Hrabre riječi od navijača Barce.

Bar nije 7.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Hrabre riječi od navijača Barce.
Nije autoput uopšte zbog Trenta, nego zbog toga što na toj strani lik sam igra, Elliot igra nekog desnog veznog u pokušaju, a njegova defanziva je nepostojeća, još ulazi u sredinu kad nisu u posjedu, dok Salah svakako ostaje gore. Onda Trent ostaje na ledini sam sa Grealishom + ovima što se ubacuju uz njega i lijevim bekom. Logično da mora ispasti ili imati problema, ali nije direktni krivac uopšte koliko se priča, čovjek je školski sve reagovao kod prvog gola i uopšte nije bio krivac.
Dežurni krivac, moderno ga pljuvat.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑01 apr 2023, 15:38Nije autoput uopšte zbog Trenta, nego zbog toga što na toj strani lik sam igra, Elliot igra nekog desnog veznog u pokušaju, a njegova defanziva je nepostojeća, još ulazi u sredinu kad nisu u posjedu, dok Salah svakako ostaje gore. Onda Trent ostaje na ledini sam sa Grealishom + ovima što se ubacuju uz njega i lijevim bekom. Logično da mora ispasti ili imati problema, ali nije direktni krivac uopšte koliko se priča, čovjek je školski sve reagovao kod prvog gola i uopšte nije bio krivac.
Amin.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑01 apr 2023, 15:38Nije autoput uopšte zbog Trenta, nego zbog toga što na toj strani lik sam igra, Elliot igra nekog desnog veznog u pokušaju, a njegova defanziva je nepostojeća, još ulazi u sredinu kad nisu u posjedu, dok Salah svakako ostaje gore. Onda Trent ostaje na ledini sam sa Grealishom + ovima što se ubacuju uz njega i lijevim bekom. Logično da mora ispasti ili imati problema, ali nije direktni krivac uopšte koliko se priča, čovjek je školski sve reagovao kod prvog gola i uopšte nije bio krivac.