FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Lijep gol Guliashvilija za repku, stvarno super igrač 

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- egocentrik
- Kontakt:
Odma mi asocijacija da će ovako trpat za zrinjski protiv nas
VEDRAN PULJIĆ !!!!!!!!!
Mine's a Guinness
Mine's a Guinness
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Preživi narkoman i ovu nedjelju, golemo
Niti je riješenje navijati protiv svog kluba pa da kreten dobije otkaz, a vala sa 3 boda ga neće niko moći skinuti sa klupske sise. Nisam pametan.

Niti je riješenje navijati protiv svog kluba pa da kreten dobije otkaz, a vala sa 3 boda ga neće niko moći skinuti sa klupske sise. Nisam pametan.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Lobotka veceras ko Crepulja na Grbavici kad smo uzeli 3:0

-
- Kontakt:
Bravo Giorgi
Pauza zavrsena,od sutra ponovo misli uprte prema Mirzinom jatu
Ne znam vise sta da ocekujem.Ima jos 10 kola,jedino da Siroki bas podbaci a da mi proigramo.Dolaze nam na Kosevo u ovom krugu.Ovo je pod pretpostavku da ce 4.mjesto voditi u Evropi i da cemo zavrsiti ispred Veleza koji je realno meni tanak
Previse kalkulisanja,idemo od utakmice do utakmice

Pauza zavrsena,od sutra ponovo misli uprte prema Mirzinom jatu

Ne znam vise sta da ocekujem.Ima jos 10 kola,jedino da Siroki bas podbaci a da mi proigramo.Dolaze nam na Kosevo u ovom krugu.Ovo je pod pretpostavku da ce 4.mjesto voditi u Evropi i da cemo zavrsiti ispred Veleza koji je realno meni tanak
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Da Aylahh nije Mirvicu pi.kom zavrtila mozak on bi vec sutra trebao početi sa Hadzibegicem pregovarati da nas preuzme kao direktor.. jer daleko da repkom nece dogurati kao trener
Bordo bijeli za život cijeli!!
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Nemamo mi razloga racunice praviti. Igrati do kraja maximalno angazovano ako to mirza uopste moze izvuci iz ekipe i to je to. Pokusati se domoci te evrope ako ikako moze i puna saka brade.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑26 mar 2023, 23:25Bravo Giorgi![]()
Pauza zavrsena,od sutra ponovo misli uprte prema Mirzinom jatu![]()
Sezona za zaborav ne samo radi igre i rezultata vec i radi selidbe s terena i svega oko kluba gdje svi sudjelujemo usijanih glava ukljucujuci i mirvica..
Ps giorgi bi trebao biti taj projekat kluba. Reprezentativac, mlad, gruzijac (sad u modi) - kvaratskelija sa alibabe.
Idealan za dalje prodati
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
Ma vala jest da je naš, ali pokazuje da je obični politron
Bit ćeš opet prvak čest 1946
Saraj'vo ko nekad želja nam je jedina!!!
Ooooo sta se desilo,pa te ludo volim saraj'vo
Saraj'vo ko nekad želja nam je jedina!!!
Ooooo sta se desilo,pa te ludo volim saraj'vo
Nije nikad nigdje taj posao radio, ne treba nam još jedan u nizu da se uci na nama. Njemu je najbolje da se penzionoše i posveti porodici, čovjek je ostao u 80 - tim.
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Novija krv i modernija krv treba, pun qurac metuzalema.
Jes Mirzine decke problem napatitUinatsvima je napisao/la: ↑26 mar 2023, 17:47Pobijedila sloboda vozdovca 2:1, mislim da će nas dobro napatiti
Jos ako znamo da obicno protiv nas se pretvore u Real daj Boze da uzmemo bodove
-
- Kontakt:
Evropa nije izgubljena, treba se boriti do kraja.
Moramo se nadati da ce zrinjski uzeti kup, a znajuci da zeljo vjerovatno nece dobiti potpisan reprogram od Osima sto znaci da nema licence za evropu, ostaje nam da budemo ispred Veleza.
Ima jos 10 kola, 33 boda u igri... Lakse nam utakmice idu, dovoljno da se nesto malo poslozimo i uigramo da docekamo jace utakmice u dobroj formi...
Moramo se nadati da ce zrinjski uzeti kup, a znajuci da zeljo vjerovatno nece dobiti potpisan reprogram od Osima sto znaci da nema licence za evropu, ostaje nam da budemo ispred Veleza.
Ima jos 10 kola, 33 boda u igri... Lakse nam utakmice idu, dovoljno da se nesto malo poslozimo i uigramo da docekamo jace utakmice u dobroj formi...
- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
Jel gotovo prošivanje?
Zrinja uzme kup,zeljo nece dobiti licencu,HDZ ce od sirokog baciti ruke nece imati para za Evrope,EU ce Veleza izbaciti jer je grad podijeljen,ZipSarajevo je napisao/la: ↑27 mar 2023, 08:36Evropa nije izgubljena, treba se boriti do kraja.
naše je samo da igramo , da opstanemo i eto evrope
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
blago vama pa se jos nadate Evropi sa ovim mamlazom na klupi
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
-
- Kontakt:
jah...donDondon je napisao/la: ↑27 mar 2023, 08:50Zrinja uzme kup,zeljo nece dobiti licencu,HDZ ce od sirokog baciti ruke nece imati para za Evrope,EU ce Veleza izbaciti jer je grad podijeljen,ZipSarajevo je napisao/la: ↑27 mar 2023, 08:36Evropa nije izgubljena, treba se boriti do kraja.
naše je samo da igramo , da opstanemo i eto evrope
vraca se premijer liga, s jedne patnje se vracamo na drugu, dobro ikako oci imamo
NEMA NAZAD
Sta je sa prosivanjem, ja novinara i klinca, niko da ode da ispita, kad, sta, kako, do kad itd. Sve placena masinerija, nemoj sta protvi vice i saveza slucajno..