NFL

Atletika, stoni tenis, šah, plivanje, vaterpolo, biciklizam, ragbi...

Moderator/ica: rio_Ferdy88

the_packer
Kontakt:

Re: NFL

Post Postao/la the_packer » 24 feb 2011, 15:27

e evo i mene malo da se ubacim. vidim sve po starom :), salty brani cutlera, marseille navija za najomrazenije klubove itd... :) takodje moram dodat da i ja navijam za knickse vec nekih 10-11 godina i sad konacno imaju sanse mada miami izgleda strasno al necemo o nba ovde.

i moram se osvrnut na ovaj "mala maca" komentar jer ja mislim da Raji ni zakoga nije mala maca a pogotovo za Peppersa. (trebalo ih je staviti obojicu na istu slku) :). a ustvari ne mogu se oni ni porediti zbog razlicitosti pozicija(jedan je DE a drugi DT/NT) mada Peppers vise odgovara tipu LB-a i da je u 3-4 šemi sigurno bi igro OLB-a.

eso
Kontakt:

Post Postao/la eso » 24 feb 2011, 15:38

sinoc dodjem kuci, kad vidim BH Telecom pustio sva 4 Arena Sport kanala.... bice NFL-a ko u prici :).
LIVESTRONG!
MAN UTD / NY KNICKS / GIANTS / NY RANGERS
FABIAN CANCELLARA !!!

EdinTM87
Kontakt:

Post Postao/la EdinTM87 » 24 feb 2011, 16:03

eso je napisao/la:sinoc dodjem kuci, kad vidim BH Telecom pustio sva 4 Arena Sport kanala.... bice NFL-a ko u prici :).
Jel BH Telecom kablovska ili sta?

I jel dolazis ove subote da nas snimas?
Zeljeznicar za zivot cijeli !

Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !

eso
Kontakt:

Post Postao/la eso » 24 feb 2011, 16:08

BH Telecom - Moja TV (IP televizija). Haj sad cemo se dogovoriti na PP.
LIVESTRONG!
MAN UTD / NY KNICKS / GIANTS / NY RANGERS
FABIAN CANCELLARA !!!

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 25 feb 2011, 07:21

the_packer je napisao/la:e evo i mene malo da se ubacim. vidim sve po starom :), salty brani cutlera, marseille navija za najomrazenije klubove itd... :) takodje moram dodat da i ja navijam za knickse vec nekih 10-11 godina i sad konacno imaju sanse mada miami izgleda strasno al necemo o nba ovde.

i moram se osvrnut na ovaj "mala maca" komentar jer ja mislim da Raji ni zakoga nije mala maca a pogotovo za Peppersa. (trebalo ih je staviti obojicu na istu slku) :). a ustvari ne mogu se oni ni porediti zbog razlicitosti pozicija(jedan je DE a drugi DT/NT) mada Peppers vise odgovara tipu LB-a i da je u 3-4 šemi sigurno bi igro OLB-a.
Moram care branit Cutlera, jer on nas je i doveo do finala koferencije...kazu da je imao istu povredu protiv Giantsa i izasao je, nije se samo radilo o potresu kako se pricalo...i Rogers ga na kraju krajeva brani i on je izasao protiv Detroita, kada im je malo falilo da se ne plasiraju u play off...uglavnom Cutler je QB koji nema OL i nema Recivere i treba mu dati credit ....ebe me se sta kriticari pisu, ja znam koliko sam zivaca i koliko su navijaci Bersa zivaca trosili na Grossmana i Ortona...eno Orton tamo razvlajuje, pa naravno, kada ima nesto bolji OL, a ne slome ti nogu kada si u Bearsima...Grossman je dva puta lomio nogu, a Orton je jednom imao slican slucaj kakav je imao Bredy, samo sto je Orton bolje prosao, pa je ipak mogao igrati...znaci nije kod nas problem QB ni sekunde
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

the_packer
Kontakt:

Post Postao/la the_packer » 25 feb 2011, 13:09

SaltCityAttack je napisao/la:
the_packer je napisao/la:e evo i mene malo da se ubacim. vidim sve po starom :), salty brani cutlera, marseille navija za najomrazenije klubove itd... :) takodje moram dodat da i ja navijam za knickse vec nekih 10-11 godina i sad konacno imaju sanse mada miami izgleda strasno al necemo o nba ovde.

