Chat - bez politike i ratnih prica

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

numanumaye22
Kontakt:

Re: Chat - bez ratnih i političkih tema

Post Postao/la numanumaye22 » 27 mar 2023, 19:12

Marsal je napisao/la:
27 mar 2023, 15:44
Ako je Jugoslavija bila promašaj ne smijem ni pitat šta su onda ove današnje države.
Ostavstina propale drzave. Slovenija i Hrvatska su jedine profitirale. Ovo ostalo saka jada, dok mi i Kosovo sa ovakvim karakteristikama smo drzava ali na papiru.

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 27 mar 2023, 19:51

Dalo bi se nadugo i naširoko o tome raspravljati ali ne vidim potrebu, prevaziđena tema a Maršal pod zemljom duže nego kad prosječne godine forumaša pomnožiš sa 2.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

Tekashi
Kontakt:

Post Postao/la Tekashi » 27 mar 2023, 22:04

Morao sam krehnuti grijanje.

matanisunje
Kontakt:

Post Postao/la matanisunje » 27 mar 2023, 23:29

Ćamila za mene će biti najveća zvijezda pod svjetlima Pariza (uz Mbappea naravno :mrgreen: )

Derdiyok
Kontakt:

Post Postao/la Derdiyok » 27 mar 2023, 23:53

OldFashioned je napisao/la:
26 mar 2023, 13:38
Derdiyok je napisao/la:
26 mar 2023, 03:39
Zamisli, odeš do dežurne apoteke i lik te pita šta je to toliko hitno da nije moglo čekati do sutra :nene:
:evil: Takvi se šakama nagrade.

FUJ!
Rekoh jesam te to probudio, kaže nisi, pa jel dežurna apoteka, kaže jeste... Pa rekoh daj mi onda što sam ti tražio i ne zamaraj se nepotrebnim stvarima. Govori u fazonu kao pa dobro ali ne kontam i dalje jel to bilo hitno toliko, rekoh nije tvoje da kontaš i ušuti.

Poslao sam i žalbu.

Gadi mi se naš mentalitet generalno.

Prije neki dan otac donio tri hljeba iz prodavnice, datum istekao. Odem u prodavnicu, uzimam hljeb sa police i na kasu. Krenla da kuca, rekoh ne kucaj, istekao je rok, pa da pitam šta radite sa ovim hljebom, kaže vršimo povrat. Pa rekoh što je onda na polici, kaže daj da sklonim. Govorim da je otac maloprije uzeo tri hljeba i da je rok istekao, i drugi put da ću zvati inskepciju, a inače svako malo cijene se mijenjaju i nisu prilagođene na policama i na računu. Klasika.
® GONGASHI POWERHOUSE ®

OldFashioned
Kontakt:

Post Postao/la OldFashioned » 28 mar 2023, 01:23

Derdiyok je napisao/la:
27 mar 2023, 23:53
OldFashioned je napisao/la:
26 mar 2023, 13:38
Derdiyok je napisao/la:
26 mar 2023, 03:39
Zamisli, odeš do dežurne apoteke i lik te pita šta je to toliko hitno da nije moglo čekati do sutra :nene:
:evil: Takvi se šakama nagrade.

FUJ!
Rekoh jesam te to probudio, kaže nisi, pa jel dežurna apoteka, kaže jeste... Pa rekoh daj mi onda što sam ti tražio i ne zamaraj se nepotrebnim stvarima. Govori u fazonu kao pa dobro ali ne kontam i dalje jel to bilo hitno toliko, rekoh nije tvoje da kontaš i ušuti.

Poslao sam i žalbu.

Gadi mi se naš mentalitet generalno.

Prije neki dan otac donio tri hljeba iz prodavnice, datum istekao. Odem u prodavnicu, uzimam hljeb sa police i na kasu. Krenla da kuca, rekoh ne kucaj, istekao je rok, pa da pitam šta radite sa ovim hljebom, kaže vršimo povrat. Pa rekoh što je onda na polici, kaže daj da sklonim. Govorim da je otac maloprije uzeo tri hljeba i da je rok istekao, i drugi put da ću zvati inskepciju, a inače svako malo cijene se mijenjaju i nisu prilagođene na policama i na računu. Klasika.
Strašno :puke:

Treba posebnu pozornost obratiti kada stavljaju dvije stvari za cijenu od jedne i slično. Ili im je već istekao rok, ili će kroz dan ili dva. Odvratno je kad te na kasi dočeka totalno druga cijena pogotovo ako si uzimao naveliko i umjesto da se MINIMALNO kulturno izvinu,još prave neke face ili u gorem slučaju napadnu te..
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.

RacioEmocionalan
Kontakt:

Post Postao/la RacioEmocionalan » 28 mar 2023, 07:55

Je l' to Alem prica o jugoslavenskom ekonomskom cudu dok je narod u kesama pare nosio da bi jedan hljeb kupio?

Sto bi se reklo, malo se za vratove uhvatili 90-tih. Puno lupa nas Alem.
The willingness to be a fool is a precursor to a transformation.

Nirton
Kontakt:

Post Postao/la Nirton » 28 mar 2023, 08:44

Svako jutro mi dolazi notifikacija sa Instagrama da je neko objavio story, svaki put je za drugu osobu a nisam uključio obavijesti za story ni za koga. Može li se to isključiti? :)
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast

bombaysaphire
Kontakt:

Post Postao/la bombaysaphire » 28 mar 2023, 09:21

Nirton je napisao/la:
28 mar 2023, 08:44
Svako jutro mi dolazi notifikacija sa Instagrama da je neko objavio story, svaki put je za drugu osobu a nisam uključio obavijesti za story ni za koga. Može li se to isključiti? :)
Ne može , trpi . :kafa:
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!

