Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

VolimLiverpool
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la VolimLiverpool » 25 feb 2011, 14:12

Ima dana kada nekog igrača neće gol pa neće,ali mene je najviše iznervirao kada je u 92.minuti skinuo loptu Coleu sa desne noge,tada sam prvi put jednom igraču Liverpoola opsovao mater.To je bio N'gog. :twisted:
You'll never walk alone.

el pistolero
Kontakt:

Post Postao/la el pistolero » 25 feb 2011, 15:00

ja sam razocaran nemogu da vjerujem da N´gog igra za tim kakav je liverpool. sve u svemu losa partija al vazna je pobjeda.
Colea, N´goga, Maxia, Poulsena, Jovanovica, Kyrgiakosa prodati pod hitno.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 25 feb 2011, 16:16

volimliverpool je napisao/la:Ma kakvo to.Gdje je Braga toliko defanzivna?
U 20 utakmica u portugalskom prvenstvu dali su 34,a primili 28 golova.Nalaze se na 7.mjestu.Znači ukupno datih primljenih golova je 62.Ekipa ispred njih-Leiria-19 datih 24 primljenih.5.pozicija Ferreira 20 datih 22 primljena.

Braga je ekipa koja je dala/primila najviše golova od svih u portugalskom prvenstvu.
Treća su ekipa sa najviše datih golova (ispred njih su samo Porto i Benfica),a 5. ekipa sa najviše primljenih golova (ispred njih su samo 4 posljednje ekipe na ljestvici).
Prvo treba malo znati o čemu pričaš pa onda to izreći.
Kljucna rec u svemu tome je ovo boldovano.
Isto kao i Rangers,u skotskom prvenstvu mogu svakoga da natrpaju,a u evropi bunkercina na kojoj bi pozavideli i timovi u Srbiji i BIH. :roll:

Ako bi pogledali utakmice Brage ove godine u evropi,jedino napadacki sto je bilo je drugo poluvreme protiv Celtica u Bragi,drugo poluvreme na Ramon Sanchez Pizjuanu,i hajde reci cemo drugo poluvreme protiv Arsenala,ostalo je sve bila neka sredina sa naznakama na defanzivno,te pokusaj ofanzive kada su shvatali kao da mogu da krenu.
Secam se i prosle godine protiv Elfsborga kada su ispali da su pri ukupnom rezultatu 2:1 mislim, za Elfsborg igrali 5-4-1.
Primljeni golovi su posebna prica,mislim da su primili 11 u ovoj LP,a od toga 9 u dve utakmice,dakle u ostale 4 utakmice dva primljena gola.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

VolimLiverpool
Kontakt:

Post Postao/la VolimLiverpool » 25 feb 2011, 16:20

Ja sam fino rekao da Braga nije ni preofanzivna,a ni toliko defanzivna koliko je ti predstavljaš.
You'll never walk alone.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 25 feb 2011, 16:24

volimliverpool je napisao/la:Ja sam fino rekao da Braga nije ni preofanzivna,a ni toliko defanzivna koliko je ti predstavljaš.
Ja pokusavam da ti kazem da je Braga defanzivnija od Lecha,a ne suprotno kako si ti rekao. ;)

VolimLiverpool
Kontakt:

Post Postao/la VolimLiverpool » 25 feb 2011, 16:27

Nije.
Nema teorije da je Braga defanzivnija od Lecha.

Uostalom,i nije bitno,vjerujem u naš prolazak,no sasvim sam siguran da će Bragi biti dosta lakše zabiti (a i oni nama) gol nego je to bio slučaj sa Spartom ili Lechom.
You'll never walk alone.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 25 feb 2011, 16:31

volimliverpool je napisao/la:Nije.
Nema teorije da je Braga defanzivnija od Lecha.

Uostalom,i nije bitno,vjerujem u naš prolazak,no sasvim sam siguran da će Bragi biti dosta lakše zabiti (a i oni nama) gol nego je to bio slučaj sa Spartom ili Lechom.
Ajde nek ti bude. :lol:

Ja isto verujem u prolaz Liverpoola,a ako bude igrao Gerard onda sam i uveren 100% da Liverpool prolazi,jer tada ce se imati kontrola nad kreacijom u sredini,prednost je itekakva sto je Braga prosla i zbog navijaca gostiju,jer Bragini bi dosli u manjem broju nego Spartini sinoc,dok bi Lechovci dosli verovatno vise nego sto ih je bilo u Manchesteru u grupnoj fazi.

