miky_hz je napisao/la:Neznam jel ono tebi zanimljivo ali meni nije,lopta nemoze da se krece,onaj osuta ona stane tri metra pored njega,pa haj opet sutaj iz 12 puta ces prebaciti 10 metara po zemlji,ako cemo igrati daj da igramo na normalnom terenu pa nek bolji pobjedi,ovako ce biti 3 loma noge za sta nizasta,nabijem ti ovu ligu na neku stvar,sto rece onaj iz Travnika ko da svi igraju u Evropi pa nemogu odgoditi na tri hebena dana,al neka i ovako i onako sutra pola stadiona nece biti u stanju da se igra,i tek ce tad biti komplikacije jel su ovi rekli da se mora igrati a nevjerujem da ce pola utakmica pustiti da se igra a pola nepadobranac1978 je napisao/la:sta su se svi raskukali,pa sjecate se zaostale tekme protiv OlimpiCa na grbavici prosle sezone,bilo snijega ko sad i igralo se,sto nebi i sad
nije zanimljivo,ali treba se igrati jer ce biti isti uslovi za protivnicke ekipe nebitno ko igra....pa sjecas se u listici Kup utakmice,ono je bilo gore nego snijeg,a kad sam bio mali volio sam izaci pa oplesti lopte po snijegu