovsko-adezenjarski-sda stakoru:

Cuclaj ga, hebase ti "Vucicevi i Seseljevi botovi" mamicu cankovacku :D

Mozes se zaliti Tepic Marinici, na bicikli pici i naravno americkoj ambasadi u Beogradu :rol:

MunjirkaPFC
Kontakt:

Post Postao/la MunjirkaPFC » 03 apr 2023, 22:45

Fousseni Desiebote

slika

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 05 apr 2023, 16:16

Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

MunjirkaPFC
Kontakt:

Post Postao/la MunjirkaPFC » 06 apr 2023, 00:59

Dobismo Vozdovac ocekivano, trebalo je vecom razlikom, ali bodovi su bodovi :kafa:
Ide sada odluka protiv Cukarickog u dvomecu da li cemo u trku za LS ili ce nam i plasman u LE postati premija.

Loznica :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow:
Drzava Republika Srbija :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:

Kristijan
Kontakt:

Post Postao/la Kristijan » 06 apr 2023, 15:39

Ovaj jos izigrava navijaca Partizana na forumu.... :rol: :facepalm:

MunjirkaPFC
Kontakt:

Post Postao/la MunjirkaPFC » 06 apr 2023, 19:43

Kristijan je napisao/la:
06 apr 2023, 15:39
Ovaj jos izigrava navijaca Partizana na forumu.... :rol: :facepalm:
Zar te toliko bole stadioni u Loznici, Zajecaru i Leskovcu? :rol:
De turi sebi kecu na glavu shqiptar, nema ti druge :rol:
I zovi na tuljumbe i bakljave kad razvijes posao :mrgreen:
Umjesto sto danonocno lajes po projektu izgradnje stadiona, bolje ti je da dodjes u Loznicu, Zajecar i Leskovac i da poduvas malo Srbima kitu :D

Andrija Majdevac :bow:
Kakvo pojacanje Pazarci ubodose :bow:
Momak im napravi razliku u sezoni.

MunjirkaPFC
Kontakt:

Re: Jelen Super liga Srbije

Post Postao/la MunjirkaPFC » 07 apr 2023, 13:41

Kristijan je napisao/la:
30 avg 2021, 14:25
Država nije bila u stanju završiti jedan stadion kako treba - čitaj Čair.

Sve što je izgrađeno u zadnjih 10 godina je privatna svojina. Ona cirkuzanija na krovu u Voždovcu (gdje ruku na srce pola kapaciteta otpada iz žnj razloga) , Metalac isto, privatna firma završila stadion i sad TSC - Vlada Mađarske. Država Srbija = 0.
Da ista znas kao sto ne znas, Cair je nezavrsen stadion jos iz vremena bivse Jugoslavije. Dijelovi tribina Caira nemaju nikakve sigurnosne dozvole i taj stadion je napametnije srusiti, pa novi graditi.

A za ovo drugo, lizi ga mrskoj ti drzavi Srbiji, znam da te ovo boli =

I bice ih jos. Crkni od muke i ljubomore :kafa:

U maju krece inace i gradnja stadiona u Kragujevcu, projekat od 70 miliona evra i kapacitetom od 20.000 mjesta :kafa:

U Subotici slicna prica Cairu, treba srusiti pa iznova graditi, doduse tamo je sada bilo prece uloziti 40-ak miliona evra u obnovu gradske bolnice. Posto se po drzavi i bolnice obnavljaju, hebiga izbise Srbi kerovima argumenat iz usta, a bolnice, a bolnice...

Novi Sad treba da se da dogovori sam sa sobom sta uopste hoce. Dotle drzava ceka. Tamo bi rezultati Vojvodine iducih sezona trebali biti smjernica.

Gradska uprava Kraljeva za sada nema interes za novi stadion, iako ima gotove ugovore o gradnji, imaju precih investicija u zdravstvu prije svega i cekaju konsolidaciju unutar grada, da bi onda krenuli i u taj projekat. Licno mislim da oni cekaju da vide kako ce ici razvoj u Loznici, Zajecaru i Leskovcu, posto ni oni nisu vjerovali da ce se ovi zavrsiti. Licno znam da su nezainteresovani za sport, ali i kulturu.

Kikinda zeli stadion i oni ce vjerovatno stati u red nakon izgradnje novog Cika Dace i Nacionalnog. Mozda i kao alternativa za Kraljevo kada govorimo o preusmjeravanju drzavnih sredstava.

Sremska Mitrovica zeli stadioncic tipa u Gornjem Milanovcu i to ce u Nedimovicevom mandatu vjerovatno i proc. Realno, Srem treba da ima i standardnog prvoligasa i stadion, poslednjih decenija ta regija dala je dosta reprezentativaca, Baneta Ivanovica, Aleksandra Kolarova i mnoge druge.

