Kako nisi znao lik je iz donjeg vakufa

Dolazi stalno ovdje bukvalno haha
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Kako nisi znao lik je iz donjeg vakufa
De ne **** me
Jest bgmrio_Ferdy88 je napisao/la: ↑23 mar 2023, 23:45De ne **** me![]()
Otkud to, nisam imao pojma
Cuo sam za to prezime, al nisam imao pojma to za njega, hvala na informacijiMElloo je napisao/la: ↑23 mar 2023, 23:48Jest bgm
Otac mu je odavde pa je otisao prije rata u hravtsku i tamo se ozenio
Ne znam jesi cuo za firmu Inox Partner u dv to mu drzi brat od kresinog oca i stalno on dolazi.Prije korone su bile 2 rep svirke u dv vako bio je i on i frenkie i jos par likova.
Kulašin se lik preziva.Onaj lik sto igra za borac mu je rodjak![]()
Kakav ti je to nick, a ne pišeš na glavnoj temi nikad
Malo sam piskarao prije par godina.Navratiću kad osvojimo titulu da napišem koju pametnu.
Sto jednom rece jedan stari reditelj u nekom intervjuu - nekad su filmovi pravljeni da kad izadjes iz kina izdjes pametniji i kontas o tom filmu narednih 10 dana i izvlacis razne pouke.
To apsolutno nije tačno, imaš gomilu trasha snimljenog u svakom desetljeću samo što se zapamti i ostane u pop kulturi ono najbolje pa imaš dojam da je tad izlazio samo suhi kvalitet filmova, a nije.kraljttbvb je napisao/la: ↑24 mar 2023, 14:17Sto jednom rece jedan stari reditelj u nekom intervjuu - nekad su filmovi pravljeni da kad izadjes iz kina izdjes pametniji i kontas o tom filmu narednih 10 dana i izvlacis razne pouke.
A danasnji filmovi se kaze rade tako da kad izadjes iz kina kao da si izasao iz fast fooda. Usao, izasao, nisi nista pametniji, samo ti proslo vrijeme u gledanju filma![]()
Trenutno korisnika/ca: Goalgetter i 11 gostiju.