RŠD Velež Mostar
Re: RŠD Velež Mostar
Kako krecemo veceras?
Hadzikic
Muminovic Zvonic Domic Cukovic
Vehabovic Blagoje Prses Mućaj Wallace
Hadzic
Hadzikic
Muminovic Zvonic Domic Cukovic
Vehabovic Blagoje Prses Mućaj Wallace
Hadzic
Neka moja želja bi bila:
Nanić
Muminović - Zvonić - Zeljković - Domić
Vehabović - Blagojević - Lauš
Dejanović - Hadžić - Wallace
Feja reče da je Ćuković osjetio neko zatezanje i odmorio bih ga do Slobode, kao i Hrkaća.
U drugom napraviti izmjene:
Hadžić/Sijamija
Lauš/Mućaj
Dejanović/Pličanić
Wallace/Šikalo
Nakon izmjena se prešaltati na 4-4-2 da u vezi budu Vehabović-Blagojević-Šikalo-Mućaj, a u napadu Pličanić-Sijamija
Ako voljni momenat bude na nivou, onda i ova malo rezervna postavka može donijeti dobar rezultat.
Nanić
Muminović - Zvonić - Zeljković - Domić
Vehabović - Blagojević - Lauš
Dejanović - Hadžić - Wallace
Feja reče da je Ćuković osjetio neko zatezanje i odmorio bih ga do Slobode, kao i Hrkaća.
U drugom napraviti izmjene:
Hadžić/Sijamija
Lauš/Mućaj
Dejanović/Pličanić
Wallace/Šikalo
Nakon izmjena se prešaltati na 4-4-2 da u vezi budu Vehabović-Blagojević-Šikalo-Mućaj, a u napadu Pličanić-Sijamija
Ako voljni momenat bude na nivou, onda i ova malo rezervna postavka može donijeti dobar rezultat.
City of sunshine... MUSVDG
Football team: FK Velež Mostar
Football player: Pablo Aimar
Basketball team: 90´s Bulls
Basketball player: Michael Jordan
F1 driver: Juan Pablo Montoya
-
- Kontakt:
Jeste Haskic dobio treci zuti i pauzira u prvenstvu ali veceras moze igrati. Staviti ga do sesdesete minute da grize pa neka odmara imati ce citavu reprezentativnu pauzu plus ovih par dana do nedjelje 

Stoji i to, ali ja bi ga ipak odmaraoBururetuglavi je napisao/la: ↑15 mar 2023, 12:52Jeste Haskic dobio treci zuti i pauzira u prvenstvu ali veceras moze igrati. Staviti ga do sesdesete minute da grize pa neka odmara imati ce citavu reprezentativnu pauzu plus ovih par dana do nedjelje![]()

City of sunshine... MUSVDG
ima li prenos kupa danas ?
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
Kako igra Edo Vehabovic ove sezone
- Bazinga12345
- Kontakt:
Akcija za 2:0
napokon da i Šikalo solidno odigra
Daj sad malo Hadžića i Wallacea

Daj sad malo Hadžića i Wallacea
⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
-
- Kontakt:
Je li presla lopta liniju kod prvog gola kad je Laus opalio od precku? Nije se vidilo bas najbolje
-
- Kontakt:
Kakava akcija za drugi gol 

-
- Kontakt:
Ja sam siguran da jestMostarwolf1981 je napisao/la: ↑15 mar 2023, 18:49Je li presla lopta liniju kod prvog gola kad je Laus opalio od precku? Nije se vidilo bas najbolje
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Ne znam je li gledam veleza ili arsenal

- Sjevernokorejskipas
- Kontakt:
Meni više lici na FK Lokomotiva contra Bekija ili Boksita...taman ovako je izgledalo.
- crveniratnik
- Kontakt:
Bravo za Vehabovića. Ogroman trud, doprinos, želja, grižnja i borba za crveni dres. Momak igra sa 100% svojih mogucnosti. Ne boji se nikoga, brz, okretan. Forma u velikom usponu. Zaslužuje u potpunosti da bude u prvih 11 kako sam i napisao prije par dana.
Mali Kadric odlican tehnicar, odigrao fenomenalno danas. Ovakav teren mu leži.Doduše sumnjam da bi se snašao ovako dobro na lošijem terenu i sa fizički dominantnijim protivnicima. Treba mu davati minutažu sa slabijim ekipama.
Hadžiću će ovaj gol mnogo značiti. Nadam se da će ga današnji gol osloboditi pritiska
Domić danas najbolje izdanje do sada. Sve bolji i bolji, sa sve više samopouzdanja.
Pršeš kasni sa izlascima non stop.
Zvonić nije u formi, mada donedavno bio bolestan
Muminović je danas trebao pokazati malo više. Ostaje žal za propuštenom prilikom, ali i njemu se može progledati još kroz prste. Tek ulazi u ozbiljan ritam utakmica. Ne znam da li je danas ijedan pas odigrao prema naprijed. Golmanu je vratio loptu dvadeset puta.

