Niko te ne sili da se zoves kako hoces rukvas.Goalgetter je napisao/la: ↑16 mar 2023, 08:52Da se prisjetimo starijeg bisera.
Na pitanje da li se i dalje oseća kao Jugosloven Hadžibegić je dao potvrdan odgovor.
"Da, to je slučaj s većinom ljudi na prostorima bivše Jugoslavije. Ali, prisiljeni smo da se danas zovemo Srbi, Hrvati, Bosanci, Crnogorci... Tako su nam nametnuli", dodao je Hadžibegićza francuske medije.![]()
Faruk Hadžibegić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Re: Faruk Hadžibegić
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
- BosniaBoston
- Kontakt:
Da je bio vojno lice u ratu, bio bi KOS-ovac. Bez ikakve sumnje
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
dok se nas selektor boji da pozove vise od dvojice debitansta, da se nebi neko od ovih ostalih do tad standardnih i sad nepozvanih nenaljuti, njemci jednostavno izostave müllera, gündgana, sanea,... i pozovu glat 5 novih, mladih snaga! tako se to radi! uvijek u datom momentu one najbolje zvati, dali bili debitanti ili odigrali 100 utakmica do tad za repku.
nas prioritet mora biti sirenje kadra A-repke i to sa sledecim igracima:
mislim da su nam sad prioritet sledeci igraci:
1. jasic
2. huseinbasic
3. huskovic
4. nezirevic
5. husic
6. omic
7. gigovic
8. hasic
9. kanuric
10. telalovic
ps: znam da je huseinbasic vec kontaktiran, kao i gigovic i 2-3 jos se nisu dovoljno dokazali u seniorskom fudbalu, ali moramo se oko njih truditi, jer su oni iz danasnjeg pogleda uz par ovih koji su vec pod nasom zastavom, nasa fudbalska buducnost. i samardzic je odbio srbe par puta ili rakitic hrvate, pa su mu opet isli na noge i opet i opet dok nisu uspjeli! tako je to u danasnjici, a nasi ni oko ovih koji bi odmah pristali se netrude tj neurade nista da ih vrate pod BiH zastavu, pa nama je dedic "do jucer" sjedio na tribinama, da bi igrao napr jedan susic na beku... . sad nam je prva rezerva na stoperu kovacevic i milicevic umjesto da su to napr. e. hasic ili a. husic, ili da imamo vec sad jasica da mjenja kolasinca ako nemogne da nastupi. pa ja bih cak ako treba telalovica sa samo 2 nastupa za A tim mönchengladbacha stavio na klupu kao 3. alternativu z napadu nego 31-godisnjake iz madjarske ili zrinjskog, on makar posjeduje jos poneku sansu da postane prosjecam evropski igrac, sta ova dvojica uz duzni respekt nisu ni bili niti ce biti.
nas prioritet mora biti sirenje kadra A-repke i to sa sledecim igracima:
mislim da su nam sad prioritet sledeci igraci:
1. jasic
2. huseinbasic
3. huskovic
4. nezirevic
5. husic
6. omic
7. gigovic
8. hasic
9. kanuric
10. telalovic
ps: znam da je huseinbasic vec kontaktiran, kao i gigovic i 2-3 jos se nisu dovoljno dokazali u seniorskom fudbalu, ali moramo se oko njih truditi, jer su oni iz danasnjeg pogleda uz par ovih koji su vec pod nasom zastavom, nasa fudbalska buducnost. i samardzic je odbio srbe par puta ili rakitic hrvate, pa su mu opet isli na noge i opet i opet dok nisu uspjeli! tako je to u danasnjici, a nasi ni oko ovih koji bi odmah pristali se netrude tj neurade nista da ih vrate pod BiH zastavu, pa nama je dedic "do jucer" sjedio na tribinama, da bi igrao napr jedan susic na beku... . sad nam je prva rezerva na stoperu kovacevic i milicevic umjesto da su to napr. e. hasic ili a. husic, ili da imamo vec sad jasica da mjenja kolasinca ako nemogne da nastupi. pa ja bih cak ako treba telalovica sa samo 2 nastupa za A tim mönchengladbacha stavio na klupu kao 3. alternativu z napadu nego 31-godisnjake iz madjarske ili zrinjskog, on makar posjeduje jos poneku sansu da postane prosjecam evropski igrac, sta ova dvojica uz duzni respekt nisu ni bili niti ce biti.
