BiH-Island/Slovačka-BiH (23.3/26.3)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: BiH-Island/Slovačka-BiH (23.3/26.3)
Ako,bude spreman za Slovacku bice dobro ipak i klub je objavio da je povrijedjen,a i,trenira u patikama individualno
Znaci, jeste on. Godilo bi da zaigra u Slovackoj, a potajno se nadam tome jer Hadzija nije nikog dodatno zvao. Skriniar izgleda definitivno otpao za tu utakmicu.
Skriniar zvanicno ne igra.
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Cini mi se da sam i kod Pjanica na fb-u vidio neki story danas, kao da se upravo vratio treninzima. Glavu dajem da je i on do Slovacke mogao biti spreman bar za 30 minuta, ali tip se svakodnevno provodi po arapskom svijetu i fudbal mu je postao sporedna stvar.
Jedino on trckara lagano u patikama.
Ako Faruk ne bude sastavljao prvih 11 imamo sanse, inace prdimahovina. Stvar je u tome sto vecina selektora radi u grcu, strah od poraza uglavnom navede trenera na izmisljanja pozicija igracima. Nesigurni i bojazljivi selektori uglavnom traze sigurnost, a to je onda lose za mlade igrace jer se oni uglavnom oslanjaju na starije fudbalere. Faruk je takav, on bi radije prosjek ekipe 30 godina, nego 25 jer je staromodan i ne ide u korak sa vremenom.
To je taj mentalitet kao i kod nas obicnih ljudi iz Bosne, kod odabira automobila npr., dizel i svabo pa makar bio 20 godina star auto.
Ja bih bez razmisljanja stavio Jasica na lijevog beka, Hamulica u prvih 11, malog Tahirovica ubacio u drugom poluvremenu. Ali, za to treba imati damu.
To je taj mentalitet kao i kod nas obicnih ljudi iz Bosne, kod odabira automobila npr., dizel i svabo pa makar bio 20 godina star auto.
Ja bih bez razmisljanja stavio Jasica na lijevog beka, Hamulica u prvih 11, malog Tahirovica ubacio u drugom poluvremenu. Ali, za to treba imati damu.
Petev je imao,hrabrosti kad ne ide dobro on po dvojicu trojicu zamjeni odma u 60 minuti dok naprimjer Mehmed Bazdarevic jednu izmjenu,pravi u 85minuti kad su vec svi klonuliretromoos je napisao/la: ↑21 mar 2023, 21:19Nesigurni i bojazljivi selektori uglavnom traze sigurnost, a to je onda lose za mlade igrace jer se oni uglavnom oslanjaju na starije fudbalere. Faruk je takav, on bi radije prosjek ekipe 30 godina, nego 25 jer je staromodan i ne ide u korak sa vremenom.
Treneri uglavnom lazu javnost kad govore da idu na pobjedu, malo je takvih trenera koji imaju taj pristup i samouvjerenost. Vecina ide da ne izgubi, jer sa 0 on eliminise kritike i produzava rok trajanja na klupi. Porazi se ne zaboravljaju
Ja se sjecam prije 10-15 godina, pa to niko nije pravio zamjenu do pred sam kraj utakmice. U Italiji, Francuskoj, posebno druga francuska liga to je bilo milion remijazgembo89 je napisao/la: ↑21 mar 2023, 21:23Petev je imao,hrabrosti kad ne ide dobro on po dvojicu trojicu zamjeni odma u 60 minuti dok naprimjer Mehmed Bazdarevic jednu izmjenu,pravi u 85minuti kad su vec svi klonuliretromoos je napisao/la: ↑21 mar 2023, 21:19Nesigurni i bojazljivi selektori uglavnom traze sigurnost, a to je onda lose za mlade igrace jer se oni uglavnom oslanjaju na starije fudbalere. Faruk je takav, on bi radije prosjek ekipe 30 godina, nego 25 jer je staromodan i ne ide u korak sa vremenom.
Island nikad gori,Slovaci bez Skrinjara ali kakve koristi kad na klupi imaš dizelasa.Steta da je osto Petev garant bi otisli na Evropsko.On je licno sudionik u smjeni Peteva.Sramota sta čovjeku uradise.
- Goalgetter
- Kontakt:
Island ima 2 mlada CM wonderkida u danskoj ligi. Takvi se protiv nas probijaju na scenu. Ne bi me iznenadilo, jer ono i Kvarackelija je isto tako bio extra protiv nas jos dok je bio igrac Batumia 

Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Tako smo upoznali Pukkia i Glen Camaru
to je ovaj jel?Hakon Arnar Haraldsson

edit: ovaj mali djeluje ozbiljan talenat
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Treba pozvati Kikanovica momak je prirodno lijevo krilo, mlad je i da ga pozovu sigurno bi mu pomoglo da nadje klub u evropi.
-
- Kontakt:
Svi napreduju pusti to ne treba s ni s kim zajbavati
Gledaj gruzije zadnjih 13 tekmi izgubili jednu od Maroka
2 remija i 10 pobjeda
Dobili svedsku, nas, makedoniju, bugarsku… ono sto bi mi trebali rutinski
Gledaj dje im igraci igraju Napoli,Bordeaux, Valencia, Kopenhagen, Shakhtar…
Island je sad relativno slabija ekipa od Gruzije ali moramo uci u mec ko protiv Francuske
Gledaj gruzije zadnjih 13 tekmi izgubili jednu od Maroka
2 remija i 10 pobjeda
Dobili svedsku, nas, makedoniju, bugarsku… ono sto bi mi trebali rutinski
Gledaj dje im igraci igraju Napoli,Bordeaux, Valencia, Kopenhagen, Shakhtar…
Island je sad relativno slabija ekipa od Gruzije ali moramo uci u mec ko protiv Francuske
- ASD
- Kontakt:
Gruzija je strašan napredak napravila.
Za onu dvojicu iz francuske 2.lige (Metz i Bordeaux) će se tek čuti.
Za onu dvojicu iz francuske 2.lige (Metz i Bordeaux) će se tek čuti.
-
- Kontakt:
Trener im Willy Sangol
Taj u Metzu vec ja msm oko 16 golova je zabio i svaku tekmu nesto uradi gol i ass
A golman 22 godine 30 miliona vrijedi brani u Valenciji prvu postavu haha
Isto vezni iz Bordeaux masina