FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

spielführer_21
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la spielführer_21 » 25 feb 2011, 13:33

Iker C je napisao/la:
Adnel je napisao/la:ALO raja zanima me ovaj covjek sa salom Veleza zna li ko kako se zove ovaj covjek?????
To je moj profesor ( Pravni Fakultet) Zdravko Grebo.
Off topic: Davno je njemu Štulić rekao "ime je čovjek, a ti si Grebo" :lol: Ima taj video na youtube..

On topic: Nadam se da se kolo neće igrati, pa makar i sami klubovi odbili igrati nauštrb savezu, što mogu učiniti..
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

juveboy
Kontakt:

Post Postao/la juveboy » 25 feb 2011, 13:39

Elegant je napisao/la:
juveboy je napisao/la:Hoce li mi neko objasniti ovo vezano za transparent i kakve podjele medju navijacima ne razumijem, i da se ne ide na jug ? moze objasnjenje i na PM, unaprijed hvala ! Forza Zeljo aLe !
Zabranjeno je diskutovati na temu "navijaci" na forumu, jedino da ti neko posalje porukom.

I mene zanima prica ne znam ni ja sta se desava.
Zato i molim da mi neko posalje poruku,a mogao mi je neko i odje objasnit, moderatori su jos na dzumi :D

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 25 feb 2011, 13:56

Hajmo mi na Grbavicu i čistiti snijeg :lol: :lol: :lol:
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

south 1921
Kontakt:

Post Postao/la south 1921 » 25 feb 2011, 14:16

U FK Željezničar tvrde da će spremno dočekati susret 16. kola Premijer lige BiH protiv gradskog rivala Olimpika. Snijeg koji pada u glavnom gradu ne bi trebao biti problem, što je potvrdio i menager kluba Amara Osim:

»Fudbal se igra na otvorenom, u zemlji koja ima kontinentalnu i mediteransku klimu. Mi smo u ovom kontinentalnom dijelu i ako nismo spremni očistiti snijeg neka bude 3:0 za Olimpic», rekao je Osim objasnivši da nešto lošiji uslovi za igru koji će sutra vladati u Sarajevu ne smije biti prednost, odnosno nedostatak jednom ili drugom timu.

«Nismo se spremali na teren kao da ćemo igrati na Bloomfildu. Irelevantno je ko će biti u prednosti zbog snijega. Naša želja je da savladamo Olimpic jer igramo pred našim navijačima i to ćemo pokušati ostvariti bez obzira na uslove», poručio je Osim.

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 25 feb 2011, 14:22

Ako odgode, ja se vise necu moci kontrolisat ,poludicu bez ŽELJEEEEEEEEE!

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 25 feb 2011, 14:25

Bianconeri1988 je napisao/la:Hajmo mi na Grbavicu i čistiti snijeg :lol: :lol: :lol:
Pametna ideja,otici fino u kancelariju i ponuditi pomoc navijaca :)
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Grbavica moj zivot
Kontakt:

Post Postao/la Grbavica moj zivot » 25 feb 2011, 14:27

Evo sad otido na stadion.Snijeg stoji kao da je sredina zimske pauze,nema ni tragova niti icega kao da nasi ocekuju odgodu.
Zadnja izmjena: Grbavica moj zivot, dana/u 25 feb 2011, 14:35, ukupno mijenjano 1 put.
svoj ti pos'o !

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 25 feb 2011, 14:32

slika

I jos pada. Odgoda je neminovna.
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

domorocki
Kontakt:

Post Postao/la domorocki » 25 feb 2011, 14:34

Sad će Omer to očistiti!! :P
Einigkeit und Recht und Freiheit

samir_tm87
Kontakt:

Post Postao/la samir_tm87 » 25 feb 2011, 14:35

ma ovo je sekunda ocistit...

123456
Kontakt:

Post Postao/la 123456 » 25 feb 2011, 14:38

Po meni je nenormalno igrati po ovome nevremenu.Nema teorije da se teren pripremi da bar lici na fudbalski.Na hokejasku plohu mozda ali mi nismo neki ljubitelji hokeja zar ne?

Znam da smo svi jedva cekali ovu utakmicu ali par dana tamo vamo nije neki problem.Zar treba da se sutra povrijedi par igraca i time ugrozimo cijelu sezonu? Zato odgoditi ovo i to sto prije.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini

*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000

rusina_jr
Kontakt:

Post Postao/la rusina_jr » 25 feb 2011, 14:40

Grbavica moj zivot je napisao/la:Evo sad otido na stadion.Snijeg stoji kao da je sredina zimske pauze,nema ni snjega niti icega kao da nasi ocekuju odgodu.
Nema potrebe da se sada krene sa čišcenjem kada nije prestao padati, nego sutra ujutro najvjerovatnije .
Željezničar za život cijeli !

