Faruk Hadžibegić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Arvid
Kontakt:

Re: Faruk Hadžibegić

Post Postao/la Arvid » 27 mar 2023, 04:13

Hansestadt je napisao/la:
27 mar 2023, 01:16
Sta kaze Fare da napravimo boom kao Maroko, za to su nam potrebni navijaci. Druga utakmica, psuje i uzvraca navijacima na strani, gdje smo fakticki bili kao domacini.
:rol:
I found freedom. Losing all hope was freedom.

Arvid
Kontakt:

Post Postao/la Arvid » 27 mar 2023, 04:22

Jugosaurus može boom napraviti samo ako zapali topovski udar u avliji.

Neka pokaže da ima bar 1% obraza na ovoj svojoj glavi, ponudi ostavku i tako napravi pravi pozitivni boom, imaće respekta ko zrno riže od mene. Za koga je, puno je!

A znamo svi da neće.

Gnjido!

Hansestadt
Kontakt:

Post Postao/la Hansestadt » 27 mar 2023, 04:22

Postoji i taj baraz

Arvid
Kontakt:

Post Postao/la Arvid » 27 mar 2023, 04:30

Jasno je što se nismo snašli u Slovačkoj:
Selektor Hadžibegić obišao Bilino Polje, tražio da visina trave bude što manja
Ne može Porše tamo gdje samo Lada Niva može 'ćerati!

soxx
Kontakt:

Post Postao/la soxx » 27 mar 2023, 05:15

Al kaze nisam skakao nakon islanda i kroz glavu mi ovo prolazi.
slika

Ko da je prosao u KO fazu na EP a ne gol Islandu zabili

DanijelTZ
Kontakt:

Post Postao/la DanijelTZ » 27 mar 2023, 06:16

U prvih 20 minuta je Rukfas trebao promijeniti nesto u formaciju kad je vidio da se ne mozemo sastaviti s loptom.

3 slovacka napadaca su konstanto vrsili pritisak nad nasa tri odbrambena i tu su nam skroz presjekli igru.
Savez napolje! Ko ne skace mrzi Bosnu hej hej hej!

gruezi
Kontakt:

Post Postao/la gruezi » 27 mar 2023, 06:31

Jugobalija nekonta osnove modernog fudbala.. ovo mu je na neku ruku karma zbog ostrenja ku..a prema hamulicu stevanovicu, menalu, barisicu I ostalih naustrb menadzerskih poluamatera... da ima trun obraza digao bi ruke I podnio ostavku ako ne zbog spoznaje da nema kapacitet onda barem iz principa sto nezeli da kalja svoje ime stavljajuci menadzerske amatere koji mu se guraju a sa kojima je neuspjeh zagarantovan.. . Ovaj covjek uopste nepoznaje igrace koji su mu na raspolaganju niti ima bilo kakvu ideju sta da radi s onim sto ima sto je uostalom I sam priznao kad je rekao na presici protiv islanda da mu je plan bio da igra 442 umjesto dobitne 352... njegov sav trenerski plan se okrece oko toga da nabijes sto vise lopti dzeki I da se nadas da ce on sam nesto napravit I onda ces se ti kao trener kitit njegovim perjem..koliko bi nam recimo u ovim utakmicama valjali menalo, hamulic, saric , emir karic ako nista da udzu sa klupe i trgnu ekipu iz letargije ... recept sa nasu repku je vrlo jednostavan. Stavi igrace da igraju pozicije I role koje igraju u klubu ..prestani od hadziahmetovica praviti box to box igraca kad on to nije.. stavi ga ispred odbrane I nek leta okolo sredine terena I dodaje loptu...to radi I u besiktasu uz tek pokoje ubacivanje naprijed... ili hadziahmetovic ili cimirot ili tahirovic mogu biti na terenu a nikad 2ca ili nedaj boze sva 3 kao danas...

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 27 mar 2023, 07:16

Mojne stavljat vise ovu sliku na forum.Kad god pogledam kontam hoce me frajer ujest kolko je zino.Bez slika molim stvaraju strah.

