FK Drina Zvornik

B o X
Kontakt:

Re: FK Drina Zvornik

Post Postao/la B o X » 24 feb 2011, 16:11

scudetto je napisao/la:Pa dobro ako nije stvar u snijegu,vidim da ti znas te "probleme" pa de nam reci da i mi znamo o cemu se radi i zasto da se odgadja tekma?
velika kaljuža se stvara na terenu dal je u pitanju snijeg ili kiša, nevažno, nema nikakve drenaže i u tome je najveći problem
Devil je napisao/la:Ako bi Drina sada odigrala tekmu po ovakvom vremenu,mislim da ne bi posle bilo uslova da se nastavi odigravanje PL na ovome stadionu. :lol: :roll:
ma nije stvar u tome, može se odigrati ali zašto da se rizikuje sa povredama kad se može sačekati bar sedam dana zar to nije problem bio i u Srbiji pa je prvenstvo pomaknuto za sedam dana
FK Drina Zvornik - 66. godina tradicije!

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 24 feb 2011, 16:17

Slicna je situacija ali kod nas prvo kolo se igralo na ti pa smem reci najlosija travnjaka kada pada kisa,a to su Banovo Brdo,Karaburma,i Ivanjica tako da ko zna kako bi to kasnije izgledalo,ovako bolje da se odgodi za sedam dana,kada vec postoje uslovi za to i slobodni termini jer nema ove godine nikakvog prvenstva,a prva liga krece svakako u martu,
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

B o X
Kontakt:

Post Postao/la B o X » 24 feb 2011, 16:21

Devil je napisao/la:Slicna je situacija ali kod nas prvo kolo se igralo na ti pa smem reci najlosija travnjaka kada pada kisa,a to su Banovo Brdo,Karaburma,i Ivanjica tako da ko zna kako bi to kasnije izgledalo,ovako bolje da se odgodi za sedam dana,kada vec postoje uslovi za to i slobodni termini jer nema ove godine nikakvog prvenstva,a prva liga krece svakako u martu,
e pa to je to, da mi imamo obaveza nekih u kupu, evropi i slč. pa ajde ovako fino sačekamo a i zbog publike je bolje da odgode, neće po suvom da idu a kamo li da će izaći po mokrom.

B o X
Kontakt:

Post Postao/la B o X » 24 feb 2011, 17:45

Poslednja informacija: Utakmica se igra u subotu u redovnom terminu a navijačka grupa Vukovi 2010 i FK Drina će zajedno sutra u 10 časova početi čistiti teren, ko želi može da dođe i da se "lati" lopate :lol:

Ljumani_Banovici
Kontakt:

Post Postao/la Ljumani_Banovici » 24 feb 2011, 19:26

B o X je napisao/la:Poslednja informacija: Utakmica se igra u subotu u redovnom terminu a navijačka grupa Vukovi 2010 i FK Drina će zajedno sutra u 10 časova početi čistiti teren, ko želi može da dođe i da se "lati" lopate :lol:
Sretno u ciscenju, vidjet cu kako ste ocistili kad dodjem tamo ... ;)
Vrijedni ste bogme :D
1947!

B o X
Kontakt:

Post Postao/la B o X » 24 feb 2011, 19:43

Ljumani_Banovici je napisao/la:
B o X je napisao/la:Poslednja informacija: Utakmica se igra u subotu u redovnom terminu a navijačka grupa Vukovi 2010 i FK Drina će zajedno sutra u 10 časova početi čistiti teren, ko želi može da dođe i da se "lati" lopate :lol:
Sretno u ciscenju, vidjet cu kako ste ocistili kad dodjem tamo ... ;)
Vrijedni ste bogme :D
rekoh ja kad savez odluči to je gotovo da ćuskije padaju :D

Hodza_manLju
Kontakt:

Post Postao/la Hodza_manLju » 24 feb 2011, 20:14

Samo pojistiha i nemoj da se forsirate jer necete moci navijati u subotu;)
Nadat se je da ce odgoditi tekmu na obostrano zadovoljstvo....

BegAx
Kontakt:

Post Postao/la BegAx » 25 feb 2011, 12:38

Zvornicani, zelim vam sve najbolje i iskreno se nadam da cete ostati u ligi, jer grad kakav je Zvornik sigurno zasluzuje da ima dobar klub!

Sretno!

B o X
Kontakt:

Post Postao/la B o X » 25 feb 2011, 13:44

BegAx je napisao/la:Zvornicani, zelim vam sve najbolje i iskreno se nadam da cete ostati u ligi, jer grad kakav je Zvornik sigurno zasluzuje da ima dobar klub!

Sretno!
hvala, ma borićemo se nekako pa šta bude

gledam sad jest u Zvorniku izazvala u lavinu oduševljenja ova izjava Vojvodića e jest čovjek kralj :mrgreen:

juveboy
Kontakt:

Post Postao/la juveboy » 25 feb 2011, 13:48

Simpatican mi je pravo ovaj klub :mrgreen: Vukovi :mrgreen: :mrgreen:

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 25 feb 2011, 14:36

$ не стаје :roll: :roll: :roll: :roll:
$ се $ је " ? јасно $ се по ' " не ' ". ;)
Те се " $ $ су " " ? не - оцјену $ $.Јер " " у ". :twisted:
& $ - & " - & - &
ФСРС

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 25 feb 2011, 14:45

Šef stručnog štaba zvorničke Drine, Darko Vojvodić, razočaran je odlukom Komiteta za takmičenje, no kako sam kaže, kada vidi ko sjedi u istom i ko vodi brigu o bh. fudbalu, onda nas ništa i ne treba iznenaditi.
"Ma to su sve indijanci. Kada vidim ko čini Komitet za takmičenje dođe mi da plačem. Sve istaknuti fudbalski radnici, koji misle da je lopta kao tabure", rekao je Vojvodić za naš portal.