Moram care branit Cutlera, jer on nas je i doveo do finala koferencije...kazu da je imao istu povredu protiv Giantsa i izasao je, nije se samo radilo o potresu kako se pricalo...i Rogers ga na kraju krajeva brani i on je izasao protiv Detroita, kada im je malo falilo da se ne plasiraju u play off...uglavnom Cutler je QB koji nema OL i nema Recivere i treba mu dati credit ....ebe me se sta kriticari pisu, ja znam koliko sam zivaca i koliko su navijaci Bersa zivaca trosili na Grossmana i Ortona...eno Orton tamo razvlajuje, pa naravno, kada ima nesto bolji OL, a ne slome ti nogu kada si u Bearsima...Grossman je dva puta lomio nogu, a Orton je jednom imao slican slucaj kakav je imao Bredy, samo sto je Orton bolje prosao, pa je ipak mogao igrati...znaci nije kod nas problem QB ni sekunde

a ne znam. ebiga meni nesto smrdi kod cutlera. a to da je imao potres nisam znao. mislio sam da je samo taj ligament koljena istegnut na onoj utakmici. a sto se tice bearsa mislim da su vas je jaka odbrana i hester sa td returnovima i dobrim field pozicijama doveli do finala konferencije a tek onda cutler i napad...

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 25 feb 2011, 13:34

pa kazu da je protiv Giantsa isto ima, to juce slusam na radiju...ebiga ljudi njemu je drugacije nego ostalim...covjek ima secer i igra i normalno da je njemu teze nego ostalim kada dodje do tih povreda i kada ga ruze 55 puta ebiga ...trebaju neki da ga svate, ali djaba samo gore je sto oni koji nisu dosli do play offa igraci pljuju po njemu.
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 28 feb 2011, 20:25

eto Bearsi odpustili trojicu, a jedan od njih je i Tomi Harris ...ebiga 3 time pro bowll, ali nakon povrede covjek ili nece da rizikuje ili stvarno ne moze...ebiga samo 1,5 sack i 17 tackle za sezonu je premalo za startera i onoliko para koliko je dobio nakon prvog kontrakta.

Prvi dobar potez uprave, ali suvise kasno idemo dalje i sad treba platiti drugima koji ce popuniti to mjesto
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 03 mar 2011, 07:34

nisam ni znao do neki dan da je Packerse ustvari osnovao tadasnji Bears owner, kao da bi imali sa kim igrati i prvih 5 godina je finansirao Packerse i poslije ih prepustio..onako danas nesto gledamemisiju neku i tako pricaju o historiji Packersa i Bearsa i drugih nekih rivala u NFL
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 05 mar 2011, 04:58

Bearsi se uveliko spremaju da napadnu super bowll :)..pored toga sto su ustedili 8m sa odpustanjem Harrisa i jos nekih igraca, jos su upjeli sacuvati 8m, jer su Peppersov contract raspodjelili...inace nece peppers slijedecu sezonu dobiti 9-10m koliko je planirano i sad nam daje mogucnost da dovecemo dobrog recivera i dva u OL naravno i uzdat se u dobar pick bice to super...odlican posao do sada mogu samo to reci
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 05 mar 2011, 05:12

Kakvu nam Bersi imali OL, dobro je Cutler izasao ikako ziv sa terena, nakon ove sezone. Pa jebote, ja mislim da sam ja igrao, da bi mogao doci do njega, jer nam je OL, prava rupa bila. Doduse jesu to sve mladi igraci, ali onakva ne uigranost OL, je stvarno nas kostala glave ovu sezonu.

