Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
-
- Kontakt:
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
evo prođe 13 godina bez Xenie, baš je bila predivna žena, prerano je bio okončan njen život, Kapisoda izgorio dabogda u paklu 

-
- Kontakt:
Joca Ubica , Džeks , Sale Koman i naravno najveći Ilija Bokser su otišli prerano , sada im se pridružio nažalost pridružio i Draškić Praškić ...
Šokirao sam se , 39 godina mu tek , normala bio vazda nasmijan kažu umro u snu ... Podsjećao me na Darkića Narkića , kao da su braća, šteta baš . Kameni je veoma blizu , ali ipak opravdava nadimak .
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!

Dobi dozivotnu, da nije bjezo i tijela baco bolje bi proso
Čitam šta pišete o ovima što umiru iz Kafe Zale... Pa šta očekujete ? To su ljudi koji vode očajan život, akoholičarski... ne poželjeti nikome.
-
- Kontakt:
Ona ekipa iz Nocne more je vodila zdrav zivot naspram njih

👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
- OldFashioned
- Kontakt:
Doslovno..
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
- alan_kardec
- Kontakt:
ma jasno mi je sve, ali opet mi žao lika, mlad bio... Ako sam od nekoga očekivao da odleti, od njega sam najmanje... Šteta.
stil života kojim oni u onoj kući žive, odnosi ih jednog po jednog.bombaysaphire je napisao/la: ↑16 mar 2023, 01:12Joca Ubica , Džeks , Sale Koman i naravno najveći Ilija Bokser su otišli prerano , sada im se pridružio nažalost pridružio i Draškić Praškić ...
Šokirao sam se , 39 godina mu tek , normala bio vazda nasmijan kažu umro u snu ... Podsjećao me na Darkića Narkića , kao da su braća, šteta baš . Kameni je veoma blizu , ali ipak opravdava nadimak .
alkohol, droga, neuredan život...
da me je neko pitao na koga tipuješ ko će iz Kafe Zale prvi da preseli, Draškić i Miloš bi mi bili na zadnja dva mjesta.
Kameni i **** Armando bi mi bili favoriti da lete prvi jer se očigledno pucaju svim i svačim, Kamenog su nedavno neki likovi i isprolamali... Prije bih očekivao i da u jednoj emisiji jave da su i Darkić ili Avdulj skončali... Za Draškića ne, jednostavno mi nije ličilo da se njemu prvom to može desiti. Mada u zadnje vrijeme je i on počeo da roka onu neku najjeftiniju praškulju votku. Šteta, žao mi ga je kao da mi je bio drug.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
-
- Kontakt:
sve to u redu, ali, Ksenija i Dolores, zašto Bog uzima najljepše? 

#tbt
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
Ljudski je što ti je žao i na tome svaka čast, već kažem, ono što oni promovišu je nažalost pogubno. Opijanje, opijanje i opijanje... pasji život.alan_kardec je napisao/la: ↑16 mar 2023, 16:20ma jasno mi je sve, ali opet mi žao lika, mlad bio... Ako sam od nekoga očekivao da odleti, od njega sam najmanje... Šteta.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Zato ce Avdulj i Koze Armando da zive po 85 godina 

-
- Kontakt:
šta je bilo sa onima iz Dnevnjaka? neka neko napiše
-
- Kontakt:
- OldFashioned
- Kontakt:

The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Nisu svi umrli, Miloš još diše. Izbaci ponekad neki klip.matanisunje je napisao/la: ↑16 mar 2023, 19:29je li to ozbiljno, ili samo zayebavaš? odakle ti izvor
® GONGASHI POWERHOUSE ®
-
- Kontakt:
ali je on dobar dio klipova obrisao, ne znam iz kog razloga
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Google [Bot] i 9 gostiju.