FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Niko ne misli na navijace. Kisnemo, mrznemo se, daju nam rane termine da ne mozemo stici s posla, na gostovanjima nas puste u 15. minuti a istjeraju u 80. min.
Najbolje da nas nema izgleda
Najbolje da nas nema izgleda
- SedrenikHz
- Kontakt:
Je li vakat da zvanicno Mirza bude bivsi, ali zbog privatnih problema 

železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
Nidje veze. Pusti mrtve ,da pocivaju u miru !VenamaHrabrih je napisao/la: ↑21 mar 2023, 12:43Poštovane kolege forumaši, molim vas da mi date savjet.
Naime, pišem neku priču o pok. Želimiru Vidoviću Keliju. priča nije o njegovom fudbalskom umijeću, nego opisuje zadnji sat njegovog života. Priča je potpuno izmišljena i nema veze sa stvarnim događajima, pogotovo što zaista ne znam šta se dešavalo, niti imam bilo kakve relevantne podatke. eventualna podudarnost i sličnost sa stvarnim osobama i samim događajem bila bi potpuno slučajna.
Priča sadrži teške detalje i ne bih želio da njegova porodica, ako kojim slučajem bude čitala, doživi bilo kakvu neprijatnost.
S tim u vezi, molim vas za konstruktivan savjet i prijedlog, jer ako i budem objavljivao pomenutu priču, objavio bih je ovdje.
Unaprijed hvala.
SedrenikHz je napisao/la: ↑21 mar 2023, 20:54Je li vakat da zvanicno Mirza bude bivsi, ali zbog privatnih problema![]()

- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
Ljeti je teren sasvim ok bio ali cim dodje prva kisa/snijeg to je katastrofa. Realno zapad/istok se trebao dosad pokrit 30 puta, nadam se da je to sljedece na listi.Tatamata1946 je napisao/la: ↑21 mar 2023, 19:58Ma teren na Kosevu nije bio tako ni kritican. Bolje da su nam natkrili jednu tribinu
Zavist i ljubomora ???

Jes, to je to, dalkan je zvjer samo.ga mi mrzimo, rijesen misterij !

"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Ko mu napravi te probleme PRIVATNE ?SedrenikHz je napisao/la: ↑21 mar 2023, 20:54Je li vakat da zvanicno Mirza bude bivsi, ali zbog privatnih problema![]()
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Bit će aBd uskoro.SedrenikHz je napisao/la: ↑21 mar 2023, 20:54Je li vakat da zvanicno Mirza bude bivsi, ali zbog privatnih problema![]()
Sutra noga i taman da se pripremimo za Slobode sa Mehom

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑21 mar 2023, 21:17Bit će aBd uskoro.SedrenikHz je napisao/la: ↑21 mar 2023, 20:54Je li vakat da zvanicno Mirza bude bivsi, ali zbog privatnih problema![]()
Sutra noga i taman da se pripremimo za Slobode sa Mehom![]()

Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Mirza ce dobit novi ugovor.
-
- Kontakt:
GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑21 mar 2023, 21:17Bit će aBd uskoro.SedrenikHz je napisao/la: ↑21 mar 2023, 20:54Je li vakat da zvanicno Mirza bude bivsi, ali zbog privatnih problema![]()
Sutra noga i taman da se pripremimo za Slobode sa Mehom![]()

- MaroonBjelave
- Kontakt:
Neko mu stavio drogu u spid ?SedrenikHz je napisao/la: ↑21 mar 2023, 20:54Je li vakat da zvanicno Mirza bude bivsi, ali zbog privatnih problema![]()

- feniksptica
- Kontakt:
Jeste vas dva dosadna pomalo. Jedan uz upravu i Mirzu ****, drugi na sve normalno sto imamo protiv Mirze i gdje ti ne treba vise on laze da se psovadjo s Almedinom. Isti ste vi, samo su vam ciljevi razliciti.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Brrrrr -7
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
- napoleon72
- Kontakt:
Nije covjek nista sam slagao i izmislio, samo je prenio sta je cuo, kao i mnogi "insajderi" ovdje. Il fakat mislis da je Ziljkic usao na forum, procitao njegov post, i onda demantovao samo njega storyjem? Prica je kruzila opcenito medju navijacima da je doslo do svadje.feniksptica je napisao/la: ↑21 mar 2023, 22:28Jeste vas dva dosadna pomalo. Jedan uz upravu i Mirzu ****, drugi na sve normalno sto imamo protiv Mirze i gdje ti ne treba vise on laze da se psovadjo s Almedinom. Isti ste vi, samo su vam ciljevi razliciti.
GRMI SA SJEVERA!
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
valjda i spermić ode u kompletu 

Koševo širok greben
dođeš pošten, odeš je.ben
1 9 4 6
- JavierBosnia
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: MaroonBjelave i 45 gostiju.