BiH-Island/Slovačka-BiH (23.3/26.3)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: BiH-Island/Slovačka-BiH (23.3/26.3)
Hajde kontam nece vise biti dodatnih cirkusa do pocetka tekme ali se zajebem znaci veceras 90% startaju i Piric i Mesanovic. 

Al' da jedna takva seljačina kao što je Husara može i smije imati bilo kakav utjecaj na jednu reprezentaciju je katastrofalno, pa lik je nepismen i izgleda kao prosječan svodnik iz '90ih majku ti yebem i državi i ono daje neku lovu. 

Boze sacuvaj.
Uz Luku Menala, jedino pravo krilo u reprezentaciji je Stevanović i on jednog ne pozove, drugog pošalje na tribine. Bravo FaruČe!
Možda će nam večeras predstaviti neku novu, revolucionarnu taktiku bez krila. A ja, rekao je da je Mešanović krilo pa će on vjerovatno igrati i lijevo i desno istovremeno...
Možda će nam večeras predstaviti neku novu, revolucionarnu taktiku bez krila. A ja, rekao je da je Mešanović krilo pa će on vjerovatno igrati i lijevo i desno istovremeno...
City of sunshine... MUSVDG
Football team: FK Velež Mostar
Football player: Pablo Aimar
Basketball team: 90´s Bulls
Basketball player: Michael Jordan
F1 driver: Juan Pablo Montoya
Football team: FK Velež Mostar
Football player: Pablo Aimar
Basketball team: 90´s Bulls
Basketball player: Michael Jordan
F1 driver: Juan Pablo Montoya
Mozda igramo bez krila, imamo tehnicare i znalce poput Gojaka. 

- BoixosNois1899
- Kontakt:
Fuj kakvo govedo
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
- BosniaBoston
- Kontakt:
Pirić
Čivić Saničanin Ahmethodžić Dedić
Gojak Cimirot Hadžiahmetović
Mešanović Bilbija Demirović
Ovako će to nekako bit, možda džeko naprijed a bilbija na krilo
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Dulja lijevo, Mešan desno, Gojak na desetku da ih razigrava, napadač i ne treba realno
Odakle ti Ćivić, majke ti? Pratite li vi išta oko reprezentacije?BosniaBoston je napisao/la: ↑23 mar 2023, 10:17Pirić
1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆
- BosniaBoston
- Kontakt:
A ja, zaboravio sam da ga je prco. Nista, igramo bez liievog beka ko protiv nigerijeMoodyHank je napisao/la: ↑23 mar 2023, 10:18Odakle ti Ćivić, majke ti? Pratite li vi išta oko reprezentacije?BosniaBoston je napisao/la: ↑23 mar 2023, 10:17Pirić
#Punoljetstvo
Hocu i ja da vjerujem u to. Medjutim, bojim se da ce na kraju reci da svi oni imaju kvalitet i da su dobro radili na treninzima, ali se on ipak odlucio za te igrace. Epilog svega bi mogao biti da nakon Visce ostanemo i bez Stevanovica.babino je napisao/la: ↑23 mar 2023, 09:57hocu da vjerujem da je neka povreda haha
imas 3 krila dostupna sa nasim papirima, jedan se oprostio i ne pokusas ga vratiti, drugog ne pozoves, treceg sutnes na tribine:-)
ovaj fake ce nam zadnji ekser zakovati:-)
nego, jesi li vidio mocnih svlacionica kod nas u Ze, old school, engleska ovo-ono...a raja ne konta, oni misle mi ne mozemo bolje opremiti haha
Ima i cetvrti - Duljevic.

Kazem ja, trebao si otici u svojstvu navijaca i porazgovarati s njim. Mogao si ga izvesti i na cimburijadu.

Jesam jasta i ne vidim razloga da se dize tolika hajka oko toga. Onakve svlacionice su za prave muskarce - fajtere.

Iskreno, prije bi htio da igra Bilbija nego ova gnjida Mesanovic. Raspala se onom majmunu "agencija" aBdBosniaBoston je napisao/la: ↑23 mar 2023, 10:17Pirić
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Mi ako sad ne odemo na europsko necemo nikad
a ako ne odemo prekipice vise nekom ovi agenti,talovi,treneri pod uticajem politike
Neko ce glavu izgubiti
Isto vazi za ostale stvari u drzavi
a ako ne odemo prekipice vise nekom ovi agenti,talovi,treneri pod uticajem politike
Neko ce glavu izgubiti
To se godinama priča i nikom nije prekipjelo, svi sjede i seru po internetu, tako da neće ni novi neuspjeh ništa promijeniti.Manijakalnost99 je napisao/la: ↑23 mar 2023, 10:25Mi ako sad ne odemo na europsko necemo nikad
Neko ce glavu izgubiti
1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆

Najtuznije je sto me ovo ne bi iznenadilo.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Možda momak nije platio?
-
- Kontakt:
Seljacka reprezentacija, seljacki savez, seljacki trener 

-
- Kontakt:
Vjerujem da je povreda ili umor..Da nisu kakvi kartoni,mogu mi se prenijet...?Ghuraba je napisao/la: ↑23 mar 2023, 10:23Hocu i ja da vjerujem u to. Medjutim, bojim se da ce na kraju reci da svi oni imaju kvalitet i da su dobro radili na treninzima, ali se on ipak odlucio za te igrace. Epilog svega bi mogao biti da nakon Visce ostanemo i bez Stevanovica.babino je napisao/la: ↑23 mar 2023, 09:57hocu da vjerujem da je neka povreda haha
imas 3 krila dostupna sa nasim papirima, jedan se oprostio i ne pokusas ga vratiti, drugog ne pozoves, treceg sutnes na tribine:-)
ovaj fake ce nam zadnji ekser zakovati:-)
nego, jesi li vidio mocnih svlacionica kod nas u Ze, old school, engleska ovo-ono...a raja ne konta, oni misle mi ne mozemo bolje opremiti haha
Ima i cetvrti - Duljevic.Samo jos fali da recimo Demirovica prebaci desno (iako u klubu iskljucivo igra lijevo), a da Gojak ili Krunic krenu na lijevom krilu. Jos gora varijanta od toga je ova Wandina formacija s Mesanom desno.
![]()
Kazem ja, trebao si otici u svojstvu navijaca i porazgovarati s njim. Mogao si ga izvesti i na cimburijadu.![]()
Jesam jasta i ne vidim razloga da se dize tolika hajka oko toga. Onakve svlacionice su za prave muskarce - fajtere.![]()
Realno najbolje krilo koje trenutno imamo..