FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

padobranac1978
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la padobranac1978 » 25 feb 2011, 14:30

miky_hz je napisao/la:
padobranac1978 je napisao/la:sta su se svi raskukali,pa sjecate se zaostale tekme protiv OlimpiCa na grbavici prosle sezone,bilo snijega ko sad i igralo se,sto nebi i sad :mrgreen:
Neznam jel ono tebi zanimljivo ali meni nije,lopta nemoze da se krece,onaj osuta ona stane tri metra pored njega,pa haj opet sutaj iz 12 puta ces prebaciti 10 metara po zemlji,ako cemo igrati daj da igramo na normalnom terenu pa nek bolji pobjedi,ovako ce biti 3 loma noge za sta nizasta,nabijem ti ovu ligu na neku stvar,sto rece onaj iz Travnika ko da svi igraju u Evropi pa nemogu odgoditi na tri hebena dana,al neka i ovako i onako sutra pola stadiona nece biti u stanju da se igra,i tek ce tad biti komplikacije jel su ovi rekli da se mora igrati a nevjerujem da ce pola utakmica pustiti da se igra a pola ne

nije zanimljivo,ali treba se igrati jer ce biti isti uslovi za protivnicke ekipe nebitno ko igra....pa sjecas se u listici Kup utakmice,ono je bilo gore nego snijeg,a kad sam bio mali volio sam izaci pa oplesti lopte po snijegu :lol: ...ma ustvari neka ciste,nije metar napado :mrgreen:
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 25 feb 2011, 14:38

Gledam na ovoj temi Celika, ljudi stvarno misle da imaju bolji tim od nas, blizi borbi za opstanak nego vrhu tabele i imaju jaci tim od 3 ekipe :lol:
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

padobranac1978
Kontakt:

Post Postao/la padobranac1978 » 25 feb 2011, 14:42

tako ti je to,ne misle samo oni jer kad pogledas bilo koju temu svi misle da imaju ekipe za Evrope,svi cijene svoje tako da me to nimalo ne iznenađuje :mrgreen:

JOS 24h,mozda... :lol:

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 25 feb 2011, 14:43

padobranac1978 je napisao/la:tako ti je to,ne misle samo oni jer kad pogledas bilo koju temu svi misle da imaju ekipe za Evrope,svi cijene svoje tako da me to nimalo ne iznenađuje :mrgreen:

JOS 24h,mozda... :lol:
Allahami dragog od kad sam uplatio put samo cekam da dodje subota, a samo je fazon da ne izvisimo odemo tamo a tekmu sudija odgodi :D
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

padobranac1978
Kontakt:

Post Postao/la padobranac1978 » 25 feb 2011, 14:45

ma znace se to prije nego sto se krene da li ce se igrati ili ne,mozda ove rukovodeće GLAVE promijene misljenje :mrgreen:

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 25 feb 2011, 14:48

padobranac1978 je napisao/la:ma znace se to prije nego sto se krene da li ce se igrati ili ne,mozda ove rukovodeće GLAVE promijene misljenje :mrgreen:
Ma neka ne promjene, ima i gori uslova pa se igra fudbal :D

mrzim_ulizice
Kontakt:

Post Postao/la mrzim_ulizice » 25 feb 2011, 14:53

Dirk je napisao/la:
padobranac1978 je napisao/la:ma znace se to prije nego sto se krene da li ce se igrati ili ne,mozda ove rukovodeće GLAVE promijene misljenje :mrgreen:
Ma neka ne promjene, ima i gori uslova pa se igra fudbal :D
tebi izgleda prvi put da ides na gostovanje pa ti zao ako se odgodi :D

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 25 feb 2011, 14:54

Aj sad si me provalio,jeste prvo mi je gostovanje pa mi ne odgovara da se odgodi,jer mama je rekla da ce me pustiti ako tekme bude u subotu,ako je odgode nece me pustiti :mrgreen:

mrzim_ulizice
Kontakt:

Post Postao/la mrzim_ulizice » 25 feb 2011, 14:55

Dirk je napisao/la:Aj sad si me provalio,jeste prvo mi je gostovanje pa mi ne odgovara da se odgodi,jer mama je rekla da ce me pustiti ako tekme bude u subotu,ako je odgode nece me pustiti :mrgreen:
pa vidim pucas kontru mimo ostalog naroda svi za odgodu samo ti da se igra

