Zatim Rudi glumi povredu i sepajuci izlazi iz igre, a ulazi Tavares da skace za loptu

Kakva originalna ideja, svaka im cast
i naravno Tavares hvata loptu, baca Musi i ovaj pogadja tricu i smanjuje na poen razlike....

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Pisao sam ja na početku sezone da su to dva važna igrača, neki su se podsmjevali u fazonu daj ne zezaj imaš sve ove strance, kakvi oni.akisarajevo92 je napisao/la: ↑16 mar 2023, 20:16da su imali Avramovica i Smajlagica na pocetku sezone vrlo moguce da bi imali i prednost domaceg terena u PO
da, ipak ti domaci igraci donose posebnu energiju, ovako dosta bolje izgleda nego tada sa 10 crnaca, ono mi je previse licilo na ruske vjestacke timovedeantinho je napisao/la: ↑16 mar 2023, 20:29Pisao sam ja na početku sezone da su to dva važna igrača, neki su se podsmjevali u fazonu daj ne zezaj imaš sve ove strance, kakvi oni.akisarajevo92 je napisao/la: ↑16 mar 2023, 20:16da su imali Avramovica i Smajlagica na pocetku sezone vrlo moguce da bi imali i prednost domaceg terena u PO
Bez obzira velika pobjeda Partizana. Protiv Olimpijakosa moraju dobiti, jer je i dalje Baskonija u igri, ali i Žalgiris.
Objašnjavao je Edin kakav je Vildoza košarkaš. Kad je u top formi, ozbiljna priča. Kad je u padu, baš odron. Nema između.bombaysaphire je napisao/la: ↑17 mar 2023, 22:22E moj Ivanoviću pa je li u ugovoru Vildose piše da mora igrati , pa lik se raspada ...
Izgleda da svi vide osim Ivanovića . Pa Nikola Ivanović je pogodio trojku kada niko iz Zvezde nije mogao pogoditi , spustio prednost sa 10 na 7 , uključio se Campazzo i Petrušev i na 2 razlike zicer Lazarevića baš loše ... Bilo ko da je u završnici igrao umjesto Vildose bio puno korisniji , lik se bukvalno raspada ...deantinho je napisao/la: ↑17 mar 2023, 22:29Objašnjavao je Edin kakav je Vildoza košarkaš. Kad je u top formi, ozbiljna priča. Kad je u padu, baš odron. Nema između.bombaysaphire je napisao/la: ↑17 mar 2023, 22:22E moj Ivanoviću pa je li u ugovoru Vildose piše da mora igrati , pa lik se raspada ...
Sve u svemu, onaj promašen zicer Lazarevića na -2 umnogome je odredio sudbinu utakmice. Barselona neubjedljiva. Šarunas smješan.
Smatram da Barsa neće igrati F4.
Nemoj da mi malerišeš, a kartu sam 4000 platio.bombaysaphire je napisao/la: ↑17 mar 2023, 22:31Barca se muči , realno Partizan uz pomoć navijača ima ogromne šanse za pobjedu . Protiv Olympiacosa manje šanse , najmanje protiv Rela zbog Tavaresa .
Ključno je što je Nunnaly u top formi i što je rasteretio Puntera , imaju oružja sa svih pozicija , samo malo više da se odbrana zategne .
Naravno , pa Milano ih je 20 razlike dobio nedavno . Mislim da će Arena da bude kao protiv Maccabia 2010 godine , ono je bilo čisto ludilo . Vjerujem da će Željko to dobro spremiti , prijaće i 8 dana odmora . Drago mi je što drže sudbinu u svojim rukama . Zvezda je rasterećena sada , mogli bi dobiti Baskoniu .deantinho je napisao/la: ↑17 mar 2023, 22:45Nemoj da mi malerišeš, a kartu sam 4000 platio.bombaysaphire je napisao/la: ↑17 mar 2023, 22:31Barca se muči , realno Partizan uz pomoć navijača ima ogromne šanse za pobjedu . Protiv Olympiacosa manje šanse , najmanje protiv Rela zbog Tavaresa .
Ključno je što je Nunnaly u top formi i što je rasteretio Puntera , imaju oružja sa svih pozicija , samo malo više da se odbrana zategne .![]()
Prvo Oli. Jesu jaki, jesu kvalitetni, ali nisu svjetsko čudo. Tu Partizan ima veliku šansu i to se mora dobiti. Jedan od dva Španca i Panata na kraju. Tih 19 biće više nego dovoljno.
Od svega viđenog, smatram da u POF će Partizanu najteže biti protiv Olimpijakosa, a drugi najteži rival neće ni vidjet POF - Armani.
Post iz oktobra 2022JohnCleese je napisao/la: ↑21 okt 2022, 17:34Partizan ce prešišati Zvezdu za nekih 5-6 pobjeda u prvoj povratnickoj sezoni.
Trenutno korisnika/ca: Brazzzoo123 i 5 gostiju.