cca 300ja sam je napisao/la:koliko su ih napravili da su se prodali za manje od dan vremena?Grbavica moj zivot je napisao/la:Evo kaze Stole rasprodato,mozda puste novu turu.Nego sta je s Fan Shopomja sam je napisao/la:jel ima neko info vezano za ove dresove? hoće li ih biti još u prodaji? i gdje?
ja ga mislio sutra kupit, al...
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
znači fula u procjeni potražnje... dešava se. nadam se da će ispraviti, jer hoću taj dres...Seyo_TM je napisao/la: cca 300
ako ko bude imao info da se opet mogu negdje kupit, nek javlja... hvala
http://www.youtube.com/watch?v=4T0-ZELk6MU
''You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team.”
''You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team.”
- zubanovic89
- Kontakt:
ne valja ti gadget moj pokazuje -7 optimisticniji jeBianconeri1988 je napisao/la:Znači postoji mogućnost da jug bude otvoren, iako je sjever izgledom najljepša tribina u BiH, meni se nikako ne sviđameni gadget na desktopu pokazuje da će sutra biti oblaćno bez snijega jutranja -8, dnevna +2

Sta bi dala da sam radio amater pa da cujes djecu oca ti i mater... All we hear is radio Maglaj, radio Tuzla radio Kladanj!!
% " је. Па - " југ $ ? & " & терена.Baja_Zvjerka je napisao/la:Samo Allah dš.š.Bianconeri1988 je napisao/la:Zna li neko, hoće li biti otvoren jug? Tokom dana sam pročitao par postova u kojima piše da će biti zatvoren, zna li neko malo više o tome?Ako dadne da pada nece biti otvoren, ako bude sunce ocistit' ce se..
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Naravno da ce ocistiti ako ne bude nista sutra padalo.. Sto da ne, to je 2h posla za 20 ljudi..
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
napravljeno je samo za plavo vece, da uzmu lovu...valjda ce napraviti jos i prodavati jeftinije (barem se nadam da su toliko pametni)ja sam je napisao/la:znači fula u procjeni potražnje... dešava se. nadam se da će ispraviti, jer hoću taj dres...Seyo_TM je napisao/la: cca 300
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
Nije li odlozeno kolo?!
Odlaganje je neminovnost !
Zeljeznicar za zivot cijeli !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
? $ -. Југ - " отворен, $ је ¥. Не ' % " ?.Baja_Zvjerka je napisao/la:Naravno da ce ocistiti ako ne bude nista sutra padalo.. Sto da ne, to je 2h posla za 20 ljudi..
-
- Kontakt:
Nije kolo odlozeno ali postoji mogucnost odlaganja meceva u Travniku gotovo sigurno i Zvorniku gdje snijeg pada vec 3 danaEdinTM87 je napisao/la:Nije li odlozeno kolo?!
Melburnski Lesinar
A što se brinete oko snijega na stadionu? Pa ako Selim Babić, direktor RAD-a koji ima najveći vozni park u državi za čišćenje ulica od snijega, a koji je član uprave Želje, ne može poslati par vozila na stadion, ne znam ko može.
mi smo oni na koje su nas roditelji upozoravali...
nadaćemo se zajedno...Seyo_TM je napisao/la:napravljeno je samo za plavo vece, da uzmu lovu...valjda ce napraviti jos i prodavati jeftinije (barem se nadam da su toliko pametni)ja sam je napisao/la:znači fula u procjeni potražnje... dešava se. nadam se da će ispraviti, jer hoću taj dres...Seyo_TM je napisao/la: cca 300
ja sam mislio da će ih biti, da sam znao da je samo za sinoć, drugačije bih se organizovao. ipak je do mene