Mali Kadric odlican tehnicar, odigrao fenomenalno danas. Ovakav teren mu leži.Doduše sumnjam da bi se snašao ovako dobro na lošijem terenu i sa fizički dominantnijim protivnicima. Treba mu davati minutažu sa slabijim ekipama.
Hadžiću će ovaj gol mnogo značiti. Nadam se da će ga današnji gol osloboditi pritiska

Domić danas najbolje izdanje do sada. Sve bolji i bolji, sa sve više samopouzdanja.

Pršeš kasni sa izlascima non stop.
Zvonić nije u formi, mada donedavno bio bolestan
Muminović je danas trebao pokazati malo više. Ostaje žal za propuštenom prilikom, ali i njemu se može progledati još kroz prste. Tek ulazi u ozbiljan ritam utakmica. Ne znam da li je danas ijedan pas odigrao prema naprijed. Golmanu je vratio loptu dvadeset puta.
Zadnja izmjena: crveniratnik, dana/u 15 mar 2023, 20:20, ukupno mijenjano 2 puta.
Rođeni, rođeni, kraj Neretve rođeni
Neretva je hladna voda i kolijevka i sloboda.
Neretva je hladna voda i kolijevka i sloboda.
-
- Kontakt:
Ne računajući derbi 6 utakmica i gol razlika 12:0.
Mislim da ovo niko nije očekivao.
Bravo Feja!!
Sad nedelja i Sloboda, trebao bi debitovati Rafa,Nemanja se vraća,Ante,Walace i Hadžić danas po gol imamo šta pokazati sigurno.
Za nedelju dosta 2:0 da ne pohasimo previše
Bravo Feja!!
Sad nedelja i Sloboda, trebao bi debitovati Rafa,Nemanja se vraća,Ante,Walace i Hadžić danas po gol imamo šta pokazati sigurno.
Za nedelju dosta 2:0 da ne pohasimo previše

I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
Dosta i 1-0 uz bolje vrijeme, vcrs smo se sledili.. ali dobro je, bilo je ljepota za gledanje.Espiritosanto je napisao/la: ↑15 mar 2023, 20:19Ne računajući derbi 6 utakmica i gol razlika 12:0.
Bravo Feja!!
Za nedelju dosta 2:0 da ne pohasimo previše![]()
Eric Cantona : "You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team."
Ne treba podcijeniti Slobodu, ljudi se bore za goli opstanak. Ali jako bitna utakmica za nas i trebamo maksimalno ući, ako uđemo maksimalno ozbiljni mislim da bi trebali dobiti bez obzira što nam dosta igrača fali.
Kakva je situacija s Anđušićem? Je li Rafa zvanično registrovan, zna li se šta?
Falit će nam Edo i Haske nedjelju, a Edo igra bolje nego ikada. Lauš samo neka ovako nastavi, jako primjetne uloge tokom prva dva gola. Wallace solidno odradio svoj dio također, šteta što prema nazad nije nešto upotrebljiv. Kadrić se dobro pokazao, fin kontakt s loptom.
Kakva je situacija s Anđušićem? Je li Rafa zvanično registrovan, zna li se šta?
Falit će nam Edo i Haske nedjelju, a Edo igra bolje nego ikada. Lauš samo neka ovako nastavi, jako primjetne uloge tokom prva dva gola. Wallace solidno odradio svoj dio također, šteta što prema nazad nije nešto upotrebljiv. Kadrić se dobro pokazao, fin kontakt s loptom.
Mi smo Rođeni prkosni i ponosni!
Mostar cijeli crven je… !U SUBOTU GRADSKI DERBI SA ZRINJSKIM
U subotu je na rasporedu 16. kolo Prve lige FBiH grupa Jug. U Mostaru se igra gradski derbi.
Utakmica Veleža i Zrinjskog igra se u subotu od 20:00 sati.
Ulaznice za ovu utakmicu možete kupiti prilikom dolaska u dvoranu, ali i već od danas u caffe "Lav" u Fejićevoj, caffe "Dream bar" preko puta bivšeg hotela "Ruža", kao i caffe "Bulevar" i caffe "Ponte" na Bulevaru.
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.