Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

reds
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la reds » 25 feb 2011, 18:43

Protiv West Hama očekujem Gerrarda & Carrolla na klupi. :)
FK Pjetlovi

VolimLiverpool
Kontakt:

Post Postao/la VolimLiverpool » 25 feb 2011, 19:01

reds je napisao/la:Protiv West Hama očekujem Gerrarda & Carrolla na klupi. :)
Zezaš se malo,a?

Za Stevea neznam,ali Carrol će biti spreman.
You'll never walk alone.

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 25 feb 2011, 19:09

volimliverpool je napisao/la:
reds je napisao/la:Protiv West Hama očekujem Gerrarda & Carrolla na klupi. :)
Zezaš se malo,a?

Za Stevea neznam,ali Carrol će biti spreman.
Ne zezam se već sam poprilično siguran da će ova dvojca biti na klupi. :mrgreen:
FK Pjetlovi

kumkalesic
Kontakt:

Post Postao/la kumkalesic » 25 feb 2011, 19:43

YNWA je napisao/la:
kumkalesic je napisao/la:Ma nije to problem, jednostavno ne postoji adekvatno objasnjenje zasto Suarez ne igra za Liverpool u Europa ligi...Da vam navedem primjere Rakitic koji je igrao za Schalke u ligi prvaka igrao je za Sevillu u ligi europe, onda Hugo Almeida koji je igrao za Werder u ligi prvaka igrao je za Besiktas u europa ligi... Iskreno i mene je to interesovalo zasto Suarez ne igra za Liverpool, ali nisam mogao naci odgovor. kao jedino objasnjenje se navodi da nije na vrijeme prijavljen, mada mi zvuci neozbiljno.....Pozdrav
suarez ne moze igrati jer njegov bivsi klub(ajax) igra u EL, da je npr schalke bio treci u svojoj grupi i da sad igraju u EL, ne bi ni rakitic mogao igrati za sevillu
Ova pravila UEFE su cisti apsurd, glupost, zafrkancija... kao da smo mi pozajmili Suareza pa ne moze igrati, jer bi se mogao susresti sa bivsim klubom...stvarno su debili
Joint_fc

c a r r o l L .
Kontakt:

Post Postao/la c a r r o l L . » 25 feb 2011, 20:40

Igrač koji je igrao u LP ne može igrati u EL
timovi koji su treći u grupi idu u EL

sa druge strane igrači koji su igrali EL mogu igrati LP
jer ne postoji mogućnost igranja protiv svog tima

šta je tu čudno?

Nisi forumaš ako barem jednom ne suckaš ban. :lol:

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 25 feb 2011, 23:35

Đeste ba miševi. :)

Kakav crni forum, neka nas ovdje. Baš je harmonično i divno kako nema pojedinaca.
Samo ljubav scousere održava!

Nema potrebe da riskiramo sa Gerrardom i Carrollom, Meireles i Suarez su dovoljni za pobjedu. 8-)

c a r r o l L .
Kontakt:

Post Postao/la c a r r o l L . » 26 feb 2011, 00:05

Sretan rodjendan nasem divnom kolegi Stivi_Dzi-u
neka ih jos stotine doceka sa nama
YNWA prijatelju

Sasha L.F.C.
Kontakt:

Post Postao/la Sasha L.F.C. » 26 feb 2011, 00:06

Ja neznam koji je fazon sa ovim novim forumom ljudi non-stop navaljuju da se selimo, sto bi se selio kad je i ovde ok necu sad biti na 10 foruma od Lpool-a :roll:
1st Liverpool F.C.
2nd Celtic F.C.

c a r r o l L .
Kontakt:

Post Postao/la c a r r o l L . » 26 feb 2011, 00:10

Sasha L.F.C. je napisao/la:Ja neznam koji je fazon sa ovim novim forumom ljudi non-stop navaljuju da se selimo, sto bi se selio kad je i ovde ok necu sad biti na 10 foruma od Lpool-a :roll:
I ovdje nam je dobro
drz'mo se zajedno! 4 ever ' n ' ever ! 8-)

ILoveLFC
Kontakt:

Post Postao/la ILoveLFC » 26 feb 2011, 11:12

Sasha L.F.C. je napisao/la:Ja neznam koji je fazon sa ovim novim forumom ljudi non-stop navaljuju da se selimo, sto bi se selio kad je i ovde ok necu sad biti na 10 foruma od Lpool-a :roll:
Ma neka ide gdje ko hoce, samo ne treba napustati ovu temu. ;)
Proud to be a Red! ♥ Liverpool FC ♥
You'll Never Walk Alone! Long live the King !

"I know Liverpool fans care more about their club's success than the national team." Rafael Benitez

ackeey
Kontakt:

Post Postao/la ackeey » 26 feb 2011, 11:25

I naprijed, i naprijed, i naprijed....

polga
Kontakt:

Post Postao/la polga » 26 feb 2011, 11:35

Ovo nije forum od Liverpoola, ovo je tema o Liverpoolu na forumu ss.ba.

To je velika razlika od onoga sto zelimo da postignemo sa ovim novim forumom, a to je oficijalni forum za BiH, dakle kao:

http://www.lfccro.com/forum/index.php?www Hrvatska

http://www.lfcserbia.com/forum/ Srbija
''Why do you think your moves are so grand and noble and I'm always the idiot piece of shit!''

