Evo Kazlagic nam sudi u Mostaru

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Salzem se u potpunosti. Jer dovest cemo trenera koji ce nas cupat, a zna da nece ostat u klubu sve i da izbori opstanak.. Pa kakva je to motivacija tom treneru i igracima, a narocito nama navijacima? ?Mi ako ne mozemo dovest trenera i potpisat ugovor duzi od par mjseci o cemu da pricamo vise?? Cuj nema se para pa nek proglase bakrot ako nema para. Za takve stvari u prvoj ligi moras imat pare ili ne zasluzujes da igras... Ne mogu ne bit skeptičan kad svi znamo kroz sta prolazimo od rata pa na ovamo. Uvijek je ta neka prica "nema se para, dugovi su od prije, daj neka se ostane pa vidjet cemo za slijedecu sezonu". Kod nas je euforija oko Slobode tam na proljece kad je grcevita borba za opstanak. I opet dodje pristojan broj ljudi da tu gadost isprati. Nasa uprava ima najbolje i najstrpljivije navijace na svijetu! Vidjet cemo do kad...Beduin je napisao/la: ↑16 mar 2023, 11:09Ja bih radije odmah trenera koji ce upoznati momke, kroz treninge i utakmice ih selektovati i imati uvid u mogucnosti pa na ljeto se rijesiti onih za koje smatra da mu me trebaju.
Da li je to moguce u ovakvoj Slobodi? Cisto sumnjam, ako nemas ambicija za Evropu i vrh tabele. A za to trebaju pare.
Ma cisto sumnjam da cemo ispast.. Eno juce gledam Slogu Doboj primi od veleza 7 golova to se nama ne moze desit taman juniore da stavimo da igraju..FKBilder je napisao/la: ↑16 mar 2023, 19:11Ko god da dodje treba ga ostaviti na duzi period, da upozna ekipu, prekrizi skart i krene u novu sezonu, a ne odma ljetos kuku treba trener pa daj Jahu 2,pa opet cupaj opstanak.
Konacno neka rade kako treba, sa planom duzim od 2 mjeseca.
Necemo ispasti samo da znate.
Pa napisi jarane nemoj nam na pola nistaBeduin je napisao/la: ↑16 mar 2023, 20:36Nije Azmir digao ruke od Sloge. Fazon je sto ima dosta finansijskih problema, narocito u Americi oko biznisa, samo sto to nije za foruma i javnog pisanja oko detalja pa cu ovdje stati.
Sutra i nama da dodje, ne bi to bilo kao ranije da se prsi i kur4i, jer i sam zna na cemu je trenutno.
A mi kao mi, nek nam je Bog na pomoci da nekako izguramo sezonu i imadnemo slabije konkurente od nas, a onda rezovi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.