Od danas može igrati,u sistemu je.
Sad imamo 6 stranaca u rosteru, jedan će morati na tribine.
Ne znam je li Blagojević radio šta po pitanju dobijanja našeg pasoša??
Od danas može igrati,u sistemu je.
Ima ono pravilo da stranac mora igrati 5 godina u BiH ligi da bude registrovan kao domaći, je li to 5 godina za redom ili može ići u druge države ne znamEspiritosanto je napisao/la: ↑17 mar 2023, 20:34Od danas može igrati,u sistemu je.
Sad imamo 6 stranaca u rosteru, jedan će morati na tribine.
Ne znam je li Blagojević radio šta po pitanju dobijanja našeg pasoša??
Ako sam ja sad dobro pročitao, nemamo nijednog igrača koji ulazi u ovu utakmicu sa 2 prethodna žuta kartonanekoIzMostara je napisao/la: ↑18 mar 2023, 18:23Zna li neko kako atojimo sa zutim kartonima, Haskic i Vehabovic preskacu, al ostali cak i ozljedeni? Sad fino u ove prve 3 utakmice nek se pociste kartonima da mozemo onda docekati ove teske utakmice kompletni, malo taktizirati, ako nastavimo sa igrama kao do sada prvela 3 kola bi trebali da pobjedimo aBd![]()
Nisu ti Hadžić i Wallace od neke trke i presinga, meni se činiEspiritosanto je napisao/la: ↑18 mar 2023, 18:24Sutra idealno za Lauša da se pokaže u sredini.
Moći će igrati kao ofanzivni vezni,prekide izvoditi i možda par puta potegnut kao protiv Sloge za prvi gol.
Sloboda dolazi bez trenera,Buco će ih voditi ne znam ima li čovjek ikakvog iskustva, nema im kapitena Jusića.
Spori su,tromi sigurno ih na trku i visok presing možemo dobiti i ako nema dosta igrača,uz pun stadion mislim da imamo kvalitet da ih dobijemo bez nekih većih problema.
Hadzikic
Zeljković Hrkać Domić Ćuković
Hasanović
Šikalo Lauš Walace
Hadžić
U drugom poluvremenu Blagojević,Rafa, Kadrić
Vidit ćeš ti Hadžiju sutra,dva komada i ima da kidaBazinga12345 je napisao/la: ↑18 mar 2023, 18:46Nisu ti Hadžić i Wallace od neke trke i presinga, meni se činiEspiritosanto je napisao/la: ↑18 mar 2023, 18:24Sutra idealno za Lauša da se pokaže u sredini.
Moći će igrati kao ofanzivni vezni,prekide izvoditi i možda par puta potegnut kao protiv Sloge za prvi gol.
Sloboda dolazi bez trenera,Buco će ih voditi ne znam ima li čovjek ikakvog iskustva, nema im kapitena Jusića.
Spori su,tromi sigurno ih na trku i visok presing možemo dobiti i ako nema dosta igrača,uz pun stadion mislim da imamo kvalitet da ih dobijemo bez nekih većih problema.
Hadzikic
Zeljković Hrkać Domić Ćuković
Hasanović
Šikalo Lauš Walace
Hadžić
U drugom poluvremenu Blagojević,Rafa, Kadrić![]()
MostarskiSin je napisao/la: ↑18 mar 2023, 17:274 - 2 - 3 - 1
……………………Hadzikic
Zeljkovic - Hrkac - Domic - Cukovic
……………Sikalo - Hasanovic
………….Leai - Laus - Wallace
……………………Hadzic
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.