Je li Sabanadzovic debitovao protiv Italije? Sta ti kaze prijatelj iz Toskane?
Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Izgleda da je FSS potvrdio da ne mogu registrovati Kovačevića ali će kao pokušati, vjerojatno od toga ništa nema kad njemci nisu uspjeli Sosu ne vjerujem da će i oni njega.
Po tom istom pravilu i Denis će onda biti izgubljen za nas, tako da su stvari jasne očito ni jedan od njih dvojica neće zaigrati ni za jednu A selekciju bilo koje zemlje.
Po tom istom pravilu i Denis će onda biti izgubljen za nas, tako da su stvari jasne očito ni jedan od njih dvojica neće zaigrati ni za jednu A selekciju bilo koje zemlje.
I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
Ko ih јebe obojicu. Ne bi ih više zvao taman imali mi mogućnost, a nemali golmana ni veznjaka.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
I šta misli premudra forumska zajednica? AKO je pošiopu kod Srba, treba li mu ponovo otvoriti vrata?
“Dugotrajno robovanje i rđava uprava, mogu toliko unakaziti shvatanje jednog naroda, da mu se zdrav razum i sud potpuno izvitopere. Takav poremećen narod ne može da razlikuje, ne samo dobro od zla, nego i sopstvenu korist od očigledne štete.” - Pisac
Ne
Eric Cantona : "You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team."
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Kakav debil moraš biti i dopustiti da ti se ovo desi.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
- ASD
- Kontakt:
Zbog ovih stvari upravo i postoje menadžeri.
Isto kao što mnoge fudbalere hvataju na porezima jer neće plaćati poreske savjetnike ili plaćaju svakakve ljude za to.
Isto kao što mnoge fudbalere hvataju na porezima jer neće plaćati poreske savjetnike ili plaćaju svakakve ljude za to.
Ma oni to malo karikiraju, shega narod ... nije bilo bas za veceru al' za raznorazne dugotrajne pogodnosti nove vlasti pretty much da ... raja i tad bila promuchurna ... skontala da ovi novi su tu to stay ... citavih 400 godina ...

'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock
E stvarno se provlio, neviđeno 

“Dugotrajno robovanje i rđava uprava, mogu toliko unakaziti shvatanje jednog naroda, da mu se zdrav razum i sud potpuno izvitopere. Takav poremećen narod ne može da razlikuje, ne samo dobro od zla, nego i sopstvenu korist od očigledne štete.” - Pisac
Da ... zasluzio je da mu Dzeko & Co. odrade vaspitne treninge k'o onomad Izzetu ...

'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock
-
- Kontakt:
Iskreno, zato mi je i upitno je li imao namjeru da igra za Srbiju dok se ovo sve nije i zakuhalo. Kakav "prirodni Srbin" vadi pasoš Srbije sa 23 godine prvi put?
On ako je ranije imao državljanstvo Srbije mora sačekati novembar i definitivno može igrati za Srbiju, a ako nije, to znači da je prvi pasoš Srbije izvadio tek prije 5-6 mjeseci.
Ja mu ne bih zatvorio vrata, čisto razmišljajući iz perspektive toga da bi mogao koristiti reprezentaciji ubuduće.
A nemam pojma.izdzezveubrazil je napisao/la: ↑18 mar 2023, 13:52Iskreno, zato mi je i upitno je li imao namjeru da igra za Srbiju dok se ovo sve nije i zakuhalo. Kakav "prirodni Srbin" vadi pasoš Srbije sa 23 godine prvi put?
On ako je ranije imao državljanstvo Srbije mora sačekati novembar i definitivno može igrati za Srbiju, a ako nije, to znači da je prvi pasoš Srbije izvadio tek prije 5-6 mjeseci.
Ja mu ne bih zatvorio vrata, čisto razmišljajući iz perspektive toga da bi mogao koristiti reprezentaciji ubuduće.
Negdje se mora postaviti rampa, šta se smije, a šta ne smije raditi. ja nisam za nekoganjanje ponosa, jer nismo u toj situaciji, opet se ne možemo postavljati ni kao otirač.
Što se tiče papira, moguće je sve. Mislim da ih čak većina u BiH nema srpski pasoš. Ne vjerujem da je Kovačević računao da može dobaciti do Srbije, a bio je i dosta "pripitomljen" u Sarajevu.
Zadnja izmjena: Horoz, dana/u 18 mar 2023, 14:09, ukupno mijenjano 1 put.
Nikad. I da ode u Real, ne bi ga primio nazad u reprezentaciju
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- BosniaBoston
- Kontakt:
Meni je svejedno hoće li se Vladan više zvati u reprezentaciju, mi smo svakako na dobitku (il kvalitetan golman il izgradnja autoriteta). Samo mojne licemjerja da se njemu zalupe vrata a da se o Saidu priča ko da je on neko nevino dijete koje je slučajno zakuhalo. Il obojicu izbacit iz reprezentacije il obojici dat šansu, nema izmedju
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
-
- Kontakt:
Ma vidi, nismo ni mi do kraja bili korektni ni prema jednom od njih. Ako cemo do kraja posteno. Ove price ne bi bilo da je Elvedin Begic predsjednik saveza, da ne govorimo o nekom ozbiljnijem sportskom radniku, a ne tom kriminalcu.BosniaBoston je napisao/la: ↑18 mar 2023, 14:15Meni je svejedno hoće li se Vladan više zvati u reprezentaciju, mi smo svakako na dobitku (il kvalitetan golman il izgradnja autoriteta). Samo mojne licemjerja da se njemu zalupe vrata a da se o Saidu priča ko da je on neko nevino dijete koje je slučajno zakuhalo. Il obojicu izbacit iz reprezentacije il obojici dat šansu, nema izmedju
Slobodno i Denisa na tu listu. Isto vazi za sve trojicu.BosniaBoston je napisao/la: ↑18 mar 2023, 14:15Meni je svejedno hoće li se Vladan više zvati u reprezentaciju, mi smo svakako na dobitku (il kvalitetan golman il izgradnja autoriteta). Samo mojne licemjerja da se njemu zalupe vrata a da se o Saidu priča ko da je on neko nevino dijete koje je slučajno zakuhalo. Il obojicu izbacit iz reprezentacije il obojici dat šansu, nema izmedju
@igrajlopte 🐦
Ne bi ja Saida trpao u isti koš sa prirodnim i privatnim, čisto zbog cjelokupne situacije. Saida treba ljudski spustiti na zemlju i ne bi trebalo biti nekih problema, vidi se da je u srcu Bosna a u glavi fosna, ovoj dvojici već nema spasa. I ne treba ga biti.
Ako su podaci TM tačni Vladan 25.12.2020 nije imao državljanstvo Srbije
https://web.archive.org/web/20201001000 ... ler/429070
Možda @Zukanovic može provjeriti kada mu je upisano dvojno državljanstvo na TM.

https://web.archive.org/web/20201001000 ... ler/429070
Možda @Zukanovic može provjeriti kada mu je upisano dvojno državljanstvo na TM.

Eric Cantona : "You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team."
Kad bolje skontam, ne bi bilo loše privoliti Vladana. Čisto da ga zaspu Fanaticosi bakljama.