PS. YEBI RODJENE!

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Sky9 je napisao/la: ↑10 mar 2023, 20:46Evo dok ne bude postavljena na YT![]()
https://on.soundcloud.com/LtoCv
Ne gnjavi mi druga nego peri ruke od onih anam i haj dolam kod nas sta se zajebajes.AzA je napisao/la: ↑17 mar 2023, 15:12Pa napisi jarane nemoj nam na pola nistaBeduin je napisao/la: ↑16 mar 2023, 20:36Nije Azmir digao ruke od Sloge. Fazon je sto ima dosta finansijskih problema, narocito u Americi oko biznisa, samo sto to nije za foruma i javnog pisanja oko detalja pa cu ovdje stati.
Sutra i nama da dodje, ne bi to bilo kao ranije da se prsi i kur4i, jer i sam zna na cemu je trenutno.
A mi kao mi, nek nam je Bog na pomoci da nekako izguramo sezonu i imadnemo slabije konkurente od nas, a onda rezovi.
Ne znaju na koga je red, Spaha ili Grado
FKBilder je napisao/la: ↑17 mar 2023, 23:30Ne gnjavi mi druga nego peri ruke od onih anam i haj dolam kod nas sta se zajebajes.AzA je napisao/la: ↑17 mar 2023, 15:12Pa napisi jarane nemoj nam na pola nistaBeduin je napisao/la: ↑16 mar 2023, 20:36Nije Azmir digao ruke od Sloge. Fazon je sto ima dosta finansijskih problema, narocito u Americi oko biznisa, samo sto to nije za foruma i javnog pisanja oko detalja pa cu ovdje stati.
Sutra i nama da dodje, ne bi to bilo kao ranije da se prsi i kur4i, jer i sam zna na cemu je trenutno.
A mi kao mi, nek nam je Bog na pomoci da nekako izguramo sezonu i imadnemo slabije konkurente od nas, a onda rezovi.
Recider mu tebrice.FKBilder je napisao/la: ↑17 mar 2023, 23:30Ne gnjavi mi druga nego peri ruke od onih anam i haj dolam kod nas sta se zajebajes.AzA je napisao/la: ↑17 mar 2023, 15:12Pa napisi jarane nemoj nam na pola nistaBeduin je napisao/la: ↑16 mar 2023, 20:36Nije Azmir digao ruke od Sloge. Fazon je sto ima dosta finansijskih problema, narocito u Americi oko biznisa, samo sto to nije za foruma i javnog pisanja oko detalja pa cu ovdje stati.
To je stvar trenera i njegovog načina igre... Valjda novi trener i nama donese promjene na bolje u igri.
Ma ni Sloga nije nista bolja od Leotara. Spasi ih sudija od poraza nedavno protiv nasbaboedindzeko09 je napisao/la: ↑18 mar 2023, 17:28Ako mi nastavimo sa istim pristupom, te sa sličnim profilom trenera, mi sigurno završavamo iza Igmana. Puno su ozbiljniji od nas, igra ima glavu i rep, dosta se vidi da su napredovali dolaskom Husrefa.
Za ostale ne znam, osim da je Leotar gori od nas sigurno.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.