Za kapacitet, slazem se...mi kad bi imali jednu sezonu rasprodan stadion za svaku utakmicu, pa da i razmislimo o prosirivanju. Ovako, nema potrebe.
Moderator/ica: GracanicaAA
Pa zar nije bolje investirati. Svaki put po 10K, do sad mogli na novo sve napraviti. Al jbga, tako je kod nas u svemu.laudrop je napisao/la: ↑24 mar 2023, 17:51Savez plati 10.000 KM kompaniju koja donese svoje ozvučenje, svoje zvučnike koje postave na sve četiri strane stadiona.
Mi i dalje radimo na razglasu koji je postavljen kad se i stadion izgradio. To je velika investicija za nas ne samo u ovom trenutku nego i u nekom budućem vremenu.
Totalno pogresno. Recimo ulazes 10M KM da "podignes" jug i sjever, pare bacene niz vodu, kada ce se isplatiti ta investicija? Tvoji argumenti su, sta bi bilo, kad bi bilo. Ni jednom klubu ne treba veci stadion od 8000, sto je sasvim dovoljno za najvise uefa kategorije.Celicni je napisao/la: ↑24 mar 2023, 20:33Svakako treba podici jug i sjever jer ovi šošoni iz saveza i njihovi strucnjaci su planirali da pokriju jug i sjever,ako ste citali neki dan govorili su o izgradnji nacionalnog stadiona ili rekonstrukcija stadiona, rekli su vjerovatno druga opcija, pa ako ce se pokrivati na sta ce onda liciti stadion jedan krov vakav jedan nakav.Ako se vec radi neka se radi kako treba a ne unakazit još više stadion i onda iskoristiti rekonstrukciju da se kapacitet podigne jer dugo ce jos repka ovde igrati a doce vrijeme da uefa opet pooštri kriterijume.Sta se krijete iza nedovoljnog broja publike pa eto daj da varamo sami sebe,nemoj prosirivati jer ce nas izgleda malo na tribini a igras na stadionu vec 50 godina na kojem se nije nikad uradila veca rekonstrukcija.Ne mogu shvatit ljude sitničave ovako sutra uđi u grupnu fazu ni jedan stadion ne zadovoljava kriterijume al haj sto ne zadovoljava nego sto ces imat pisanih max 9000 domacih navijaca, jer moras primiti i gostujuce negdje i to ti dovoljno ? Jest al u rangu kluba sa Gibraltara i San marina.
Ja i ??? Šta sad??? Sad ti ko pametan!!! Jel to momci pišu o nečem što nije vezano za Čelik? Jel se ne smije pisat o stadionu na kome igra NK ČELIK!! Sit sam vas seljaka više i seljačkog mentaliteta,čuj ko fol tema je NK ČELIK! Jok eto momci pišu o potkošuljama i štramplama !!! I stadion je ZENIČKI KAO I ČELIK!!!
Torbicom ga zamoranozamorano je napisao/la: ↑24 mar 2023, 22:06Ja i ??? Šta sad??? Sad ti ko pametan!!! Jel to momci pišu o nečem što nije vezano za Čelik? Jel se ne smije pisat o stadionu na kome igra NK ČELIK!! Sit sam vas seljaka više i seljačkog mentaliteta,čuj ko fol tema je NK ČELIK! Jok eto momci pišu o potkošuljama i štramplama !!! I stadion je ZENIČKI KAO I ČELIK!!!
zamorano je napisao/la: ↑24 mar 2023, 22:06Ja i ??? Šta sad??? Sad ti ko pametan!!! Jel to momci pišu o nečem što nije vezano za Čelik? Jel se ne smije pisat o stadionu na kome igra NK ČELIK!! Sit sam vas seljaka više i seljačkog mentaliteta,čuj ko fol tema je NK ČELIK! Jok eto momci pišu o potkošuljama i štramplama !!! I stadion je ZENIČKI KAO I ČELIK!!!
Klupski multimedija tim susreo se s tehničkim problemima prilikom realizacije live prenosa.