FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- Beduin
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla - RIP Probisvjet
U takvim utakmicama je lakse doci do bodova, zasto ne i pobjede jer imas igrace kadre za to, nego u utakmicama protiv direktnog ksndidata za ispadanje.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Mozemo biti sretni sto smo ispali z kupu.Ako ovi iz strucnog staba nesto znaju(a cisto sumljam) napasti Velez(pod uslovom da nebrani Bukvic) i nadati se pozetivnom rezultatu.Ako neuspije nikome nista,idemo dalje.Sretno moja Slobodo.
Mozemo biti sretni sto smo ispali z kupu.Ako ovi iz strucnog staba nesto znaju(a cisto sumljam) napasti Velez(pod uslovom da nebrani Bukvic) i nadati se pozetivnom rezultatu.Ako neuspije nikome nista,idemo dalje.Sretno moja Slobodo.
Jeli moguće da se uopste pregovara sa Osimom?
Nadam se da će Dudic preuzeti ekipu i ostati u ligi, pokazao je ranije da zna da se cupa kad gori i da zna da unaprijedi igrače.
Nadam se da će Dudic preuzeti ekipu i ostati u ligi, pokazao je ranije da zna da se cupa kad gori i da zna da unaprijedi igrače.
-
- Kontakt:
Ja se samo jos uvijek nadam da ni u jednom trenutku nisu pomislili ozbiljno za morza. Taj smrad ne smije pribliziti klubu ni u kojem slučaju. Inace i ova uprava sa njim automatski moze da se pokupi i ide. Pa taman kad bi i prvaci bili
Volim tebe, više od sebe
Ovo ime koje sam ja cuo je puno losije od Fedje i Amawa.
-
- Kontakt:
Opet se licitira, sa poznatim imenima od kojih nece nista biti i na kraju ce doci neko tipa Nusreta Muslimovica (samo kao primjer ranga trenerskog imena)...Najviše bih volio Smajića i Gradu u kombinaciji narednih godina,da im se da vremena...
-
- Kontakt:
Volim tebe, više od sebe
Niti će kweten doći, niti Dudić. Ista priča kao na ljetnoj pauzi, pa dođe tip koji je trebao da uči posao na našoj klupi...
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
-
- Kontakt:
Nusret Muslimovic je sigurno bolji i jaci trener sa više iskustva i znanja i od Jahe i od Grade.
Ovoj dvojici ne bi dao ni da vode ekipu u 2. ligi grupa sjever.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
-
- Kontakt:
Nemoj života ti da ti prognoziras, skoro si dao prognozu da 99% niti ćemo mi biti 8. niti Velez 5. pa sta bi

Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
Dobij Veleža furijooo, neće ti bit prvi put
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
Pa sve si vidio, jedni dobiše bez šuta na gol, a oni drugi, lopovi iz doboja, odjednom bez pomoći sudija... Kontam da su namjerno ovako odradili jer je bolji raspored za deveto od osmog mjesta. Ne znam, jbg.sviunapad1010 je napisao/la: ↑15 mar 2023, 22:55Nemoj života ti da ti prognoziras, skoro si dao prognozu da 99% niti ćemo mi biti 8. niti Velez 5. pa sta bi![]()

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
- RollingPaper
- Kontakt:
Njima su Vehabovic i Haskic pola ekipe, odlična vijest za nas ako ne igraju.
-
- Kontakt:
Moguće je, jer se desilo stvarno vrlo malo vjerovatna situacija. Morža ako dovedu ozbiljno razmišljam da ne dolazim na stadion, ne mogu tog debila smislit.Sky9 je napisao/la: ↑15 mar 2023, 23:04Pa sve si vidio, jedni dobiše bez šuta na gol, a oni drugi, lopovi iz doboja, odjednom bez pomoći sudija... Kontam da su namjerno ovako odradili jer je bolji raspored za deveto od osmog mjesta. Ne znam, jbg.sviunapad1010 je napisao/la: ↑15 mar 2023, 22:55Nemoj života ti da ti prognoziras, skoro si dao prognozu da 99% niti ćemo mi biti 8. niti Velez 5. pa sta bi![]()
![]()
Ma bomba ba.sviunapad1010 je napisao/la: ↑15 mar 2023, 23:14Moguće je, jer se desilo stvarno vrlo malo vjerovatna situacija. Morža ako dovedu ozbiljno razmišljam da ne dolazim na stadion, ne mogu tog debila smislit.Sky9 je napisao/la: ↑15 mar 2023, 23:04Pa sve si vidio, jedni dobiše bez šuta na gol, a oni drugi, lopovi iz doboja, odjednom bez pomoći sudija... Kontam da su namjerno ovako odradili jer je bolji raspored za deveto od osmog mjesta. Ne znam, jbg.sviunapad1010 je napisao/la: ↑15 mar 2023, 22:55
Nemoj života ti da ti prognoziras, skoro si dao prognozu da 99% niti ćemo mi biti 8. niti Velez 5. pa sta bi![]()
![]()
A ovo se desilo, kao u inat meni, nevjerovatno.

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Najviše sumnjam zbog dobojlija, jer su ovako sebi naštimali boyac kući u zadnjem kolu...
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
-
- Kontakt:
sreca pa te se ne pita
Svaku utakmicu ici na 3 boda ,ako uzmes i bod nije loše.
Ako budemo igrali na bod necemo ga ni uzeti.
Idealna prilika za 3 boda u Mostaru, mislim da cemo lakse igrati dole kod njih nego sa Leotarom ili Posušjem u gostima, ne zbog njihove kvalitete nego zbog sudjenja.
3 boda iz Mostara znaci na Tušnju 4-5 hiljada protiv Sarajeva..
Ako budemo igrali na bod necemo ga ni uzeti.
Idealna prilika za 3 boda u Mostaru, mislim da cemo lakse igrati dole kod njih nego sa Leotarom ili Posušjem u gostima, ne zbog njihove kvalitete nego zbog sudjenja.
3 boda iz Mostara znaci na Tušnju 4-5 hiljada protiv Sarajeva..
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Trenutno korisnika/ca: IbrahimAga075 i 4 gosta.