http://www.youtube.com/watch?v=4T0-ZELk6MU
Problem je sto ce unistiti teren,nece se oporaviti do kraja sezone!Krvotok je napisao/la:A što se brinete oko snijega na stadionu? Pa ako Selim Babić, direktor RAD-a koji ima najveći vozni park u državi za čišćenje ulica od snijega, a koji je član uprave Želje, ne može poslati par vozila na stadion, ne znam ko može.
AMAR OSIM!!!
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Nek je dnevna u plusuzubanovic89 je napisao/la:ne valja ti gadget moj pokazuje -7 optimisticniji jeBianconeri1988 je napisao/la:Znači postoji mogućnost da jug bude otvoren, iako je sjever izgledom najljepša tribina u BiH, meni se nikako ne sviđameni gadget na desktopu pokazuje da će sutra biti oblaćno bez snijega jutranja -8, dnevna +2
![]()

Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Sta se brinete,sutra se snijeg cisti,nakon toga ako ne budu uslovi za igru, izlazi komisija i delegat da odluce ima li uslova za igru.
Amar Osim!!!!
Kraj price!!!!!
Kraj price!!!!!
Digne se kašika grtalice i samo se sol ispušta iz zadnjeg dozera, i ono što padne poslije se otapa, znaju oni kako se čiste travnate površine, ne moraju ga razroviti. I snijeg je stao, do sutra ne može više od 10cm napadati, da počnu u 8:00 sutra, do 10:00h su pripremili teren. Čudo je da zimi u Sarajevu pada snijeg, a i skupo cca 600m2 najlona iz Penny-a da se pokrije teren kad se vrijeme naroguši i priprijeti padavinama.csh je napisao/la:Problem je sto ce unistiti teren,nece se oporaviti do kraja sezone!Krvotok je napisao/la:A što se brinete oko snijega na stadionu? Pa ako Selim Babić, direktor RAD-a koji ima najveći vozni park u državi za čišćenje ulica od snijega, a koji je član uprave Želje, ne može poslati par vozila na stadion, ne znam ko može.
mi smo oni na koje su nas roditelji upozoravali...
- Ponos Torina
- Kontakt:
Mislim da se ovdje tereni moraju natkrivati inace ce ce klubovi imati vise troskova da ga sredjuju posle tog snijega,zar je tesko pokriti teren?!
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
Osim po snijegu i zimskim uslovima najlon bi se mogao koristiti po kisi i uvjek kada vremenski uslovi budu ugrozavali stanje travnate povrsine stadiona GrbavicaKrvotok je napisao/la:Digne se kašika grtalice i samo se sol ispušta iz zadnjeg dozera, i ono što padne poslije se otapa, znaju oni kako se čiste travnate površine, ne moraju ga razroviti. I snijeg je stao, do sutra ne može više od 10cm napadati, da počnu u 8:00 sutra, do 10:00h su pripremili teren. Čudo je da zimi u Sarajevu pada snijeg, a i skupo cca 600m2 najlona iz Penny-a da se pokrije teren kad se vrijeme naroguši i priprijeti padavinama.csh je napisao/la:Problem je sto ce unistiti teren,nece se oporaviti do kraja sezone!Krvotok je napisao/la:A što se brinete oko snijega na stadionu? Pa ako Selim Babić, direktor RAD-a koji ima najveći vozni park u državi za čišćenje ulica od snijega, a koji je član uprave Želje, ne može poslati par vozila na stadion, ne znam ko može.
Zadnja izmjena: Grbavica moj zivot, dana/u 25 feb 2011, 20:36, ukupno mijenjano 1 put.
svoj ti pos'o !
-
- Kontakt:
Fino sto je neko rekao prije mene svake sezone klubovi nabave satro neke najlone sa kojima mogu prekriti terene a makar dva kluba nek postave grijace na teren od ovih donacija Uefa 

Melburnski Lesinar
-
- Kontakt:
PRODAJEM KARTU ZA SUTRA TRIBINA JUG 3.5 KM Dobio na onoj stranici fk zeljeznicar ! Ko je zainteresovan da ustedi 1.5 KM nek se javi !
-
- Kontakt:
ma ne mogu na utakmicu problem neki !