Ostavstina propale drzave. Slovenija i Hrvatska su jedine profitirale. Ovo ostalo saka jada, dok mi i Kosovo sa ovakvim karakteristikama smo drzava ali na papiru.
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- numanumaye22
- Kontakt:
- Marsal
- Kontakt:
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
Dalo bi se nadugo i naširoko o tome raspravljati ali ne vidim potrebu, prevaziđena tema a Maršal pod zemljom duže nego kad prosječne godine forumaša pomnožiš sa 2.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Morao sam krehnuti grijanje.
-
- Kontakt:
Ćamila za mene će biti najveća zvijezda pod svjetlima Pariza (uz Mbappea naravno
)

Rekoh jesam te to probudio, kaže nisi, pa jel dežurna apoteka, kaže jeste... Pa rekoh daj mi onda što sam ti tražio i ne zamaraj se nepotrebnim stvarima. Govori u fazonu kao pa dobro ali ne kontam i dalje jel to bilo hitno toliko, rekoh nije tvoje da kontaš i ušuti.
Poslao sam i žalbu.
Gadi mi se naš mentalitet generalno.
Prije neki dan otac donio tri hljeba iz prodavnice, datum istekao. Odem u prodavnicu, uzimam hljeb sa police i na kasu. Krenla da kuca, rekoh ne kucaj, istekao je rok, pa da pitam šta radite sa ovim hljebom, kaže vršimo povrat. Pa rekoh što je onda na polici, kaže daj da sklonim. Govorim da je otac maloprije uzeo tri hljeba i da je rok istekao, i drugi put da ću zvati inskepciju, a inače svako malo cijene se mijenjaju i nisu prilagođene na policama i na računu. Klasika.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
- OldFashioned
- Kontakt:
StrašnoDerdiyok je napisao/la: ↑27 mar 2023, 23:53Rekoh jesam te to probudio, kaže nisi, pa jel dežurna apoteka, kaže jeste... Pa rekoh daj mi onda što sam ti tražio i ne zamaraj se nepotrebnim stvarima. Govori u fazonu kao pa dobro ali ne kontam i dalje jel to bilo hitno toliko, rekoh nije tvoje da kontaš i ušuti.
Poslao sam i žalbu.
Gadi mi se naš mentalitet generalno.
Prije neki dan otac donio tri hljeba iz prodavnice, datum istekao. Odem u prodavnicu, uzimam hljeb sa police i na kasu. Krenla da kuca, rekoh ne kucaj, istekao je rok, pa da pitam šta radite sa ovim hljebom, kaže vršimo povrat. Pa rekoh što je onda na polici, kaže daj da sklonim. Govorim da je otac maloprije uzeo tri hljeba i da je rok istekao, i drugi put da ću zvati inskepciju, a inače svako malo cijene se mijenjaju i nisu prilagođene na policama i na računu. Klasika.

Treba posebnu pozornost obratiti kada stavljaju dvije stvari za cijenu od jedne i slično. Ili im je već istekao rok, ili će kroz dan ili dva. Odvratno je kad te na kasi dočeka totalno druga cijena pogotovo ako si uzimao naveliko i umjesto da se MINIMALNO kulturno izvinu,još prave neke face ili u gorem slučaju napadnu te..
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
-
- Kontakt:
- RacioEmocionalan
- Kontakt:
Je l' to Alem prica o jugoslavenskom ekonomskom cudu dok je narod u kesama pare nosio da bi jedan hljeb kupio?
Sto bi se reklo, malo se za vratove uhvatili 90-tih. Puno lupa nas Alem.
Sto bi se reklo, malo se za vratove uhvatili 90-tih. Puno lupa nas Alem.
The willingness to be a fool is a precursor to a transformation.
Svako jutro mi dolazi notifikacija sa Instagrama da je neko objavio story, svaki put je za drugu osobu a nisam uključio obavijesti za story ni za koga. Može li se to isključiti? 

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
-
- Kontakt:
Ne može , trpi .

Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Sreća pa nije na klixu

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
-
- Kontakt:
Smeće od kliksa ili instaqrac isto je to sranje , nema razlikeNirton je napisao/la: ↑28 mar 2023, 09:33Sreća pa nije na klixu![]()

Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Ima par sedmica kako sam deaktivirao Instagram. Milina.bombaysaphire je napisao/la: ↑28 mar 2023, 10:22
Smeće od kliksa ili instaqrac isto je to sranje , nema razlike![]()
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
-
- Kontakt:
Bravo za odluku , još da to uradiš i sa smećem od kliksa bićeš nov čovjekOtelo je napisao/la: ↑28 mar 2023, 10:34Ima par sedmica kako sam deaktivirao Instagram. Milina.bombaysaphire je napisao/la: ↑28 mar 2023, 10:22
Smeće od kliksa ili instaqrac isto je to sranje , nema razlike![]()

- Goalgetter
- Kontakt:
https://sportsport.ba/fudbal/erik-ten-h ... MLnpCAx8-E
Ljudi hladno citiraju fake profil Erik Ten Haga na twitteru
SS.ba strikes again 
Ljudi hladno citiraju fake profil Erik Ten Haga na twitteru

Zeznulo ih to sto ovo zvuci kao totalno realan scenarij kad su u pitanju osobe povezane sa UnitedomGoalgetter je napisao/la: ↑28 mar 2023, 10:45https://sportsport.ba/fudbal/erik-ten-h ... MLnpCAx8-E
Ljudi hladno citiraju fake profil Erik Ten Haga na twitteruSS.ba strikes again
![]()
-
- Kontakt:
Kao da je bitno što je lažni profil ? Oni su uradili što je najbitnije za njih , ti si kliknuo i pročitao .Goalgetter je napisao/la: ↑28 mar 2023, 10:45https://sportsport.ba/fudbal/erik-ten-h ... MLnpCAx8-E
Po meni jedina greška što nisu stavili Dilettu ili Wandu da igraju za Manchester United .
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Jest u tvojoj glavi sigurnonerkolfc je napisao/la: ↑28 mar 2023, 10:47Zeznulo ih to sto ovo zvuci kao totalno realan scenarij kad su u pitanju osobe povezane sa UnitedomGoalgetter je napisao/la: ↑28 mar 2023, 10:45https://sportsport.ba/fudbal/erik-ten-h ... MLnpCAx8-E
![]()
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- numanumaye22
- Kontakt:
Sta ovo ljudi u Mostaru politicarima za 5000 prodavali stanove, 100-200 KM po kvadratu
Bokte pa ima li gdje da nisu ruke zavukli zeleni, postoji li grana privrede koju nisu osakatili?

Zlatom ce se placati pravi kvalitetni med kao i domaca jaja.Gotovo polovina uvezenog meda je lažna? U njemu sirupi od riže, pšenice i šećerne repe. Najveći apsolutni broj sumnjivih pošiljaka bio je iz Kine, ali je najveći relativni udio takvih pošiljki imao onaj porijeklom iz Turske.
Objavljeni su rezultati koordinirane akcije provedene širom Evropske unije, "Iz košnica", o medu koji je kontaminiran šećerima. Akciju je vodila Glavna uprava Evropske komisije za zdravlje i sigurnost hrane (DG SANTE), s nacionalnim tijelima 18 zemalja koje su dio EU mreže prijevara s hranom, OLAF-a i Zajedničkog istraživačkog centra (JRC) Evropske komisije.
Ukupno je prikupljeno 320 uzoraka meda uvezenih iz 20 zemalja, a uzorkovani su nasumično, između novembra 2021. te februara 2022.
Utvrđeno je da se za 147 uzoraka (46%) sumnja da je krivotvoreno, odnosno da nisu u skladu s općom odredbom EU Direktive o medu, a kojim se zahtijeva da "... med ne smije sadržavati nijedan sastojak hrane, uključujući prehrambene aditive, niti smije biti stavljen bilo koji drugi dodatak osim meda".
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], BaiMai, muhamedhulk i 28 gostiju.