AshburtonG je napisao/la: ↑27 mar 2023, 02:36Hvala na feedbacku. Morat cu ga zaganjat sad kad mi istekne ugovor u maju. Ako bude valjao, ostavit, a ako ne, svakako ce izaci ubrzo nova jabuka.

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
AshburtonG je napisao/la: ↑27 mar 2023, 02:36Hvala na feedbacku. Morat cu ga zaganjat sad kad mi istekne ugovor u maju. Ako bude valjao, ostavit, a ako ne, svakako ce izaci ubrzo nova jabuka.
Prebacivanje sa iOS na Android je hrabar potez - ne bih mogao kad se covjek navikne na iOS i sve prednosti istogAshburtonG je napisao/la: ↑27 mar 2023, 02:36Hvala na feedbacku. Morat cu ga zaganjat sad kad mi istekne ugovor u maju. Ako bude valjao, ostavit, a ako ne, svakako ce izaci ubrzo nova jabuka.
Koliko ti je stara kartica?Cipiripiblicblic je napisao/la: ↑30 mar 2023, 23:06Kartica mi se ne želi povezat s mobitelom. Inače je sve ok s mobitelom, ta ista kartica radi u drugom mobitelu, ali ne radi u ovom Xiaomiju. Jel se nekom nešto slično događalo? Samo stoji nekakav pravokutnik i u njemu x u gornjem desnom kutu...
Odnesi tamo gdje si kupio,pa vidi.Cipiripiblicblic je napisao/la: ↑30 mar 2023, 23:39Godinu ipo možda. Kažem, radi kartica u drugom mobitelu, vjv je do Xioamija. Postoji li način da se popravi ili sam **** ježa?![]()
Ništa
Super pa je riješeno, moguće da je glupi operater zaključao jedan sim slotCipiripiblicblic je napisao/la: ↑30 mar 2023, 23:55Joj brate hvala puno, olakšao si mi, samo je trebalo stavit na sim 2![]()
A7319vendetta87 je napisao/la: ↑04 apr 2023, 16:08Ima li neko iskustva sa Samsung S21 Fe telefonom? Razmisljam se da kupim njega ili Samsung a54, cijenom su tu negdje, ali sam u dilemi jer S21 Fe je star 2 godine, dok je a54 izasao prije dvije sedmice.
Ma ne bih njega, prevelik je, vise mi izgleda kao telefon za djevojkeSage je napisao/la: ↑04 apr 2023, 16:20A7319vendetta87 je napisao/la: ↑04 apr 2023, 16:08Ima li neko iskustva sa Samsung S21 Fe telefonom? Razmisljam se da kupim njega ili Samsung a54, cijenom su tu negdje, ali sam u dilemi jer S21 Fe je star 2 godine, dok je a54 izasao prije dvije sedmice.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.