Daj vise ne brukaj se sa svim tim imenima. Jedan si od forumasa kojeg posebno postujem, ali sta vise treba uraditi s Huseinbasicem? Da skine gace i da mu ga svi odreda xyz?! Nisam siguran da i tad ne bi izmislio nove privatne razloge. Frajeru su otisli na noge, pricali s njim, njegovim menadzerom i roditeljima vise puta, odbio nas je radi U21 Njemacke i kraj price. Znam da smo mi Bosnjaci na samom dnu kad je samopostovanje u pitanju, ali me svaki put iznenadi kad vidim da to dno nema kraja.
Kakav Telalovic, kakvi bakraci. Mi od tih likova koji nekako doguraju do kraja klupe u bundeski napravimo superstarove i onda nas oni izuriniraju sve redom. Jos samo fali da i od ovog napravimo novog Huseinbasica, koji ce se premisljati mjesecima i na kraju reci da se nada dresu Njemacke. Radije mi daj Djokanovica, Varesanovica i Hodzica (iz Zelje), nek nam oni cine vezni red narednih 15 godina, ali nemoj da se toliko ponizavamo. Ja sam uvijek za to da se svi ti momci iz dijaspore pozovu, da se s njima obave konkretni razgovori i da im se da do znanja da ozbiljno racunamo na njih, ali da se ponizavas nakon sto te neko od njih jasno i glasno odbije - to ni u kom slucaju.
Kakav Telalovic, kakvi bakraci. Mi od tih likova koji nekako doguraju do kraja klupe u bundeski napravimo superstarove i onda nas oni izuriniraju sve redom. Jos samo fali da i od ovog napravimo novog Huseinbasica, koji ce se premisljati mjesecima i na kraju reci da se nada dresu Njemacke. Radije mi daj Djokanovica, Varesanovica i Hodzica (iz Zelje), nek nam oni cine vezni red narednih 15 godina, ali nemoj da se toliko ponizavamo. Ja sam uvijek za to da se svi ti momci iz dijaspore pozovu, da se s njima obave konkretni razgovori i da im se da do znanja da ozbiljno racunamo na njih, ali da se ponizavas nakon sto te neko od njih jasno i glasno odbije - to ni u kom slucaju.
-
- Kontakt:
Nije to ponizavanje, nego jednostavno mi nismo u stanju da se mozemo tako lako odricati igraca. Sosa je bio javno odbio Hrvate, pa ga ljudi opet nisu prekrizili nego isli s njim opet obaviti razgovor.Ghuraba je napisao/la: ↑17 mar 2023, 17:38Daj vise ne brukaj se sa svim tim imenima. Jedan si od forumasa kojeg posebno postujem, ali sta vise treba uraditi s Huseinbasicem? Da skine gace i da mu ga svi odreda xyz?! Nisam siguran da i tad ne bi izmislio nove privatne razloge. Frajeru su otisli na noge, pricali s njim, njegovim menadzerom i roditeljima vise puta, odbio nas je radi U21 Njemacke i kraj price. Znam da smo mi Bosnjaci na samom dnu kad je samopostovanje u pitanju, ali me svaki put iznenadi kad vidim da to dno nema kraja.
Za prvi dio sto si napisao se slazem, velik broj igraca mi precijenimo, pogotovo ove iz dijaspore. Huskovic nije nista vise nego prosjecan igrac, Telalovic također, Husic, Kanuric itd...
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Ti licno u toj prici ne bi trebao se uopste osjecati ponizen ... za to imamo Misimovica, koji dobija vrecu para da postuje, lajkuje i vecera s tim momcima ... a i da nemamo, ako je to 'ponizenje' ogromnih razmjera onda druze ti vise pratis Musu i Nurkica nego stanje u BiH posljednih 30 godina ...Ghuraba je napisao/la: ↑17 mar 2023, 17:38Daj vise ne brukaj se sa svim tim imenima. Jedan si od forumasa kojeg posebno postujem, ali sta vise treba uraditi s Huseinbasicem? Da skine gace i da mu ga svi odreda xyz?! Nisam siguran da i tad ne bi izmislio nove privatne razloge. Frajeru su otisli na noge, pricali s njim, njegovim menadzerom i roditeljima vise puta, odbio nas je radi U21 Njemacke i kraj price. Znam da smo mi Bosnjaci na samom dnu kad je samopostovanje u pitanju, ali me svaki put iznenadi kad vidim da to dno nema kraja.