Pozitivanstav
Kontakt:

Post Postao/la Pozitivanstav » 27 mar 2023, 07:33

Susic je bar bio ters,slicnog znanja i ne vjerujem da je da da mu se iko mijesao u posao..
Zelim Faruku svajo dobro ali ne vjerujem da ima znanje.
Fali svjezine i sl,pa sad se sjetio..sredina terena mrtva,napad mrtav..Ljudi zatvorili Dedica i kraj price..
Malo se kao razdrmalo ulaskom Cimirota al i to tanko..
Napad tanak skroz,ne znam kako cemo u Portugal s ovakvim znanjem...
Slicna utakmica kao protiv Ruminije za vrijeme Susica,samo sto sad fakat vjere nemam u bilo sta vise..
Bog nek nam je na pomoci.

denimen99
Kontakt:

Post Postao/la denimen99 » 27 mar 2023, 07:50

Kako godine prolaze, ja sam mislio da će biti sve manje seljačina na tribinama, pogotovo u inozemstvu, ali uvijek me demantuju naše kockaste glave.

Sve je bilo super, samo trebamo manje njima dodavati loptu.
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89

HarisZe
Kontakt:

Post Postao/la HarisZe » 27 mar 2023, 07:55

Falilo je svjezine malo sinoc ali dobro ima do juna da se analizira, evidentno je da bez Pjanketa vezni red k…. ne valja isto tako napad bez Dzeke. Nadat se da ce obojica biti spremna za Portugal i da ce Kolasinac moci igrati otherwise ce mo zenu i djecu u druge sobe slati.
"Odključan račun NK Čelik Zenica i Fuad Kasumović nije više gradonačelnik je ono o cemu ja sanjam"

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 27 mar 2023, 08:11

Hansestadt je napisao/la:
27 mar 2023, 01:16
Sta kaze Fare da napravimo boom kao Maroko, za to su nam potrebni navijaci. Druga utakmica, psuje i uzvraca navijacima na strani, gdje smo fakticki bili kao domacini.
:rol:

Nije mu dugo trebalo.

Zeko87
Kontakt:

Post Postao/la Zeko87 » 27 mar 2023, 08:50

Ja ne znam sa kojim pravom smo sebi dali ulogu favorita u sinošnjoj utakmici, protiv ekipe koja ima dva uzastopna velika takmičenja iza sebe. Okupili smo djecu koja su klinula za kratko vrijeme i treba ih podržati. Mladi su, fali im iskustva, ali ne treba sad ni dramiti radi poraza. Ima još osam utakmica i zadnja se igra na našem protiv vjerovatno direktnog konkurenta. Dobro je došao kiks Slovaka protiv Luxa ali i nama opomena da nema ni protiv koga unaprijed upisanih bodova.

Zaboravljamo da smo igrali bez 3 najjača igrača naša: Pjanke, Džeko i Sejo.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸

killafrommanilla
Kontakt:

Post Postao/la killafrommanilla » 27 mar 2023, 08:54

Zeko87 je napisao/la:
27 mar 2023, 08:50
Ja ne znam sa kojim pravom smo sebi dali ulogu favorita u sinošnjoj utakmici, protiv ekipe koja ima dva uzastopna velika takmičenja iza sebe. Okupili smo djecu koja su klinula za kratko vrijeme i treba ih podržati. Mladi su, fali im iskustva, ali ne treba sad ni dramiti radi poraza. Ima još osam utakmica i zadnja se igra na našem protiv vjerovatno direktnog konkurenta. Dobro je došao kiks Slovaka protiv Luxa ali i nama opomena da nema ni protiv koga unaprijed upisanih bodova.

Pa te mlade nade brate treba neko povezati i predstaviti im neku taktiku, cisto da i mi vidimo sta smo mislili igrati. Sinoc poluvrijeme sa rupom u sredini, stoperima u svom sesnestercu i odsjecenim napadacima. To se ne bi desilo recimo Jakirovicu. A koji j, u najboljem slucaju, top trener za HNL i lige takve razine. Realno pricamo.
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče

A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!