"Donijeti odluku da se kolo igra po ovakvim vremenskim uslovima mogu samo ljudi koji su zalutali u fudbal. U krajnjem slučaju zato nam je kvalitet lige takav kakav jeste. Bosanskohercegovački fudbal vode beskičmenjaci, a mi im to dopuštamo. Možda nam sve ovo i treba. Mnoge moje kolege gledaju samo svoje interese. Danas će svi pljuvati po Komitetu za takmičenje, a sutra će se sa istim lizati. Ma gadi mi se sve ovo", dodao je razočarani Vojvodić.
? $ ' за & & " $ се ? са & " " ону ствар $ & %,не ' $ - " " " савеза све " & " нас ?,? " " "," је $ " " " " ? ' " $!
& $ - & " - & - &
ФСРС

МајЕВицА
Kontakt:

Post Postao/la МајЕВицА » 25 feb 2011, 14:58

drinin vuk je napisao/la:
Šef stručnog štaba zvorničke Drine, Darko Vojvodić, razočaran je odlukom Komiteta za takmičenje, no kako sam kaže, kada vidi ko sjedi u istom i ko vodi brigu o bh. fudbalu, onda nas ništa i ne treba iznenaditi.
"Ma to su sve indijanci. Kada vidim ko čini Komitet za takmičenje dođe mi da plačem. Sve istaknuti fudbalski radnici, koji misle da je lopta kao tabure", rekao je Vojvodić za naš portal.

"Donijeti odluku da se kolo igra po ovakvim vremenskim uslovima mogu samo ljudi koji su zalutali u fudbal. U krajnjem slučaju zato nam je kvalitet lige takav kakav jeste. Bosanskohercegovački fudbal vode beskičmenjaci, a mi im to dopuštamo. Možda nam sve ovo i treba. Mnoge moje kolege gledaju samo svoje interese. Danas će svi pljuvati po Komitetu za takmičenje, a sutra će se sa istim lizati. Ma gadi mi se sve ovo", dodao je razočarani Vojvodić.
? $ ' за & & " $ се ? са & " " ону ствар $ & %,не ' $ - " " " савеза све " & " нас ?,? " " "," је $ " " " " ? ' " $!

& " ?! То $ на $ ? ",' $ " ? не зна ? " ' $ " ?.
& $ се $ о " " а не " " $ " " - $.',% је најгоре " " " праве $ " $ " " $ се ' ",' везе са '.$ & " ¥!

Hodza_manLju
Kontakt:

Post Postao/la Hodza_manLju » 25 feb 2011, 20:50

drinin vuk je napisao/la:

Ma ne znam koji je djavo ovim budalama u savezu....da igrate protiv nekoga drugog rekao bih da ce registrovati 0:3 zbog necistog terena kao nama kad smo igrali protiv sirokog brijega. Snijeg,nevrijeme,mi ocistili stadion sto se moglo...i na kraju 0:3,ali ovako igrate s nama koji nismo 'veliki' klub...ne znam. Ovakva katastrofa i lafo igrat....ccc

Ljumani_Banovici
Kontakt:

Post Postao/la Ljumani_Banovici » 25 feb 2011, 21:20

ako se 2 puta utakmica odgodi nama 3 boda laganoo :)
1947!

Nije Bitno
Kontakt:

Post Postao/la Nije Bitno » 25 feb 2011, 21:21

Ljumani_Banovici je napisao/la:ako se 2 puta utakmica odgodi nama 3 boda laganoo :)
Pa jedni tako i mozete uzeti 3 boda na supacki nacin
Melburnski Lesinar

Hodza_manLju
Kontakt:

Post Postao/la Hodza_manLju » 25 feb 2011, 21:24

Nije Bitno je napisao/la:
Ljumani_Banovici je napisao/la:ako se 2 puta utakmica odgodi nama 3 boda laganoo :)
Pa jedni tako i mozete uzeti 3 boda na supacki nacin
eto nek vi mozete kako treba....nama su oduzimali tako bodove a ti tu nesto seres sad.....ostali sorry

Nije Bitno
Kontakt:

Post Postao/la Nije Bitno » 25 feb 2011, 21:35

Pa onda sutite a ne da se hvalite sa 3 boda koja ce te mozda dobiti van terena ;)
Ja bih prije se pokrio i igrao cebovanja sam sa sobom neko tako uzeo 3 boda
Melburnski Lesinar

B o X
Kontakt:

Post Postao/la B o X » 25 feb 2011, 21:51

Nije Bitno je napisao/la:Pa onda sutite a ne da se hvalite sa 3 boda koja ce te mozda dobiti van terena ;)
pa niko nije lud da tek onako pusti 3 boda, danas se nešto malo čistilo a Boga mi sutra od 8 sati će se čistiti pa šta bude izgleda da i snijeg konačno prestaje, otanjio je

ComyZV
Kontakt:

Post Postao/la ComyZV » 25 feb 2011, 21:53

B o X je napisao/la:
Nije Bitno je napisao/la:Pa onda sutite a ne da se hvalite sa 3 boda koja ce te mozda dobiti van terena ;)
pa niko nije lud da tek onako pusti 3 boda, danas se nešto malo čistilo a Boga mi sutra od 8 sati će se čistiti pa šta bude izgleda da i snijeg konačno prestaje, otanjio je

Moraju komunalce poslati da čiste,ne uzdam se ja puno u Nas Vukove :S....
''? $ ' & ",$ је $ " ?..."

Odgovori

Natrag na “Prva liga RS”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.