NBA 2022-23 regular season
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
- OldFashioned
- Kontakt:
Re: NBA 2022-23 regular season
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Nažalost, mislim da je to to, nema više povratka na nivo prije povreda. Šteta, baš je bio postao zanimljiv igrač na obje strane terena. Makar se osigurao ugovorima ako ništa.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Bolji je igrac od burazera Lamela.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑16 mar 2023, 23:55Nažalost, mislim da je to to, nema više povratka na nivo prije povreda. Šteta, baš je bio postao zanimljiv igrač na obje strane terena. Makar se osigurao ugovorima ako ništa.
Al se pocela kampanja vodit protiv Jokica u medijima. Finu svotu cu ulozit na to da Embiid uzima mvp nagradu.

Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
- OldFashioned
- Kontakt:
Pregledan od milijarde doktora, svi u čudu niko ne zna o čemu je riječ više..baboedindzeko09 je napisao/la: ↑16 mar 2023, 23:55Nažalost, mislim da je to to, nema više povratka na nivo prije povreda. Šteta, baš je bio postao zanimljiv igrač na obje strane terena. Makar se osigurao ugovorima ako ništa.
Kao što kažeš, taman postao jako solidan igrač na oba kraja parketa uz strašan napredak za 3 poena.
Sad nam je trpiti Carusa i Pata koji su ustvari role igrači, nikada starteri ozbiljne PO ekipe.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Igra Embiid top sezonu jbga,bude li imao bolji rekord bice MVP sigurno,to ne umanjuje cinjenicu da je i Jokic zasluzuje.Justin je napisao/la: ↑17 mar 2023, 00:01Bolji je igrac od burazera Lamela.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑16 mar 2023, 23:55Nažalost, mislim da je to to, nema više povratka na nivo prije povreda. Šteta, baš je bio postao zanimljiv igrač na obje strane terena. Makar se osigurao ugovorima ako ništa.
Al se pocela kampanja vodit protiv Jokica u medijima. Finu svotu cu ulozit na to da Embiid uzima mvp nagradu.![]()
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- definetlyarnautovich
- Kontakt:
Embiid sa sezonom u kojoj odlicno igra realno je na 3. poziciji za MVP nagradu.
Jako tuzno da 4 vezana poraza mijenjaju narativ za nekog ko je suvereno hitao na trecu MVP nagradu za redom, mada to njemu nista ne znaci.
Giannis po meni ako vec Jokic ne osvoji bi trebao osvojiti jer ima monstruoznu sezonu i dominacija gdje utakmice od 40+ pts izgledaju kao dobar dan, na paraleli Jokicevih tripl dablova.
Mada opet ko god od njih da osvoji ne mozes reci nije zasluzio.

Jako tuzno da 4 vezana poraza mijenjaju narativ za nekog ko je suvereno hitao na trecu MVP nagradu za redom, mada to njemu nista ne znaci.
Giannis po meni ako vec Jokic ne osvoji bi trebao osvojiti jer ima monstruoznu sezonu i dominacija gdje utakmice od 40+ pts izgledaju kao dobar dan, na paraleli Jokicevih tripl dablova.
Mada opet ko god od njih da osvoji ne mozes reci nije zasluzio.

Human beings are born with different capacities If they are free, they are not equal. And if they are equal, they are not free
I even believe aesthetics are equivalent to ethics. Something that is beautiful is ethical and unethical things aren't beautiful
I even believe aesthetics are equivalent to ethics. Something that is beautiful is ethical and unethical things aren't beautiful
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Najgore što mu je upitan uopšte nastavak karijere. Navodno bi ova transplatacija ga stavila u poziciju da je nastavi uopšte. O nivoima prije povrede je suludo pričati, ništa od toga, nažalost.OldFashioned je napisao/la: ↑17 mar 2023, 00:02Pregledan od milijarde doktora, svi u čudu niko ne zna o čemu je riječ više..
Kao što kažeš, taman postao jako solidan igrač na oba kraja parketa uz strašan napredak za 3 poena.
Sad nam je trpiti Carusa i Pata koji su ustvari role igrači, nikada starteri ozbiljne PO ekipe.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
MJ napokon prodaje Hornetse. Bolji dani na vidiku za tu franšizu.

