Utakmice bi se trebale odgoditi, jer se iste igraju zbog navijača, barem bi tako trebalo biti. Konkretno, na Grbavici ne postoje ni mimnimalni uslovi za posmatranje utakmice, ako se ne očisti snijeg i sa tribina. Ukoliko se pak desi, da se utakmica mora igrati, onda svaki navijač mora znati da se u slučaju nezgode može obratiti klubu za nadoknadu štete, a ako to ne upali postoje relevantne institucije koje brinu o tome. Ovo što nam radi FS BiH to nema nigdje. Namjerno sam govorio o ljudima koji bi trebali posmatrati utakmicu, a ne o igračima, koji se na ovakvim uslovima trebaju moliti samo da se ne ozlijede. Yebo i bodove, ako ti par glavnih igrača završe polusezonu, maltene i prije početka iste. Žao mi je i ljudi koji neće imati normalne uslove za gledanje utakmice, a to su svi oni koji će biti van zapadne i sjeverne tribine. Poželio sam se utakmica, ali će ova protiv Olimpica, prije ličiti na hokej nego na fudbal, ukoliko se ne odgodi.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".