Sasha L.F.C.
Kontakt:

Post Postao/la Sasha L.F.C. » 25 feb 2011, 16:36

Spekulacije : Liverpool set to 'complete deal' for £6m United target(Jose Enrique)

http://www.givemefootball.com/premier-l ... ited-targe
1st Liverpool F.C.
2nd Celtic F.C.

VolimLiverpool
Kontakt:

Post Postao/la VolimLiverpool » 25 feb 2011, 16:39

Po meni je tako,žao mi je što nismo istomišljenici.

Nije valjda da to "letimo" za Enriqueom?
You'll never walk alone.

Cilic LFC
Kontakt:

Post Postao/la Cilic LFC » 25 feb 2011, 16:53

Dirk je napisao/la:
Cilic LFC je napisao/la:Nadam se da će biti bolja igra u 1/8 finala kada se vrati kapiten i kad budemo imali pravog napadača.
Nije mi jasno zašto Suarez nema pravo nastupa u EL, kako Torres može igrati LP (već igrao)? :roll:
Torres je igrao Europa ligu, a ne Ligu sampiona ;)

Uostalom kad se vrati Carroll i Gerrard sve ce biti drugacije, iskreno se nadam da je ovo zadnja utakmica Davida Noge, a nadam se da Kenny shvata koliko je Lucas Letva ogranicen i da cemo njega gledati do kraja sezone jer nema dobre zamjene, ali se mora dovesti igrac na njegovu poziciju 8-)
Nisi me shvatio ili se ja nisam dobro izrazio.

Naveo sam poređenje između Torresa i Suareza.
Torres može igrati u evropi za Chelsea (već je odigrao dvije utakmice),a Suarez ne može.
Zašto?
You'll Never Walk Alone

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 25 feb 2011, 16:55

Cilic LFC je napisao/la:
Dirk je napisao/la:
Cilic LFC je napisao/la:Nadam se da će biti bolja igra u 1/8 finala kada se vrati kapiten i kad budemo imali pravog napadača.
Nije mi jasno zašto Suarez nema pravo nastupa u EL, kako Torres može igrati LP (već igrao)? :roll:
Torres je igrao Europa ligu, a ne Ligu sampiona ;)

Uostalom kad se vrati Carroll i Gerrard sve ce biti drugacije, iskreno se nadam da je ovo zadnja utakmica Davida Noge, a nadam se da Kenny shvata koliko je Lucas Letva ogranicen i da cemo njega gledati do kraja sezone jer nema dobre zamjene, ali se mora dovesti igrac na njegovu poziciju 8-)
Nisi me shvatio ili se ja nisam dobro izrazio.

Naveo sam poređenje između Torresa i Suareza.
Torres može igrati u evropi za Chelsea (već je odigrao dvije utakmice),a Suarez ne može.
Zašto?
zasto sto je vec igrao za Ajax u ligi ćampiona ;)

EDIT: DAMN! :mrgreen: ja sve mislim Liverpool u ligi shampiona pa zato ne igra Suarez :lol:
Zadnja izmjena: QUARESMA 18<<<, dana/u 25 feb 2011, 19:20, ukupno mijenjano 1 put.

kumkalesic
Kontakt:

Post Postao/la kumkalesic » 25 feb 2011, 17:03

Ma nije to problem, jednostavno ne postoji adekvatno objasnjenje zasto Suarez ne igra za Liverpool u Europa ligi...Da vam navedem primjere Rakitic koji je igrao za Schalke u ligi prvaka igrao je za Sevillu u ligi europe, onda Hugo Almeida koji je igrao za Werder u ligi prvaka igrao je za Besiktas u europa ligi... Iskreno i mene je to interesovalo zasto Suarez ne igra za Liverpool, ali nisam mogao naci odgovor. kao jedino objasnjenje se navodi da nije na vrijeme prijavljen, mada mi zvuci neozbiljno.....Pozdrav
Joint_fc