'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock
je li fake birao i ovog novog, prirodnog u strucni stozer?-:)
Morao je uputiti poziv potencijalu u liku Hamulica koji je imao odličnu jesen i počeo dobijati priliku u Ligue1.
Nije ga pozvao ali je nakon toga, da se opere pokušao nazvati dotičnog. To "pranje" je u svakom slučaju lijepa gesta i svidja mi se onaj dio kada kaze:
"To je ono k'o u familiji kad vas dijete vaše naljuti, vi ga malo zaružite, ali ponovo ga volite. Prema tome apsoluto se ne odričem bilo koga, ni njega, ni ostalih. Daj Bože da je što više takvih momaka koji hoće da igraju, i takvih ‘problema’, koji za mene uopšte nisu problemi.”
Ima pomirbeni stav i to je dobro s njegove strane. Nije inadzija iako ce i tu morati znati razgraniciti neke stvari da se ne bi sutra zloupotrebljavala ta njegova "dobrota" (ja cu je tako nazvati). Neko ce reci da se prodaje. Kako god, ima Hadzibegic i dobrih strana i njih smo nekoliko puta apostrofirali.
Slažem se sa Sinanovicem (iako ga ne volim ni vidjeti) kada kaze da bi Hadzibegicu bilo pametno da se savjetuje s Dzekom oko sastava, postavke i bla bla.
Faruce, PAMET u glavu i po 4 boda najmanje.
Nije ga pozvao ali je nakon toga, da se opere pokušao nazvati dotičnog. To "pranje" je u svakom slučaju lijepa gesta i svidja mi se onaj dio kada kaze:
"To je ono k'o u familiji kad vas dijete vaše naljuti, vi ga malo zaružite, ali ponovo ga volite. Prema tome apsoluto se ne odričem bilo koga, ni njega, ni ostalih. Daj Bože da je što više takvih momaka koji hoće da igraju, i takvih ‘problema’, koji za mene uopšte nisu problemi.”
Ima pomirbeni stav i to je dobro s njegove strane. Nije inadzija iako ce i tu morati znati razgraniciti neke stvari da se ne bi sutra zloupotrebljavala ta njegova "dobrota" (ja cu je tako nazvati). Neko ce reci da se prodaje. Kako god, ima Hadzibegic i dobrih strana i njih smo nekoliko puta apostrofirali.
Slažem se sa Sinanovicem (iako ga ne volim ni vidjeti) kada kaze da bi Hadzibegicu bilo pametno da se savjetuje s Dzekom oko sastava, postavke i bla bla.
Faruce, PAMET u glavu i po 4 boda najmanje.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
3 boda MAX
⚜️~⚜️~⚜️
S obzirom na trenutnu formu većine igrača i ovog maga na klupi spreman sam i na 1 bod.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Prvo mjesto je vec rezervisano, kaze nas strucnjak Faruk
Madafaka je već osam puta baraž spomenuo otkako je imenovan, jasno sve. Hala!
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Jedino pravo pitanje je ko će biti islandski Puki u četvrtak.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Zar nije rekao Rukfaš 10 pobjeda ?

"Kod nas je reprezentacija kao da dođeš na odmor.
Kolači,porodica,pokloni a onda idu utakmice i tu si mrtav."
"Imamo malo preveliko mišljenje o nama.
Moje mišljenje o ekipi koja se plasirala na Svjetsko je da smo tada bili prosječni."
Kolači,porodica,pokloni a onda idu utakmice i tu si mrtav."
"Imamo malo preveliko mišljenje o nama.
Moje mišljenje o ekipi koja se plasirala na Svjetsko je da smo tada bili prosječni."
Je li ovom Hadžibegiću jasno da ona ekipa Islanda koju je gledao u januaru njihova C ekipa sastavljena većinom od igrača iz domaće lige, i da to nije ni bio FIFA termin? Po njegovim izjavama nisam baš siguran da je to shvatio...
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Grifter obični
⚜️~⚜️~⚜️
To je nešto kao one naše utakmice protiv Amerike prije 2 godine, kad smo igrali sa Nukićem, Kurdićem, Vojnovićem, Lukićem i ostalim poluigračima. Ne mogu vjerovati da je lik ovo izjavio:
Hadžibegić nakon što je skautirao Island: Iznenadili su me, ali mi smo kvalitetniji tim
-
- Kontakt:
Gdje ce on to znati, ne zna odakle je šupalj, pitanje je li uopste upoznat sa pravilom da trenutno moze izvrsiti 5 izmjena, a kamoli da zna ko igra za Island
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