B o X
Kontakt:

Post Postao/la B o X » 25 feb 2011, 14:41

droba je napisao/la:Halo ljud malo popustite s tim hoce li se igrati ili ne, ovo je 100% uradjeno da bi klubovi ocistili terene a ne ostavili da napada metar!Moje misljenje je da ce se Veceras ili najkasnije sutra ujutro donijeti odluka za odgadjanje kola!!! :D Jer stvarno je sramota nije ni poceo padat Drina trazi odgodu a onda i ostali da nebi slucajno zasukali rukave ili platili ciscenje stadiona!Nasa posla kako u klubovima a tako i u savezu jer i nijima u savezu je izgleda mrsko i muka mjenjati plan i kalendar takmicenja!!
jarane ja tebe razumijem šta hoćeš da kažeš i slažem se s tobom u potpunosti, ali u Zvorniku snijeg pada od utorka naveče a uprava se tek oglasila juče, danas sam bio na terenu i šta da ti kažem pogledaj Grbavicu i sve će ti biti jasno, jbg.
FK Drina Zvornik - 66. godina tradicije!

jubitubi
Kontakt:

Post Postao/la jubitubi » 25 feb 2011, 14:44

Reko da se javim na vasu temu,jer diskutujete o odgadjanju i uslovima.Meni stvarno nije jasno,kako se niko nije sjetio da nabavi pokrivac za travnjak,pogotovo kad se zna u kakvoj klimi zivimo,svaki put ista prica,iz godine u godinu,tereni su katastrofalni,a nista se ne radi po tom pitanju.Negdje sam bio nasao na internetu,bas postoje pokrivaci za terene,kao za tenis,samo veci,i fino kad vidis da ce iz neba i iz zemlje zapadati,razvuces ga,i super.Pa sunce mu,ne mogu da vjerujem da je to Bozije slovo,ako nista najobicniji najlon nabaviti,cisto da teren koliko toliko ostane suv...

slika

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 25 feb 2011, 14:46

Utakmice bi se trebale odgoditi, jer se iste igraju zbog navijača, barem bi tako trebalo biti. Konkretno, na Grbavici ne postoje ni mimnimalni uslovi za posmatranje utakmice, ako se ne očisti snijeg i sa tribina. Ukoliko se pak desi, da se utakmica mora igrati, onda svaki navijač mora znati da se u slučaju nezgode može obratiti klubu za nadoknadu štete, a ako to ne upali postoje relevantne institucije koje brinu o tome. Ovo što nam radi FS BiH to nema nigdje. Namjerno sam govorio o ljudima koji bi trebali posmatrati utakmicu, a ne o igračima, koji se na ovakvim uslovima trebaju moliti samo da se ne ozlijede. Yebo i bodove, ako ti par glavnih igrača završe polusezonu, maltene i prije početka iste. Žao mi je i ljudi koji neće imati normalne uslove za gledanje utakmice, a to su svi oni koji će biti van zapadne i sjeverne tribine. Poželio sam se utakmica, ali će ova protiv Olimpica, prije ličiti na hokej nego na fudbal, ukoliko se ne odgodi.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 25 feb 2011, 14:50

Osim još uvijek nije odlučio koji će sastav izvesti na megdan popularnim Vukovima, a na pitanje da li će snijeg i loš teren krojiti startnu postavu odgovorio je:»Imamo ljetni i snježni sastav. U ovom prvom su Austrijanci, Slovenci, Norvežani...» našalio se Osim. :lol: :lol: :lol:

Legenda! :D
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 25 feb 2011, 14:51

http://www.nfsbih.net/Kontakt.aspx
Imate tu i mailove i brojeve telefona pa opletite :mrgreen:
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

rusina_jr
Kontakt:

Post Postao/la rusina_jr » 25 feb 2011, 14:51

avlami97 je napisao/la:Utakmice bi se trebale odgoditi, jer se iste igraju zbog navijača, barem bi tako trebalo biti. Konkretno, na Grbavici ne postoje ni mimnimalni uslovi za posmatranje utakmice, ako se ne očisti snijeg i sa tribina. Ukoliko se pak desi, da se utakmica mora igrati, onda svaki navijač mora znati da se u slučaju nezgode može obratiti klubu za nadoknadu štete, a ako to ne upali postoje relevantne institucije koje brinu o tome. Ovo što nam radi FS BiH to nema nigdje. Namjerno sam govorio o ljudima koji bi trebali posmatrati utakmicu, a ne o igračima, koji se na ovakvim uslovima trebaju moliti samo da se ne ozlijede. Yebo i bodove, ako ti par glavnih igrača završe polusezonu, maltene i prije početka iste. Žao mi je i ljudi koji neće imati normalne uslove za gledanje utakmice, a to su svi oni koji će biti van zapadne i sjeverne tribine. Poželio sam se utakmica, ali će ova protiv Olimpica, prije ličiti na hokej nego na fudbal, ukoliko se ne odgodi.
Zato za 7 dana tropska klima :lol: :lol: :lol:
Nedaj boze da padne radnik sa skele jer mu je to posao i kao takav ima odredjeni rizik a sto se tice navijaca min kozna sjedista sa grijanjem. :lol: :lol: :lol:
Željezničar za život cijeli !

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 25 feb 2011, 15:04

u normalnoj državi bi se trebalo igrati. ali u ovakvim uslovima kakvi jesu...mnogo je bolje da se ne igra jer to neće ličiti ni na šta.

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 25 feb 2011, 15:25

Tesko da ce teren ocistit, pada non-stop ima tu puno posla.

Tribine (jug) da ne pominjem, ako se bude igralo navijaci su uskraceni za jug. :cry:

http://www.sportsport.ba/bh_fudbal/tako ... vici/52445
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, manki i 24 gosta.