Sasha L.F.C.
Kontakt:

Post Postao/la Sasha L.F.C. » 26 feb 2011, 11:56

polga je napisao/la:
Ovo nije forum od Liverpoola, ovo je tema o Liverpoolu na forumu ss.ba.

To je velika razlika od onoga sto zelimo da postignemo sa ovim novim forumom, a to je oficijalni forum za BiH, dakle kao:

http://www.lfccro.com/forum/index.php?www Hrvatska

http://www.lfcserbia.com/forum/ Srbija
Da ali reci ti meni kakve veze ima dali cu tamo biti ili ovde u cemu je razlika?? osim sto je oficijalni??
1st Liverpool F.C.
2nd Celtic F.C.

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 26 feb 2011, 11:58

Dobro je ljudi, dobili ste preporuku da idete na taj sajt i sada je na vama hoćete li to uraditi ili ne.
Nećemo 5 stranica sada ispisati zbog toga.

Sasha L.F.C.
Kontakt:

Post Postao/la Sasha L.F.C. » 26 feb 2011, 12:03

OTNYS_YNWA je napisao/la:Dobro je ljudi, dobili ste preporuku da idete na taj sajt i sada je na vama hoćete li to uraditi ili ne.
Pa naravno da necemo samo sto je ta preporuka bila odavno i svi smo je videli neko je otisao neko ne, ali nerazumem ove forumase koji ponovo pisu da postoji sajt, da treba da se selimo itd itd...
1st Liverpool F.C.
2nd Celtic F.C.

DzennyLFC
Kontakt:

Post Postao/la DzennyLFC » 26 feb 2011, 12:43

pozzz veliki za sve Redse,nova sam na forumu i nadam se da cemo se lijepo druziti..
Veliki sam fan Liverpoola,obozavam ih....btw West Ham v Liverpool 0:2 za nas:D:D!!YNWA
"There's only 2 good teams in the whole world; Liverpool and Liverpool Reseves!''

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 26 feb 2011, 12:44

SAMOPOUZDANJE JE KLJUČNO

Pepe Reina danas se osvrnuo na niz od 8 utakmica bez poraza rekavši: "Ključ je u samopouzdanju."

Redsi su u četvrtak navečer s 1:0 pobijedili Spartu, čime su produžili svoj niz neporaženosti i prošli među posljednjih 16 ekipa u Europa ligi. Pepe vjeruje da su povećano samopuzdanje i vjera u momčad jedni od ključnih faktora trenutne forme.

"Moramo ići korak po korak i nastaviti s napretkom. Dobar dio ove sezone nismo bili na očekivanoj razini. Sve je u samopouzdanju, mnogo smo puta to rekli ove sezone, vjera unutar momčad napokon je vraćena i shodno tome rezultati su bolji. Dobivamo utakmice i to pozitivno utječe na svlačionicu."

Trenutna forma podebljana je i s 6 clean sheetova u posljednjih 7 nastupa.

"Svaka momčad koja želi biti uspješna igru mora graditi od obrane, to je prvi korak. Vrlo se dobro razumijemo i tko god zauzme mjesto u posljednjoj liniji lako se uklopi."

Pred Reinom i društvom gostovanje je na Upton Parku kod West Hama koji se grčevito bori za opstanak.

"Očekuje nas teška utakmica. Oni se bore za opstanak, pod velikim su pritiskom i bodovi su im neophodni. No, nama to ne mijenja na stvari, naš je cilj daljnji uspon na tablici." :ugeek:
FK Pjetlovi

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 26 feb 2011, 12:57

OTNYS_YNWA je napisao/la:Dobro je ljudi, dobili ste preporuku da idete na taj sajt i sada je na vama hoćete li to uraditi ili ne.
s obzirom da je ova tema u pitanju uopste me ne bi cudilo da sad u vezi ovoga pocne neka diskusija koja ce se nastaviti u 4-5 narednih stranica :D
ne znam sto nekima smeta poziv na drugi forum... mislim ako necete ne morate niko vas nece tjerati ali ima ljudi koji nisu vidjeli sigurno taj prvi poziv jer ako se igdje spama i offtopichi onda je to ova tema gdje se o obicnoj gluposti raspravlja na po 2-3 stranice i onda normalno da ce vecina propustiti neke vazne stvari.
You are someone else I am still right here

Sasha L.F.C.
Kontakt:

Post Postao/la Sasha L.F.C. » 26 feb 2011, 13:08

DzennyLFC je napisao/la:pozzz veliki za sve Redse,nova sam na forumu i nadam se da cemo se lijepo druziti..
Veliki sam fan Liverpoola,obozavam ih....btw West Ham v Liverpool 0:2 za nas:D:D!!YNWA
Pozz i tebi i dobrodosla, dobar ti avatar :D
1st Liverpool F.C.
2nd Celtic F.C.

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 26 feb 2011, 13:16

Ma meni bi bilo zao napustiti ovu temu nakon ovih 1700+ postova, jedino sto me malo zeza jeste to sto mi se cesto desi da pomijesam passworde :lol:
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.