Znaci ove godine krece druga faza izgradnje: Cika Daca u Kragujevcu i Nacionalni u Surcinu :kafa:

U trecoj fazi ocekujem Kikindu, Suboticu i Nis sigurno i to bi bilo to u ovoj deceniji :kafa:

Sa Backom Topolom i jos nekim manjim kao u Sremskoj Mitrovici, bice najmanje desetak novih stadiona za deset godina u Srbiji :bow:

MunjirkaPFC
Kontakt:

Post Postao/la MunjirkaPFC » 07 apr 2023, 19:57

Radnicki K - Radnicki N 1:0
Kragujevac bolji, zasluzeno dobio i plasirao se u plej of. Stefan Colovic igrac utakmice, igrac starog kova, dribler, danas je vozao ko vola onog niskog nesrecnika sto je igrao lijevog beka. I onda pitanje da li taj igrac ima problem u glavi kad nije vise postigao? Bio u Zvezdinoj, Atletikovoj i Partizanovoj skoli, a onda je karijeru tracio na amaterske klubove poput Drine iz Zvornika, Slobode iz Tuzle, Radnickog iz Pirota, irskog Dandoka itd.
Kragujevac moze preostalih osam utakmica da uziva, ispunili su cilj, stabilizovali se u najvisem rangu. Kad dobiju novu stadioncinu onda ce vjerovatno krenuti ozbiljnije, poput vaterpolo-projekta ili kratkog kosarkaskog prije desetak godina.
Niski Radnicki zasluzio ispadanje. Ono je steta drzat u najvisem rangu. Nikakva ekipa koja ima srecu da se jos cetiri ekipe raspadaju. Radnicki mora ispast ako zeli naprijed.

Javor - Cukaricki 1:2
Nisam gledao zbog paralelnog prenosa, Badamosi dva puta. Brdjani u formi, treca uzastopna pobjeda, stvarnu vrijednost vidjecemo u narednim kolima :kafa:

TSC Backa Topola - Vojvodina 1:1
Cudan derbi. Domacini ubili goste i onda mjesto da zavrse posao poklonise penal Novosadjanima. Onaj Hrvat Calusic im je najslabija karika u timu. Udje u nastavku i upropasti ih.
Generalno ozbiljan tim koji ce se u Evropi prikljuciti vjecitima u doprinosu za srpski fudbal.
Izdvojicu par igraca:
Nemanja Stojic - reprezentativac, sef odbrane, nije slucajno dobio Piksijev poziv, i danas siguran, pokupio sve lopte, odlican stoper
Arandjel Stojkovic - odlican spoljni, iskusan, dugo igrao standardno u Vojvodini kad je Vosa bila jaca nego sada, danas mu opravdano ponisten gol
Ifet Djakovac - masina, radilica, preore teren, htio ga Partizan ali do saradnje nije doslo, u Humsku su dolazile pogresne Ike :kafa:
Nemanja Petrovic - bivsi lijevi bek Partizana, bolji od svih i danas koji u Partizanu igraju, kod Vuka Rasovica se vidjelo da djecko ima talenta
Luka Ilic - stariji od brace Ilic, mladji je reprezentativac iz Torina, u Topoli se pronasao, put i za druge nase u insostranstvu koji se ne probiju vani, vracaj se u zemlju, bar ce sada klubova i novih stadiona biti, a i evropskih utakmica sve vise
Milos Cvetkovic - desni bek koji je sluzio za sprdnju godinama dok je bio u Zvezdi. U Levskom vec izgledao bolje, a sada nabolje, igra fudbal zivota
Sasa Jovanovic - napadac koji je igrao u La Korunji i Kordobi, slicna prica Ilicevoj
Petar Ratkov - medju najboljim mladim napadacima lige, ali treba jos nadogradnje, danas sjajna reakcija i gol, ako se ne zezne pogresnim transfer-odlukama napravice finu karijeru
Lazetic ih je odlicno uklopio, danas doduse pobenavio zbog VAR-a, osramotio se pred kamerama bezveze, posto su obe odluke VAR-a bile ispravne,
Vojvodina jedno veliko nista. Samo jedan sut u okvir gola, iz penala u 90. minutu. Kuci su ale, na strani misevi :kafa:

Plej of pocinje fakticki vec iduce kolo, kao i plej aut. U narednom 30. kolu, cetiri para iz plej ofa i cetiri iz plej auta.
Dva dvomeca u 30. i 31. kolu vrlo moguca:
jedan fiksan: Vojvodina - Novi Pazar
i jedan vrlo vjerovatan: Cukaricki - Partizan

Vojvodina ima sansu da u naredna dva kola u Novom Sadu vjerovatno obezbijedi plasman u Evropu protiv direktnog rivala :kafa:
Vozdovac i Radnicki iz Kragujevca igrace ni za sta polednjih 8 kola. Bukvalno. Mana ovog sistema takmicenja. Vozdovac je odavno na pauzi, zavrsio sezonu jos pocetkom marta :roll:

deantinho
Kontakt:

Post Postao/la deantinho » 11 apr 2023, 12:00

I Kosan završio svoje.

Odgovori

Natrag na “Fudbal u regionu”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.