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 25 feb 2011, 14:56

mrzim_ulizice je napisao/la:
Dirk je napisao/la:Aj sad si me provalio,jeste prvo mi je gostovanje pa mi ne odgovara da se odgodi,jer mama je rekla da ce me pustiti ako tekme bude u subotu,ako je odgode nece me pustiti :mrgreen:
Amar Osim kojeg ne volim je sve lijepo rekao ... igra se i u gorim uslovima pa nikom nista ... uglavnom ja sam da se igra a to je moje misljenje,ako ti se ne svidja cao sa ove teme :D

Znaci svi ostali su ulizice a ja nisam, uvijek kontra ostalih to je moj stil :mrgreen:

padobranac1978
Kontakt:

Post Postao/la padobranac1978 » 25 feb 2011, 14:57

pusti se ti foruma,nego uhvati se lopate...znas da je Buducnost popusila tri bobe protiv listice jer nisu ocistili snijeg :mrgreen:

mrzim_ulizice
Kontakt:

Post Postao/la mrzim_ulizice » 25 feb 2011, 14:59

Dirk je napisao/la:
Amar Osim kojeg ne volim je sve lijepo rekao ... igra se i u gorim uslovima pa nikom nista ... uglavnom ja sam da se igra a to je moje misljenje,ako ti se ne svidja cao sa ove teme :D

Znaci svi ostali su ulizice a ja nisam, uvijek kontra ostalih to je moj stil :mrgreen:
i ja bi volio da se igra i isto bi volio da vam se bar 3-4 igraca povrede sutra pa da vidimo sta bi onda piso.........i nemoj me tjerat sa teme kad ti vise visis na temi celika nego na temi sarajeva

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 25 feb 2011, 15:00

Suti padobranac ,optuzit ce nas da smo mi naredili da igramo tekmu da bi dobili tri boda :lol:

I tako oni imaju "jaci" tim , a Hadzic kojem je neki drugoligaski klub u Hrvatskoj kruna karijere glavna zvijzeda ekipe :lol:
@
Ja na temi celika pisem normalno, a tebe ignorisem na istoj tako da me postedis svojih komentara :D

Kolo se igra :D

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 25 feb 2011, 17:47

Nisam preveik optimista za sutra...prvenstveno jer ce nam faliti par kljucnih igraca al eto vidjecemo...Celik je dobra ekipa a dodatni stimulans je sama cinjenica da igraju sa Sarajevom,pa ce kao i sve ekipe dati i vise od svojih mogucnosti protiv nas...

Snijeg je ovaj sve zajebo...nece biti ni posjeta ni nivou.Na kraju krajeva..po ovome se ne moze igrati i apsurd je da se igra uopce....i zbog terena i zbog navijaca...

Ja se nadam da ce se odgoditi...iako pametne glave u savezu vjerovatno misli da nema potrebe :evil: al zbog fudbala i navijaca bolje bi bilo...
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

bilino polje
Kontakt:

Post Postao/la bilino polje » 25 feb 2011, 17:53

Dirk je napisao/la:Suti padobranac ,optuzit ce nas da smo mi naredili da igramo tekmu da bi dobili tri boda :lol:

I tako oni imaju "jaci" tim , a Hadzic kojem je neki drugoligaski klub u Hrvatskoj kruna karijere glavna zvijzeda ekipe :lol:
@
Ja na temi celika pisem normalno, a tebe ignorisem na istoj tako da me postedis svojih komentara :D

Kolo se igra :D
a ovo mu je domet hazdicu opet im presudi
samo celik ale samo celik ale

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 25 feb 2011, 17:56

ako zabijemo goll u prvoj trecini... :roll:
F.K.SARAJEVO

bilino polje
Kontakt:

Post Postao/la bilino polje » 25 feb 2011, 17:58

molotovljev je napisao/la:ako zabijemo goll u prvoj trecini... :roll:
al posto necete ne mastajte ......
samo celik ale samo celik ale

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 25 feb 2011, 18:04

bilino polje je napisao/la:
molotovljev je napisao/la:ako zabijemo goll u prvoj trecini... :roll:
al posto necete ne mastajte ......
nemas smisla za humor..cuo si za pak?
F.K.SARAJEVO

Emir_ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir_ZENICA » 25 feb 2011, 18:07

Sretno vam ,mada mislim da ce se odgoditi,jer u Zenici sve jace i jace snijeg pada ...

P.S Jestel pripremili sve,posebno bengalke ? :D :D
A C A B !

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 25 feb 2011, 23:55

Nazalost ako nas u Nicaze bude vise od 400 bice odlicno !!!
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: boki86, broj6, budzak, Burberry46, Lecler, riki46, Sanchez87hz, USB i 96 gostiju.