Ma zasluzio je i Embiid svakako. Nego kazem kako su ovi jedva docekali. Mislim da samo traze razloge da ne daju Jokicu. Tako da ovo trenutno stanje gdje su blizu znaci da ide Biidu.L-Train je napisao/la: ↑17 mar 2023, 00:05Igra Embiid top sezonu jbga,bude li imao bolji rekord bice MVP sigurno,to ne umanjuje cinjenicu da je i Jokic zasluzuje.Justin je napisao/la: ↑17 mar 2023, 00:01Bolji je igrac od burazera Lamela.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑16 mar 2023, 23:55
Nažalost, mislim da je to to, nema više povratka na nivo prije povreda. Šteta, baš je bio postao zanimljiv igrač na obje strane terena. Makar se osigurao ugovorima ako ništa.
Al se pocela kampanja vodit protiv Jokica u medijima. Finu svotu cu ulozit na to da Embiid uzima mvp nagradu.![]()
dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson
- OldFashioned
- Kontakt:
Baš kao franšiza nemamo sreće sa tim playmakerima u p.m!baboedindzeko09 je napisao/la: ↑17 mar 2023, 00:09Najgore što mu je upitan uopšte nastavak karijere. Navodno bi ova transplatacija ga stavila u poziciju da je nastavi uopšte. O nivoima prije povrede je suludo pričati, ništa od toga, nažalost.OldFashioned je napisao/la: ↑17 mar 2023, 00:02Pregledan od milijarde doktora, svi u čudu niko ne zna o čemu je riječ više..

- definetlyarnautovich
- Kontakt:
Human beings are born with different capacities If they are free, they are not equal. And if they are equal, they are not free
- OldFashioned
- Kontakt:
Jay Will
Dunn
Rose
Ball...
Dunn
Rose
Ball...
Kad vidis kakvi sve igraci kroz historiju nisu dobijali 3 puta zaredom MVP onda shvatas da im ne bi bilo mrsko da je ove godine dadnu nekom drugomJustin je napisao/la: ↑17 mar 2023, 00:12Ma zasluzio je i Embiid svakako. Nego kazem kako su ovi jedva docekali. Mislim da samo traze razloge da ne daju Jokicu. Tako da ovo trenutno stanje gdje su blizu znaci da ide Biidu.

Da je bilo uvijek objektivno glasanje Jordan bi imao 8, LeBron 7 i Harden 4.L-Train je napisao/la: ↑17 mar 2023, 00:17Kad vidis kakvi sve igraci kroz historiju nisu dobijali 3 puta zaredom MVP onda shvatas da im ne bi bilo mrsko da je ove godine dadnu nekom drugom![]()
dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson
Ne bi imao sta dodatiJustin je napisao/la: ↑17 mar 2023, 00:20Da je bilo uvijek objektivno glasanje Jordan bi imao 8, LeBron 7 i Harden 4.

- baboedindzeko09
- Kontakt:
Ako je jedna od protekle dvije sezone bila upitna za MVP Nikole, ova bi trebala bit neupitna.
TD sezona uz 63%, kakva sezona košarkaškog majstora.
TD sezona uz 63%, kakva sezona košarkaškog majstora.
Najjace je sto nece uzeti opet mvp.
Covjek na ovim brojkama s 60% sutem
Covjek na ovim brojkama s 60% sutem
- Felixians4
- Kontakt:
Vrlo izgledno back to back to back, 3 godine dakle zaredom Jokić-Embiid 1-2 budu za MVP, centri! Sixers jako težak raspored do kraja RS, a DEN upravo dočekuje Giannisove Bucke i Philu Embiidovu za kraj marta. Prošle sezone je bilo slično pa su pobijedili i Jokara nadvladao glavne euro rivale u tim dvobojima, to će sada vjerojatno isto odrediti tko je MVP.
JoJo uzima scoring title iako sam bio siguran da je to Dončićevo kog su ozljede te manji usage rate od dovođenja Irvinga spustili, no možda ni Lillard se uključi
JoJo uzima scoring title iako sam bio siguran da je to Dončićevo kog su ozljede te manji usage rate od dovođenja Irvinga spustili, no možda ni Lillard se uključi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.