Pensioner26
Kontakt:

Post Postao/la Pensioner26 » 27 mar 2023, 09:40

E da nam je još kakvog stratega aka Guardiola, Mourinho, pa da i s njima vidimo da smo prosjek i to je to.

JonSnow
Kontakt:

Post Postao/la JonSnow » 27 mar 2023, 09:50

Zeko87 je napisao/la:

S pravom da ja Slovačka mrtvačka poluekipa, a mi smo sinoć nažalost ispali gore i od takvog zombija.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."

Pozitivanstav
Kontakt:

Post Postao/la Pozitivanstav » 27 mar 2023, 09:52

killafrommanilla je napisao/la:
27 mar 2023, 08:54
Zeko87 je napisao/la:

Pa te mlade nade brate treba neko povezati i predstaviti im neku taktiku, cisto da i mi vidimo sta smo mislili igrati. Sinoc poluvrijeme sa rupom u sredini, stoperima u svom sesnestercu i odsjecenim napadacima. To se ne bi desilo recimo Jakirovicu. A koji j, u najboljem slucaju, top trener za HNL i lige takve razine. Realno pricamo.
Jakirovic je doktor za mnoge,njemu je trebalo dat reprezentaciju...

Arnelv52
Kontakt:

Post Postao/la Arnelv52 » 27 mar 2023, 09:52

Ma to nam je zbog kalkulacija. Pobjedili Island i odmah počeli sa nekim kalkulacijama u raspletu.

Kvalifikacije je teško igrati jer ne igraš utakmicu iza utakmice nego se izmedju utakmica pauzira po par mjeseci zbog čega igrači nemaju osjećaja i ritma. Imamo mladu ekipu koja će i u svom vrhuncu morati dobro da se napne ne bi li otišla na svjetsko ili europsko prvenstvo. Podcjenili smo Slovačku koja je otprilike našeg kvaliteta s tim da naša ekipa raste a njihova pada. Poslije Islanda je bila euforija mada mene nisu nešto ubjedili bili ni tada. 3 gola smo dali sa 3 driblinga.

Sve naše kalkulacije će se poremetiti ako neko Portugalu uzme bod a mi nijedan ili ako neko Portugalu uzme 2 ili 3 boda, a možda i svih 6. Nego mi trebamo utakmicu po utakmicu i ne dozvoliti da prethodne pobjede ili porazi utiču na nas i ne razmišljat o kraju.

Najgore u ovome što sam gore napisao je to što kad bi neko uzeo Portugalu 4 ili 6 bodova i mi bi sami sebi upisali isto toliko jer kad mogu oni možemo i mi a onda nas Portugal kad dodje vrijeme klepi po ušima i nit bodova, nit plasmana.

A i Luksemburg. Sad smo izgubili pa nećemo podcjenjivati, da smo pobjedili mi Luksemburgu ne bi dali da gleda u nas. A činjenica je da oni imaju dobru ekipu i ako se malo stvari za njih poklope imaju kvalitet da pobjede.

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 27 mar 2023, 09:54

Jedno je sigurno. Napadački dvojac Demirović-Prevljak je promašaj. Vidjelo se i kad igramo dobro (protiv Islanda), ali u sada kada ne igramo dobro.
Nešto gore treba uradii.

Unknown11
Kontakt:

Post Postao/la Unknown11 » 27 mar 2023, 10:10

Arvid je napisao/la:
26 mar 2023, 22:55
Bubuljico ugnojena!

јebat svakog trenera koji je pod petokrakom učio fudbal.
Kakve veze ima nešto prije 40 godina? Istini za volju, pod petokrakom smo bili redovni učesnici svjetskih i evropskih prvenstava, prvaci Europe i svijeta u košarci, vaterpolu, rukometu... Nije to do petokrake. Kako nestade petokraka, tako se ukaza nesposobnost, laž, korumpiranost...
Da, petokraka, tješi se...

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: GG3, invincible1921 i 18 gostiju.