Kapa dole Cutleru, da i pored onako lose OL, je uspjeo imati ok. sezonu.
Postovanje treba zaraditi.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 05 mar 2011, 05:24

kad_kako je napisao/la:Kakvu nam Bersi imali OL, dobro je Cutler izasao ikako ziv sa terena, nakon ove sezone. Pa jebote, ja mislim da sam ja igrao, da bi mogao doci do njega, jer nam je OL, prava rupa bila. Doduse jesu to sve mladi igraci, ali onakva ne uigranost OL, je stvarno nas kostala glave ovu sezonu.

kakvi ba mladi igraci u OL, pa u tome je i fazon sto nam je OL star jedino Williams i ovaj novi sto je uletio skroz slucajno Omiyale ..Shiffer star i njega su sad ospustili, zatim Kreutz je star, ali je covjek 7-8 puta bio pro bowll i pravi je kapiten i zato je jos uvjek tu...njemu ne mozemo prigovoriti i nemamo pravo na to...svakako on ce tu ostati zavrsiti karijeru..Garza nije vise mlad i on je veteran i sad su nam potrebni neki novi koji ce pkmoci Cutleru, da dokaze svoju kvalitetu...mislim ova OL ima prostora za napredak to se vidilo u nekim utakmicama...ovo je americki fudbal i zna se koliko treba dugo da se ta OL uigra skupa pod sistemom novih trenera, zato kazu da bi slijedece sezone mogli biti dobri...sa dva nova imena sigurno donekle ce popraviti tu rupu...treba reci da nam treba jedan dobar SS ILI FS, pa i reciver
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 05 mar 2011, 22:39

SaltCityAttack je napisao/la:
kad_kako je napisao/la:Kakvu nam Bersi imali OL, dobro je Cutler izasao ikako ziv sa terena, nakon ove sezone. Pa jebote, ja mislim da sam ja igrao, da bi mogao doci do njega, jer nam je OL, prava rupa bila. Doduse jesu to sve mladi igraci, ali onakva ne uigranost OL, je stvarno nas kostala glave ovu sezonu.

kakvi ba mladi igraci u OL, pa u tome je i fazon sto nam je OL star jedino Williams i ovaj novi sto je uletio skroz slucajno Omiyale ..Shiffer star i njega su sad ospustili, zatim Kreutz je star, ali je covjek 7-8 puta bio pro bowll i pravi je kapiten i zato je jos uvjek tu...njemu ne mozemo prigovoriti i nemamo pravo na to...svakako on ce tu ostati zavrsiti karijeru..Garza nije vise mlad i on je veteran i sad su nam potrebni neki novi koji ce pkmoci Cutleru, da dokaze svoju kvalitetu...mislim ova OL ima prostora za napredak to se vidilo u nekim utakmicama...ovo je americki fudbal i zna se koliko treba dugo da se ta OL uigra skupa pod sistemom novih trenera, zato kazu da bi slijedece sezone mogli biti dobri...sa dva nova imena sigurno donekle ce popraviti tu rupu...treba reci da nam treba jedan dobar SS ILI FS, pa i reciver
Ma i nisam mislio na Kreutza, to je veteran, i uvijek obavlja svoj posao kako treba. Ali ta dva mlada, su propustali ko truhli prozor. Ali, nije ni vazno. sezona je gotova, i zna se na cemu moraju raditi. Cutler, po mom misljenju je mogao biti jedan od boljih u ligi, da je imao protekciju, kakvu imaju Maning braca, Roethlisberger, Rogers ili Brady... Ako uspiju popravit ofanzivnu liniju, bit cemo puno bolji tim i u napadu. Ako nam OL, bude skirpala, kao i ove godine, onda nevidim da ce biti kakvog napretka.

Ja sam iskreno zadovoljan sezonom kakvu smo imali. Nisu nam davali nikakve sanse, a dosli smo do 1/2. A mjesta za poboljsanje ima i te kako za iducu... ako je uopste bude. :D

Da Bears!!!
Postovanje treba zaraditi.

