Džajić čeka operaciju kuka? Nedimović spreman: Ako budem morao da radim umesto njega – radiću

Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger
Džajić čeka operaciju kuka? Nedimović spreman: Ako budem morao da radim umesto njega – radiću
11. u Evropi bilmezu torcidaski, patis 'a?
matanisunje je napisao/la: ↑16 mar 2023, 22:09pusti sad seniore, o tome ćemo sutra, a juniori, e to je podloga za budućnost, a ne Džajići, Bjekovići i ostali metuzalemi
ti četaljska verzijo ĐasminaAgića i Srebrenka, a i onog OldFashioneda umukni, ostavi mi najdraži klub na miru, i ti mi ideš na ignore da znašMunjirkaPFC je napisao/la: ↑16 mar 2023, 23:21Dva u LS, dva u LE, jedan u LK. Tri kluba bi morala minimum u grupe![]()
Govorkalo se da cemo samo jedno ljeto biti 11, kad ono prc, i ove sezone najvjerovatnije. I iduce sezone ceka nas borba za Austrijancima, Turcima i Svajcarcima za top 12, sto donosi gomilu jakih evropskih utakmica za tri nasa kluba najmanje. Steta samo sto je Slovan veceras izvrsio samoubistvo protiv Bazela![]()
11. u Evropi bilmezu torcidaski, patis 'a?Crkni od ljubomore, hajmo klekni i cuclaj srpski qurac, gutaj ga, gutaj da ti se zarije do grla
![]()
Apropo, na temi hajduka
matanisunje je napisao/la: ↑16 mar 2023, 22:09pusti sad seniore, o tome ćemo sutra, a juniori, e to je podloga za budućnost, a ne Džajići, Bjekovići i ostali metuzalemi![]()
![]()
De ne landaraj. Drzava nam je placala UEFA licencu kad su pokradeni milioni iz klupske kase od transfera, a koje su izmedju sebe dijelili tadasnji sastav uprave, navijaci i menadzeri. Kad smo vec kod drzave. Da nam nije drzave ne bismo postojali ni u fudbalu, ni u kosarci, ni u jednom ozbiljnom drugom sportu.krlekapiten je napisao/la: ↑17 mar 2023, 21:10Sjajno trio odrađuje posao.
Šef Aleksandar Vučić je prezadovoljan. Očekujem neka odlikovanja za Vazuru i Vučelića.
cigan te okotio klonukrlekapiten je napisao/la: ↑17 mar 2023, 22:18ciganski SNS botu **** u skokovima, ako nisi primjetio, ljudi su shvatili da si cigan, tako da ne kvotuj me i ne obraćaj mi se, a sad slobodo registruj novi nalog pa ponovo izigravaj navijača Partizana, ovaj smo ti odmah na startu provalili, loše ti ide , loša kamuflaža
Nisam ovaj moderni sa sipke
krlekapiten je napisao/la: ↑17 mar 2023, 22:20Jeste, ko i Dragan Kojić Keba i Lukas Aco.
Epategui je njegov stari nik. Pretraži i vidjećeš. Možda nisi tad bio na forumu.
Shvataš kakav je to psihopata.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.