Sasha L.F.C.
Kontakt:

Post Postao/la Sasha L.F.C. » 25 feb 2011, 17:16

kumkalesic je napisao/la:Ma nije to problem, jednostavno ne postoji adekvatno objasnjenje zasto Suarez ne igra za Liverpool u Europa ligi...Da vam navedem primjere Rakitic koji je igrao za Schalke u ligi prvaka igrao je za Sevillu u ligi europe, onda Hugo Almeida koji je igrao za Werder u ligi prvaka igrao je za Besiktas u europa ligi... Iskreno i mene je to interesovalo zasto Suarez ne igra za Liverpool, ali nisam mogao naci odgovor. kao jedino objasnjenje se navodi da nije na vrijeme prijavljen, mada mi zvuci neozbiljno.....Pozdrav
Ajax ga prijavio za EL pa ga prodali nama.
1st Liverpool F.C.
2nd Celtic F.C.

asylum
Kontakt:

Post Postao/la asylum » 25 feb 2011, 17:50

Imaju li negdje slike Kerola od sinoc?

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 25 feb 2011, 17:50

Sasha L.F.C. je napisao/la:Spekulacije : Liverpool set to 'complete deal' for £6m United target(Jose Enrique)

http://www.givemefootball.com/premier-l ... ited-targe
Sumnjam da ćemo dovoditi i njega i Taiwa. :( (naravno nadam se da ćemo probati dovesti Taiwa) :mrgreen:
FK Pjetlovi

ILoveLFC
Kontakt:

Post Postao/la ILoveLFC » 25 feb 2011, 18:11

asylum je napisao/la:Imaju li negdje slike Kerola od sinoc?
Pa sta ce nam slike kako sjedi na tribinama :?
Proud to be a Red! ♥ Liverpool FC ♥
You'll Never Walk Alone! Long live the King !

"I know Liverpool fans care more about their club's success than the national team." Rafael Benitez

asylum
Kontakt:

Post Postao/la asylum » 25 feb 2011, 18:13

ILoveLFC je napisao/la:
asylum je napisao/la:Imaju li negdje slike Kerola od sinoc?
Pa sta ce nam slike kako sjedi na tribinama :?
Pa trebaju mi, pravim fin album ;)

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 25 feb 2011, 18:14

Steven Gerrard could return for Liverpool in Sunday's Premier League trip to West Ham United after three games out with a groin injury.

Gerrard was not risked in Thursday night's Europa League game against Sparta Prague, but the Liverpool manager, Kenny Dalglish, later said the club's captain was close to fitness.

The Reds will check on the fitness of Martin Kelly and Daniel Agger, who were forced off during the 1-0 victory over Sparta, and Glen Johnson (Achilles).

Fábio Aurélio (adductor) is out and Andy Carroll (thigh) is still unlikely to make his debut. Luis Suárez returns after being ineligible for the recent European games.

Al' kapitenovog radovanja sinoc nakon gola, bas u mom stilu 8-)
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 25 feb 2011, 18:16

Haj napokon da se i on vrati. Carroll nemožemo očekivati u prvih jedanaest, ali vjerujem da će biti u kombinaciji za meč...
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 25 feb 2011, 18:23

kumkalesic je napisao/la:Ma nije to problem, jednostavno ne postoji adekvatno objasnjenje zasto Suarez ne igra za Liverpool u Europa ligi...Da vam navedem primjere Rakitic koji je igrao za Schalke u ligi prvaka igrao je za Sevillu u ligi europe, onda Hugo Almeida koji je igrao za Werder u ligi prvaka igrao je za Besiktas u europa ligi... Iskreno i mene je to interesovalo zasto Suarez ne igra za Liverpool, ali nisam mogao naci odgovor. kao jedino objasnjenje se navodi da nije na vrijeme prijavljen, mada mi zvuci neozbiljno.....Pozdrav
suarez ne moze igrati jer njegov bivsi klub(ajax) igra u EL, da je npr schalke bio treci u svojoj grupi i da sad igraju u EL, ne bi ni rakitic mogao igrati za sevillu
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.