NK Čelik Zenica
Moderator/ica: GracanicaAA
- limvolikce1945
- Kontakt:
Re: NK Čelik Zenica - Članstvo
Prijedlog:
Kad se uđe u Federalnu, povećati članarinu I kategorije na 100 km. Mislim da je realno...
Kad se uđe u Federalnu, povećati članarinu I kategorije na 100 km. Mislim da je realno...
Re: NK Čelik Zenica
Šta zna hrđa kako se kalio Čelik.
Mislim da ne treba dirati nista sto se tice cijena. Treba nam dugogodisnji kontinuitet cijena i rasta clanstva. Kad su u kantonu bile ove cijene, neka budu i u PL, da se opravdaju principi i kad smo na dnu i u vrhu, clanstvo Celika ima istu vrijednost.limvolikce1945 je napisao/la: ↑29 mar 2023, 20:09Prijedlog:
Ko ima dublji dzep, moze biti VIP clan, vjerni navijac, 12ti igrac, potrositi u fan shopu, celicni zid, itd.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Ovo si potpuno u pravu za ove s dubljim dzepom! Mislim da cijene po meni nebi trebale iči gore jer i sadašnjih 60 km ili 31 euro za članstvo je Ok cifra! Ali šta možemo mi ostali koji smo članovi,možemo učlaniti po još 2 - 3 iz komšiluka naravno ko je u mogučnosti da to učini. Ev ja obečavam još 5ro učlaniti iz mahale koji vole Čelik a nisu u mogučnosti da se učlane u klub! Jer ja sam davno napisao da ove godine članstvo ide na 1230 članova,valja sad ne slagat do nove godineTruhlo je napisao/la: ↑29 mar 2023, 21:03Mislim da ne treba dirati nista sto se tice cijena. Treba nam dugogodisnji kontinuitet cijena i rasta clanstva. Kad su u kantonu bile ove cijene, neka budu i u PL, da se opravdaju principi i kad smo na dnu i u vrhu, clanstvo Celika ima istu vrijednost.limvolikce1945 je napisao/la: ↑29 mar 2023, 20:09Prijedlog:
Ko ima dublji dzep, moze biti VIP clan, vjerni navijac, 12ti igrac, potrositi u fan shopu, celicni zid, itd.

::::SAMO ČELIK::::
Koliko znam fasovo je pred početak prvenstva opasnu virozu, gnjojne angine i nakupio na sebe svašta, te zbog toga nije trenirao dvije sedmice. Postepeno se vraća u formu.
Veliki potencijal zbog fizičkih predispozicija i deficitarne pozicije. Vidjet ćemo kakva je glava

Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan!
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Meni je samo zanimljivo kako smo odmah spremni za napad. I tako za svakog igraca. Niko nije postedjen.
Moramo raditi malo na strpljenju i da nemamo pretjerane reakcije. Momci su nasi, daju sve od sebe za grb i klub. Sve manje od bezuslovne podrske je razocarenje, pa cak i kad igraju malo u losijoj formi.
Moramo raditi malo na strpljenju i da nemamo pretjerane reakcije. Momci su nasi, daju sve od sebe za grb i klub. Sve manje od bezuslovne podrske je razocarenje, pa cak i kad igraju malo u losijoj formi.
Celik!3,2,2.
Dobar je Arnautović igrač. Nadam se da se sto prije vraca u tim.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
-
- Kontakt:
Znam da je Ramazan, ali sta moze koga sprijeciti da u subotu dodje na utakmicu. Odlican termin taman zavrsi tekma kuci na iftar. Momci zasluzuju podrsku
Živim za dan kada će KF otići iz našeg grada
Stvarno vjerujem Ublehi da ovaj 18 put neće prevariti dogovor sa Čelikom ali kada sam vidio sada sta radi rudarima malo sam opet sumnjicav. Loš je to čovjek.
Znaci Rudari su platili glavnicu cijelu duga. A on im je blokirao račun na kamatu..Nemaju ljudi plate na Ramazan. Zamisli platiš cijeli dug a on ti blokira sve zbog kamate.
Znaci Rudari su platili glavnicu cijelu duga. A on im je blokirao račun na kamatu..Nemaju ljudi plate na Ramazan. Zamisli platiš cijeli dug a on ti blokira sve zbog kamate.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
- prisonbreak
- Kontakt:
Kojaaaaaa firma?
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Samo godine bola i nadanja..
Zenicka firma hee, pa jel stid tog gazde sta radi.Nažalost, najveći kamen spoticanja i jedina kompanija koja trenutno stoji na putu deblokade računa jeste jedna poznata zenička kompanija. Naime, ne samo da potražuju čitav iznos glavnice, već su jedini povjerilac koji traži da im se izmiri i cjelokupni iznos kamate.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
Nevjerovatno koliko ovaj klub ima neprijatelja..
Jel ITC ???? Cisto da se pokrene prica
Ono se naslo lupat blokade
"Odključan račun NK Čelik Zenica i Fuad Kasumović nije više gradonačelnik je ono o cemu ja sanjam"
- limvolikce1945
- Kontakt:
Ja nisam taj novi sporazum pročitao, da li je uslov za uplatu od strane grada to da sve firme koje su blokirale račun pristanu na sporazumnu isplatu, jer kao čeka se da ta jedna firma popusti, pa da pare legnu, kako sam mogao iz ovog pressa skužiti? Eh sad, vrlo lako Fudo može utjecati na tog gazdu da namjerno ne popusti, hajde sad znaj šta se iza brda valja...
Vjerujem u tom slucaju razliku da i mi mozemo namiriti, al **** potrazuje i sve kamate u punom iznosu. Nevjerovatno sta nam radi nas iz Zenice.limvolikce1945 je napisao/la: ↑30 mar 2023, 13:46Ja nisam taj novi sporazum pročitao, da li je uslov za uplatu od strane grada to da sve firme koje su blokirale račun pristanu na sporazumnu isplatu, jer kao čeka se da ta jedna firma popusti, pa da pare legnu, kako sam mogao iz ovog pressa skužiti? Eh sad, vrlo lako Fudo može utjecati na tog gazdu da namjerno ne popusti, hajde sad znaj šta se iza brda valja...
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
Trenutno korisnika/ca: prisonbreak, Skojevska i 18 gostiju.