CLS
Kontakt:

Post Postao/la CLS » 08 mar 2011, 01:02

nego jel ko suta maddena 08 preko neta :D ja trenutno igram ligu nisam bas sada nes extra dobar ali ako ko hoce da suta neka mi se javi :D preko poruke pa da dogovorimo ovih dana jednu ili vise njih :D
Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata
Al ja sam prvo reko Željo
Pa sam poslije reko tata

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 11 mar 2011, 21:03

Jel' moze neko da pojasni situaciju oko navodnog lockouta.Dokle je to stiglo.Ne pratim nesta narocito NFL,ali me zanima to.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

CLS
Kontakt:

Post Postao/la CLS » 12 mar 2011, 00:50

Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata
Al ja sam prvo reko Željo
Pa sam poslije reko tata

randy_moss
Kontakt:

Post Postao/la randy_moss » 25 mar 2011, 19:22

Tema umrla. :lol:
SuperBowl Champions 2001, 2003, 2004, 2014

EdinTM87: "Cinjenica je da (Jamie Collins) D'Qwell Jacksonu ne moze pertle vezat po segmentu sposobnosti na poziciji LB."

Posljednji put kada je Indianapolis pobijedio New England: 15. Novembar 2009.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 26 mar 2011, 00:15

ma nema nista zanimljivo ebiga...sezona je u pitanju, ali mislim da nece biti problema i da ce se oni dogovoriti...znaju oni da oni ipak gube mnogo, tako da ce sezona 99% biti na vrijeme
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 30 mar 2011, 21:20

kako Bearsi nisu mogli meda sa Packersima?...pa dobili su ih jednu, onda su nas tamo dobili jedva u njihovoj najvanijoj utakmici, i onda su nas ponovo dobili u playoffu i ponovo te tako lahko...jesu u prvom poluvremenu dominirali. ali malo je falilo da ih Bearsi stignu u drugom tako da opet nisu tako lahko dosli do pobjede protiv Bearsa
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

randy_moss
Kontakt:

Post Postao/la randy_moss » 01 apr 2011, 01:05

Posto nema nekih novih vijesti oko NFL-a, vec se samo mock draftovi vrte da pomenem Patriotse koji imaju 17., 28. i 33. i 60. pick u prve dvije runde. Nakon sto se startni G Stephen Neal umirovio, i T Lighta koji je napunio vec 33 godine i offense line postaje potreba u ovom draftu.
Najvjerovatnije je da ce 17. pickom izabrati DL pass rushera (J.J. Watt, Cameron Jordan, Aldon Smith)
Pominje se dosta i Mark Ingram RB sa Alabame mada nesto je prica oko njega prenapuhana, a bas i ne vidim da opravdava "hype".
Takodjer, Belichick ne bi bio Belichick kada ne bi napravio bar 2-3 tradea pickova tako da nema smisla pisati koga ce draftati kada ce 99% raspored pickova biti promjenjen.
28. pick bi mogli iskoristiti za OL, 33. pick ce biti zamijenjen za pick 3. runde i pick 2012. godine ;)

U toku je takodjer izbor za igraca koji ce biti na naslovnici Madden 12 Covera, a prvi put navijaci glasaju tako sto su sve ekipe dale po jednog igraca. http://espn.go.com/sportsnation/feature/madden2012cover
Rodgers i Woodhead trenutno vode protiv Bradforda, odnosno Nicksa, tako da ce najvjerovatnije njihov duel odluciti pobjednika "lijeve strane".
SuperBowl Champions 2001, 2003, 2004, 2014

EdinTM87: "Cinjenica je da (Jamie Collins) D'Qwell Jacksonu ne moze pertle vezat po segmentu sposobnosti na poziciji LB."

Posljednji put kada je Indianapolis pobijedio New England: 15. Novembar 2009.

Odgovori

Natrag na “Ostali sportovi”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.