FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Dule 078
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Dule 078 » 25 feb 2011, 12:06

Ta ce Milan ....Razbicemo ga :D

Da cujem idealni tim Borac-Zeljo za tu utakmicu!
SVE DOK VRBAS BANJALUKOM TECE,BORAC,BORAC,BORAC ZIVJECE!!!!!!

elSaik
Kontakt:

Post Postao/la elSaik » 25 feb 2011, 12:16

Svakako da nećemo na jug kad će biti zatvoren. :mrgreen:

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 25 feb 2011, 12:19

Mogu mislit kakav je teren, koje mi strucnjake imamo u NS pa to je plakat.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

gollum
Kontakt:

Post Postao/la gollum » 25 feb 2011, 12:24

Eh, sto me ovi iz Saveza mogu iznervirati, niko ne moze. Do sinoc nisam ni ja bio za odgodu, ali pogledajte kako pada, ne radi se vise od 10-15 cm nego vec izmedju 30 i 40 centimetara. Pa, valjda bi cilj trebao biti povecanje broja gledalaca i kvaliteta igre. Na tribinama bez krova je isto toliko snijega, ko ce tu doci? Kakva ce igra biti po ovom, hoce li se igrati loptom ili pakom? Jos ce ovi izvuci bod, i to ce biti slag na tortu. Sest klubova posalje zahtjev za odgodom, ali ovima iz Saveza je cilj kontrirati svim razumnim rjesenjima. :(
Seks je užitak, a gol je ekstaza.

"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."

Adnel
Kontakt:

Post Postao/la Adnel » 25 feb 2011, 12:25

ALO raja zanima me ovaj covjek sa salom Veleza zna li ko kako se zove ovaj covjek?????
Samo jedan klub Velež Mostar

tm87gigo
Kontakt:

Post Postao/la tm87gigo » 25 feb 2011, 12:27

ever je napisao/la:
Capt_Billy je napisao/la:
Zárate je napisao/la:Ako dolazite ne idite na Jug, iz sigurnosnih razloga, svi na sjever. :D
Ajde pustite se tih prica!! NE IDITE NA JUG OVO ONO!!! To sto oni imaju izmedu sebe ostavit ce ispred stadiona. Ako misle da prave sranja, onda stvarno im je bolje da vise nikada ne dolaze na Zelju!! Jer ocigleno nisu tu zbog Zelje vec zbog neke njihove furke!!!

Puno,ali bas puno raje sa Grbavice nece ici na jug sutra,eto zivi bili pa vidjeli..Ako lazem,sutra se brisem sa ovog cuda :) Raspitajte se slobodno 8-) I meni je zao,a bas sam se nameracio da odem...
jel to raja nece na jug zbog onog sto je prodao trans, kako ja znam da imaju dvije grupe koje su se zavadile i sad mi obicni i iskreni bez interesni navijaci naseg kluba moramo trpiti neka njihova sranja, ma ko im hebe majku, sve bi ja to pendrekom po ledjima pa da vidimo kome ce se kurchiti...VOLIM TE ZELJO
NEMOGU ONI DA TE MRZE KOLIKO JA MOGU DA TE VOLIM. VOLIM TE ŽELJO

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 25 feb 2011, 12:31

prof. dr. zdravko grebo, profesor teorije i filozofije prava na PFSA.

Iker C
Kontakt:

Post Postao/la Iker C » 25 feb 2011, 12:34

Adnel je napisao/la:ALO raja zanima me ovaj covjek sa salom Veleza zna li ko kako se zove ovaj covjek?????
To je moj profesor ( Pravni Fakultet) Zdravko Grebo.
FEDERER= KLOC

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 25 feb 2011, 12:48

Bravo za savez :lol:

Ma gdje bi dopustili da snijeg ugrozi regularnost sampionata :mrgreen: Zadnji put smo po ovakom snijegu igrali sa Posusjem cini mi se Karic zabio za konacnih 1-0.
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

tm87gigo
Kontakt:

Post Postao/la tm87gigo » 25 feb 2011, 12:55

e jos nemogu da se nacudim ovima sto govore nemoj da idete na jug, pa svi iz principa treba da idemo na jug da pokazemo ultra giga mega vutra teta huliganima kako se voli i navija za zelju, oni nasli da prave stranja nemju ni 20 godina, zar da upropaSte 90 godina kolektiva, treba ko u engleskoj zakon i dozivotno mu zabranis da dodje na grbavicu i cao, pa neka se kurce, ili dobro im kicme polomiti pa da nemogu ustati iz kreveta godinu dana JA STO SE IZNERVIRA ZBOG DEBILA...VOLIM TE ŽELJO
NEMOGU ONI DA TE MRZE KOLIKO JA MOGU DA TE VOLIM. VOLIM TE ŽELJO

twisttm87
Kontakt:

Post Postao/la twisttm87 » 25 feb 2011, 13:07

ovaj sto govori da mi nismo normalno sto nam je drago sto nije odgodjeno molio bih ga da ne vrijedja jer ni mi nismo njega.svako ima svoje misljenje a nase je to da jedva cekamo,treba shvatit da jednostavno dosta je bilo cekanja 3 mjeseca da gledamo voljeni klub ili pracenje preko kojekakvih sajtova nase utakmice doslo je vrijeme da gledamo uzivo i da bodrimo nase igrace u ovoj slavljenickoj godini :D :D :D :D a to za jug ma svi na jug da svi zajedno zagrmimoo...