Nirton
Kontakt:

Post Postao/la Nirton » 28 mar 2023, 09:33

bombaysaphire je napisao/la:
28 mar 2023, 09:21
Nirton je napisao/la:
Sreća pa nije na klixu :kafa:
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast

bombaysaphire
Kontakt:

Post Postao/la bombaysaphire » 28 mar 2023, 10:22

Nirton je napisao/la:
28 mar 2023, 09:33
28 mar 2023, 09:21
Nirton je napisao/la:
Sreća pa nije na klixu :kafa:
Smeće od kliksa ili instaqrac isto je to sranje , nema razlike :kafa:
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 28 mar 2023, 10:34

28 mar 2023, 10:22

Ima par sedmica kako sam deaktivirao Instagram. Milina.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

bombaysaphire
Kontakt:

Post Postao/la bombaysaphire » 28 mar 2023, 10:39

Otelo je napisao/la:
28 mar 2023, 10:34
28 mar 2023, 10:22

Ima par sedmica kako sam deaktivirao Instagram. Milina.
Bravo za odluku , još da to uradiš i sa smećem od kliksa bićeš nov čovjek :kafa:

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 28 mar 2023, 10:45

https://sportsport.ba/fudbal/erik-ten-h ... MLnpCAx8-E

Ljudi hladno citiraju fake profil Erik Ten Haga na twitteru :rol: SS.ba strikes again :rol:
Društvene mreže preplavile su fotografije Brandona Williamsa u automobilu, a sve je na kraju stiglo i do trenera Manchester Uniteda.

On je na svom Twitter nalogu podijelio fotografije svog fudbalera, uz jasan opis.

"Hvala navijačima Manchester Uniteda što su mi proslijedili ove fotografije. Sa Brandonom ću sutra sve riješiti. On trenutno ne odgovara na pozive, a vjerujemo da je još uvijek pod uticajem. Prošli mjesec ga je Fletcher pronašao kako spava u grmlju ispred Tesca u Salfordu", napisao je Ten Hag.

Jasno je da je zvijezda Manchester Uniteda u ogromnom problemu, te je pitanje da li će više zaigrati u dresu ovog kluba.

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 28 mar 2023, 10:47

Goalgetter je napisao/la:
28 mar 2023, 10:45

Ljudi hladno citiraju fake profil Erik Ten Haga na twitteru :rol: SS.ba strikes again :rol:
Zeznulo ih to sto ovo zvuci kao totalno realan scenarij kad su u pitanju osobe povezane sa Unitedom

bombaysaphire
Kontakt:

Post Postao/la bombaysaphire » 28 mar 2023, 11:10

Društvene mreže preplavile su fotografije Brandona Williamsa u automobilu, a sve je na kraju stiglo i do trenera Manchester Uniteda.

On je na svom Twitter nalogu podijelio fotografije svog fudbalera, uz jasan opis.

"Hvala navijačima Manchester Uniteda što su mi proslijedili ove fotografije. Sa Brandonom ću sutra sve riješiti. On trenutno ne odgovara na pozive, a vjerujemo da je još uvijek pod uticajem. Prošli mjesec ga je Fletcher pronašao kako spava u grmlju ispred Tesca u Salfordu", napisao je Ten Hag.

Jasno je da je zvijezda Manchester Uniteda u ogromnom problemu, te je pitanje da li će više zaigrati u dresu ovog kluba.
Kao da je bitno što je lažni profil ? Oni su uradili što je najbitnije za njih , ti si kliknuo i pročitao .
Po meni jedina greška što nisu stavili Dilettu ili Wandu da igraju za Manchester United .

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 28 mar 2023, 11:16

nerkolfc je napisao/la:
28 mar 2023, 10:47

Zeznulo ih to sto ovo zvuci kao totalno realan scenarij kad su u pitanju osobe povezane sa Unitedom
Jest u tvojoj glavi sigurno
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

numanumaye22
Kontakt:

Post Postao/la numanumaye22 » 28 mar 2023, 11:18

Sta ovo ljudi u Mostaru politicarima za 5000 prodavali stanove, 100-200 KM po kvadratu :rol: Bokte pa ima li gdje da nisu ruke zavukli zeleni, postoji li grana privrede koju nisu osakatili?

Asteriks
Kontakt:

Post Postao/la Asteriks » 28 mar 2023, 13:06

Gotovo polovina uvezenog meda je lažna? U njemu sirupi od riže, pšenice i šećerne repe. Najveći apsolutni broj sumnjivih pošiljaka bio je iz Kine, ali je najveći relativni udio takvih pošiljki imao onaj porijeklom iz Turske.

Objavljeni su rezultati koordinirane akcije provedene širom Evropske unije, "Iz košnica", o medu koji je kontaminiran šećerima. Akciju je vodila Glavna uprava Evropske komisije za zdravlje i sigurnost hrane (DG SANTE), s nacionalnim tijelima 18 zemalja koje su dio EU mreže prijevara s hranom, OLAF-a i Zajedničkog istraživačkog centra (JRC) Evropske komisije.

Ukupno je prikupljeno 320 uzoraka meda uvezenih iz 20 zemalja, a uzorkovani su nasumično, između novembra 2021. te februara 2022.
Utvrđeno je da se za 147 uzoraka (46%) sumnja da je krivotvoreno, odnosno da nisu u skladu s općom odredbom EU Direktive o medu, a kojim se zahtijeva da "... med ne smije sadržavati nijedan sastojak hrane, uključujući prehrambene aditive, niti smije biti stavljen bilo koji drugi dodatak osim meda".
Zlatom ce se placati pravi kvalitetni med kao i domaca jaja.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.