A JA TE VOLIM
VOLIM TE FKT
TI SI MI LJUBAV JEDINA
O IGRAJ ZELJO
ZA NAS POBJEDI
ORI SE PJESMA SA JUGA....
:idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea:

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 25 feb 2011, 13:15

kolko god sam pozelio prvenstvo, vaznije mi je zdravlje igraca koji se po ovakom vremenu mogu samo povrijediti, i takodjer vazno mi je da zeljo pobjedi i da uzme 3 boda, a po ovakim uslovima ce to biti znatno teze...sad ce neko reci i oplimpku ce biti isti teren, ali lakse se braniti po ovakim uslovima nego ganjati pobjedu koju sigurno svi prizeljkujemo....

btw: **** ti ovo bijelo ****
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 25 feb 2011, 13:20

Sta se sekirate, pa nije ni Amar lud da ih pusti da igraju po ovom kjametu.

Nece se igrati sutra 100%, bez obzira na odluku.

bot12
Kontakt:

Post Postao/la bot12 » 25 feb 2011, 13:20

bistrikboy je napisao/la:Bravo za savez :lol:

Ma gdje bi dopustili da snijeg ugrozi regularnost sampionata :mrgreen: Zadnji put smo po ovakom snijegu igrali sa Posusjem cini mi se Karic zabio za konacnih 1-0.
slobode opaska autoru

seyoniii
Kontakt:

Post Postao/la seyoniii » 25 feb 2011, 13:21

Elegant je napisao/la:Sta se sekirate, pa nije ni Amar lud da ih pusti da igraju po ovom kjametu.

Nece se igrati sutra 100%, bez obzira na odluku.
onda ce biti gusto bice 0:3 ,,,,

damirfile
Kontakt:

Post Postao/la damirfile » 25 feb 2011, 13:23

Mislim da ce savez promijeniti odluku,nemoguce je da se odigra cijelo kolo osim u hercegovini.30-40 cm snijega ne bi mogli ni u engleskoj ocistiti a da kod nas ociste.

juveboy
Kontakt:

Post Postao/la juveboy » 25 feb 2011, 13:25

Hoce li mi neko objasniti ovo vezano za transparent i kakve podjele medju navijacima ne razumijem, i da se ne ide na jug ? moze objasnjenje i na PM, unaprijed hvala ! Forza Zeljo aLe !

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 25 feb 2011, 13:27

juveboy je napisao/la:Hoce li mi neko objasniti ovo vezano za transparent i kakve podjele medju navijacima ne razumijem, i da se ne ide na jug ? moze objasnjenje i na PM, unaprijed hvala ! Forza Zeljo aLe !
Zabranjeno je diskutovati na temu "navijaci" na forumu, jedino da ti neko posalje porukom.

I mene zanima prica ne znam ni ja sta se desava.

droba
Kontakt:

Post Postao/la droba » 25 feb 2011, 13:27

Halo ljud malo popustite s tim hoce li se igrati ili ne, ovo je 100% uradjeno da bi klubovi ocistili terene a ne ostavili da napada metar!Moje misljenje je da ce se Veceras ili najkasnije sutra ujutro donijeti odluka za odgadjanje kola!!! :D Jer stvarno je sramota nije ni poceo padat Drina trazi odgodu a onda i ostali da nebi slucajno zasukali rukave ili platili ciscenje stadiona!Nasa posla kako u klubovima a tako i u savezu jer i nijima u savezu je izgleda mrsko i muka mjenjati plan i kalendar takmicenja!!

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 25 feb 2011, 13:30

Ne znam,da imam moc ja bih odgodio iz hiljadu razloga,bez obzira koliko smo svi dugo cekali da ovaj dan dodje...jednostavno nema smisla,neuslovno je brate,igrati nesto na silu je bespoentarno...sto se samog odnosa na terenu tice,u ovakvim uslovima nas kvalitet u znanju s loptom nije vise prevaga,jednostavno na ovakvom terenu mi ne mozemo razviti igru kakvu smo odradjivali na pripremama...ako se vec i odigra utakmica,onda ja prvi ne bih stavljao ove nase znalce Zebu,Stanceskog i takve tipove igraca,vec Svraku,Savica i takve tipove igraca...sta moze Zeba uraditi na ovakvom terenu,nema tu tehnicki odigravanja lopti,pasa po zemlji,driblinga...zato mi ovo odigravanje utakmice nema smisla,najvise iz tog razloga,bez obzira sto smo svi vise ludi od ovog cekanja
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Levin, Lokomotifa i 35 gostiju.